- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pont egy évvel ezelőtt vásároltam mellé kiegészítésnek egy Lenovo D330 2in1 Windowsos gépet, de sajnálattal tapasztaltam hogy a régebben vásárolt, érintőképernyőre tervezett Windowsos appok eltűntek, vagy évek óta nem frissültek. Pl. Metro Commander, Torrex, Felhő tárhely appok stb. 10,1 hüvelyken pedig a desktop appok nagyon kicsik, érintés vezérléssel használhatatlanok. Úgyhogy egy hét múlva visszavittem és visszakaptam az árát mert interneten rendeltem. Az iPadet sajnálom eladni annyiért amennyit adnának érte. Kíváncsi leszek hogy az iPadOS 15 milyen PC specifikus funkciókat kap... Az Apple már úgy hirdeti az Air 4-et, hogy “Az iPad Air többet tud, mint egy számítógép...”
Új hozzászólás Aktív témák
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest