Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
Parson
üzenetére
No most jövök a MediaMarkt-ból és sikerült lecsekkolni az újakat is. Hát nem szivesen mondom, de az iPad mini bödületesen fos ezzel a jelly scrollal, én meg nem venném így, kegyetlenül zavaró (föleg ilyen árkategóriában).

Viszont jó hír, hogy az iPad 9-en ha van is, akkor is olyan kismértékü, hogy én spec semmit nem érzékeltem belöle, pedig minden irányban próbáltam azt is. Úgyhogy nálam iPad 9 jönni fog, lehet már a hétvégeén, mivel Black Friday alatt sem várható akció a vadiúj iPad-re, mint eddig.Viszont rendeltem Logitech Combo Touch billentyüzetet hozzá, ami még az iPad 7-tel kompatibilis (ugyanilyenem van iPad 8-on), és felmerül a kérdés hogy az újabb kiadás miben más (iPad fizikai méretei csontra ugyanazok mint elötte, ha jól tudom), azon kivül, hogy a dobozon rajta van hogy iPad 7-tel és 8-cal is kompatibilis (igen, 9-essel kompatibilist nem láttam még). Viszont ezt nem tudtam megkérdezni, mert mindegyik kiszolgáló totál foglalt volt… talán holnap, ha megyek a rendelt cuccért. Bár most mintha láttam volna olyan vásárlót, aki az új iPad 9-hez vásárolta a 7-8-cal kompatibilist… akkor viszont a sima 7-tel kompatibilisnek a 9-eshez is passzolnia kell, nemdebár?

Új hozzászólás Aktív témák
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Arc Raiders
- Autós topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest