Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Szerintem combos lesz ez a frissítés, de csak ha hozzávesszük az iOS featuroket is. Logic, XCode, FCP pedig ettől az eventtôl függetlenül bármikor jöhet, de addig is a 3rd party fejlesztokenél pattog a labda.
Ha jobban megnézzük, megint az történt, hogy sok populáris app funkcionalitását berántják az OS-be, azokat szinte foloslegessé téve.
Nálam van iPhone + mac + iPad + Watch + AirpodsPro. Így nézve, nekem sokat hoz az update, mert szinte a teljes iOS featurelista megy a macre + iPadra, + a specifikus featureok.
Azért az még mindig óriási, hogy sikerült a Safariban a mappákat brandelni, meg kvázi feltalálták az üzemmódokat (Focus) is.
A Mapsban az utóbbi időkben csalódtam, pedig nagyon szeretem (nem egyszer akart olyan helyre bevinni, ahová autóval nem lehet behajtani, pedig nem Máriaremetefürdő -alsón élek, hanem Londonban).
Új hozzászólás Aktív témák
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad 6. Gen. 32gb
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest