Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
A karakterek felcserélt helye nem azért van, mert nem jól lett beállítva az iPaden a kiosztás? Hallottam már több panaszt is, hogy csak a gyári Apple billentyűzettel van minden a helyén, de ez (nekem legalábbis) eléggé komoly érvágás lenne, fene sem akar 60 ezret fizetni egy billentyűzetért (de még a felét vagy harmadát is sajnálom rá ha nem munkaeszköz).
Nekem csak alkalmi igénybevételre kéne valami, nem érdekel ha nem napi 8 órás munkára tervezett szuperergonómikus cucc (feketeöves laptop felhasználók ökölpárbajig fajuló vitákat tudnak folytatni arról, milyen az ideális nyomáspont, kattanásérzet, billentyűk közötti távolság, de én nem ilyen vagyok), de ha leülök megírni egy blogbejegyzést, nem akarok azon molyolni, hogy hol van az adott karakter helye.
Én már azon kifaszoltam, hogy csak a nagyobb kijelzős Pro modelleken lehet megoldani a virtuális billentyűzet szabályos magyar kiosztását, 10.2" és 10,5" esetén nem. Pedig egy-egy üzenet, email, fórumbejegyzés lekörmölése nekem képernyőn sem nagy cucc, oda pont jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest