- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
ck0kiE
üzenetére
Ez a tárhely probléma mindig felmerül. Ha nem elég az alap tárhely, egyszerüen nagyobbat kell venni. Az én iPad 8-amban is csak 32 GB tárhely van, és nekem alapfelhasználásra untig elég. Az iPad 9-ben 64 GB van, és az még jobban untig elég alapfelhasználásra. Aki filmekkel vagy egyéb nagy fileokkal akarja telenyomni a tárhelyet, annak szive joga venni egy nagyobb tárhelyes gépet - ami tudom hogy nagyon feláras, de hát sajnos ez van, vmit vmiért... ettöl is premium termék ez a cucc (ez gondolom nem kérdés).
Félreértés ne essék, nincs gondom azzal, ha valakinek nagyobb tárhely kell, csak ez a 'nyafogás' (bocs, no offense, nem találok jobb szót), hogy idén / ennek a kiadásnak már ennyi alap tárhelynek kellene lennie, vhogy nekem mindig visszásan tetszik... Persze, drága az apple, de az tény, hogy alapfelhasználásra mindig is pöpec volt, gond nélkül... akinek meg több kell, az válogathat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Metal topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eljött a Messenger.com vége
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NIOH 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest