Hirdetés
- Nem lesz idén iPhone 18
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretném lecserélni a laposomat egy iPad-re. Már szinte nem is használom, viszont sokkal kényelmesebb lenne nekem a váltás, egy billentyűzettel. Vennék hozzá egy hdmi adaptert is, tehát a filmnézés is meglenne oldva. Viszont lehetséges (és ez inkább a kisebb esély) hogy vinném magammal egyetem re jegyzetelni is. A kérdésem az lenne, hogy melyik iPad et válasszam? A keretem kb 100k (ez csak az iPadre). Amit néztem a 6.-gen es sima, vagy 5., az air 2, a 9.7-es pro, vagy a 4-es mini. Amire használnám, az social media, este tartalom fogyasztás, torrent, filmnézés (adapterrel tv-n), office.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest