Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeZo81

csendes tag

válasz pomorski #28490 üzenetére

Töltsd le az Adguard reklámblokkoló ingyenes változatát az megoldja a problémát. Ha megvan akkor menj be a Beállítások>Safari>Tartalomblokkolók> azon belül kapcsold át mind a hatot zöldre. Ha ez megvan akkor lépj be magába a Safari böngészőbe, nyiss meg egy oldalt, majd fent a négyzet ikonra amiből egy nyíl mutat felfelé bökj rá, a legördülő menüben scrolloz a második sorban a három pötty ikonig (tovább) azon belül legördül szintén egy menü és ott váltsd át a kapcsolót az Adguard feliratnál zöldre és kész. Magában az Adguard reklámblokkoló programban a fogaskerék ikonra bökve a szűrők résznél a Hírdetésblokkolók és Adatvédelmet érintők mellett bekapcsolhatod a Bosszantók blokkolót is. Lődd ki teljesen a Safarit, majd indítsd újra és ha elinditod a youtube-ot, akkor pápá Győrfi Pál. Ez kb. elég is a problémákra. Sajnos maga a youtube egy fos ios-en alapból. Fagy, újratölt stb. Sokszor vágnám néha a tabletem a falnak miatta. Ja ami fontos ez csak a Safarin belül működik legalábbis az ingyenes verzió úgy tudom. Ha magát a youtube alkalmazást töltöd le ott maradnak a reklámok. Remélem tudtam segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák