Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mazsiii92
    senior tag

Én is tapasztalatból írom: átlag használatra semmi baj nincs az ipad5-tel, ahyog a 6-tal sem, és elég a 2GB.
    A srác 50-ig keres iPadet, miért ajánlotok neki duplaennyiért? Főleg hitelre. Max a split view, es nehany brutal app, ami megfogja az iPadem (be-belaggol ott), semmi más.

Értem, és tudom, hogy van ettől jobb, és 2Gb RAM van benne, de az alapokra 2-3 évig még jó lesz. Max rajta kell hagyni az iOS 13 legutolsó verzióját.

Szerintem inkább csak őszintén el lett mondva, hogy mit fog kapni azért a pénzért, és hogy milyen opciók vannak ha mégis meggondolná magát. El kell fogadni, hogy az IOS és iPadOS is egyre több hardvert kíván, és az utóbbi 2 évben már nincs meg az a bombabiztos ram kezelés mint régebben. Elég ha eszünkbe jut az iPhone X esete 3giga rammal. Persze nem mondom, hogy nem elég a mindennapokra az iPad 6 most, de én egyáltalán nem vagyok derűlátó a jövőre nézve. Persze az is egy megoldás, hogy az ember nem frissíti majd a 14 majs 15-ös rendszerre, de azt, hogy az alkalmazásaid ne kívánjanak több hardvert nehezen tudod majd kivédeni. A lényeg, hogy kapott ilyen-olyan tapasztalatot, aztán eldönti, hogy megéri neki vagy nem. :)

Új hozzászólás Aktív témák