Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg
    nagyúr

Magyarosi Csaba csinált ipad-macbook összehasonlítást (5 különböző termék). 500k-s kategóriában van 3 opció is (új ipad pro + új keyboard hozzá, új air, vagy 13-as pro), de valahogy az egyik sem igazi, hogy azt lehessen rá mondani, hogy all-in. :N Mondjuk egy billentyű tesztre kíváncsi lennék lassan.

Szerintem mindegyik csak kompromisszumok árán képes kiváltani a másikat, nem véletlenül eltérő termékkategóriák ezek. Én szeretem a notebookot a térdemre fektetni (ezért jó egy erre tervezett üzleti gép, ami nem fullad meg tőle), ez egy "fejnehéz" iPad esetén.... hát megcsinálható mutatvány végülis, de ki akar mutatványozni, ha csak kényelmesen használná. A tablet meg minden másra sokkal jobb, ami nem igényel billentyűzetet, cserébe sokszor kényelmetlen tud lenni a tartása (nem egy Mini méretű cuccnak, nyilván).

Kéne egy olyan MacBook, aminek a fedlapja/kijelzője lényegében egy iPad, amit bármikor lecsatolhatsz. Ilyet konkurens gyártó csináltak már és azt a koncepciót eléggé csípném.

Új hozzászólás Aktív témák