Hirdetés
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Android szakmai topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanraith
üzenetére
Sok helyen olvastam már, hogy az ipad appok "tabletre vannak optimalizálva", míg az androidosok csak "felnagyított telefonos alkalmazások".
Ez nem igaz. Mindkét platformon vannak telefonra és tabletre optimalizált alkalmazások szép számmal. És mindkettőn vannak csak telefonra valók is. A legtöbb valamirevaló alkalmazás általában minden kijelző méreten jól fog működni Androidon is.
Tartalomfogyasztásnál ezt a problémát végképp nem fogod tapasztalni.
Volt sok Android tablethez szerencsém, jófajtákhoz is. Most iPad 2018 van. Én az iPadet javasolnám. A smoothság és a kijelző nekem is bejött. Szerintem biztosan elégedett lennél egy új Airrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest