Hirdetés
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koncsik
üzenetére
Én napokig gondolkodtam, hogy mit csináljak, megvegyem-e a pencil 2-t annak fényében, hogy nem rajzolok csak jegyzetelek. Itt 50 százalékban mondták, hogy ha van rá keret akkor inkább azt vegyem mint egy olcsóbb alternatívát. Mások meg azt mondták, hogy erre nem érdemes, erre jobb egy olcsóbb megoldás, ami persze valamiben elmarad az apple-től. Hosszas gondolkodás után és ismerve magam arra jutottam, hogy ha rajzolok ha nem, tuti hogy elkezdene idegesíteni a tudat hogy egy olyat vettem (igaz sokkal olcsóbban) ami nem ér fel tudásban az eredetivel, így végül is megvettem. Amúgy tényleg baromi jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi