Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Foobart próbáltam én is, illetve a jet audio-t, maga a program jó is, csak én andoidos telón is úgy kezdem, hogy mappa létrehoz és felnyomom a saját, összerendezett offline zenei pakkom. Na ez itt nem ment.
Alex91: Van benne valami, mert újabban a Win10 dolgai is kezdenek idegesíteni (ld. Gépház-Vezérlőpult). A beállításokkal nem volt gondom, az a része egyébként jól áttekinthető és kezelhető. Munkához egyébként jó lett volna, E-mail, Távoli, Teams, jól kézreállt.
Friczy: Igen, ezzel maximálisan egyetértek. Ennyi haszna volt, hogy kipróbáltam, most már tudom, hogy nem rossz, csak más. Az átlagusernek, aki nem mászik bele mélyen, tkp. tökéletes. (Nem bántva senkit ezzel.)
Szilu7: Igen, a megosztást végül megtaláltam. Az iCloudnál bepipáltam, hogy csak biztonsági mentést csináljon, az appok adatait ne tolja fel. Az appoknál is kikapcsolgattam egyesével, de amikor feltettem egy újat, annál mégis be volt kapcsolva az iCloud mentés.
Mégegyszer köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs