Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Noukoum
    veterán

Sziasztok, egy kis tanacsot szeretnek Toletek kerni legyszi.. a kovetkezo nehany evre keresek egy tabletet. Sok nezelodes utan vegul android utan talan megis inkabb ipad lenne, bar kisse meg bizonytalan vagyok.

Ipad Air 4 4GB/64 GB €582
    Ipad pro 2020 11" 6GB/128 GB €705

Tudnatok tanacsot adni, atlagos hasznalatra lenne csak, de megeri a 21%-os felarat a plusz 2 GB RAM, dupla tarhely, kepfrissites, 4 hangszoro, kicsit nagyobb kijelzo/keskenyebb keret? Igazabol bongeszesre/youtube/atlagos felhasznalasra nyilvan boven jo lenne az ipad air is (aminek imadom a kek szinu verziojat es sokkal szimpatikusabb a kedvezobb ar nyilvan), de a plusz dolgok is vonzanak a 2020-as pro-ban, plane ha nehany evre veszi az ember, megerheti talan jobban a specifikaciok alapjan. Az A14 vs. A12z nem tudom mennyire mervado, mindenhol masokat latok-olvasok, de gondolom nehany evig siman jo lenne mindketto.

Koszi szepen elore is.

Már válaszoltak de mivel hasonló dilemmában voltam ezért leírom a véleményem.
    Szerintem megéri a felárat a 2020-as 11 pro, vagy inkább úgy fogalmaznék hogy az ipad air 4 is sok pénzbe kerül és olyan funkciók hiányoznak belőle amik nagyon sokat dobnak az élményen.
    Meg kell nézned egyesével hogy mire van szükséged a pro nyújtotta extrákból. Pl.
    Dupla táhely, mennyire tárhelyre lesz szükséged? Mire szeretnéd használni?
    Ultraszéles lencse, lidar, számít e a kamera?
    120hz teljesen más élmény, utána a ios nyújtotta fluid 60hz darabos lesz. Tényleg durva a felhasználói élmény sebesség szempontjából.
    4 hangszóró, tuti jó az airnek is a hangszórója de azért nem ugyanaz.
    És ami nálam döntő volt az a 6 gb ram. Következő rendszerek megfogják hálálni.
    Kijelző 100nittel többet tud papíron, nappal nagyon érződik a különbség.
    a14 egymagon erősebb, több magon az a12z. Grafikában az a12z erősebb. Szerintem átlagfelhasználó szempontjából lényegtelen.
    Face id, touch id. Személyes preferencia.
    Ha neked ezek nem fontosak akkor elgondolkodnék az airen, ha viszont igen akkor mindenképp pro. De ez csak az én véleményem, egyszerűen olyan pici a felár hogy most megéri a pluszt.

Új hozzászólás Aktív témák