Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Ismerem és használom is a rendszert! IPhone van 3 is a családban, ebből egy az enyém, egy a páromé, a harmadikra pedig édesapámat beszéltem rá (nagy örömére), szóval nem újdonság, hogy minden azonnal nyílik, fut, nem akad, és MŰKÖDIK!
Pontosan ezért akarok iPad-et is. Ha nem ez lenne a legfőbb szempont, akkor Surface Pro 6-ot vennék. Az tudja azt amit én szeretnék, de pont az a stabilitás, smooth-ség és egységesség hiányzik belőle, amit keresek. És ez az iPad-ban megvan, csak pár funkció hiányzik! Nagyon! És ezt próbálnám áthidalni, egyre kevesebb sikerrel.
Bár nem értem az Apple miért hirdeti, hogy ez lesz az az eszköz, ami kiváltja majd a Macbook-ot vagy Notebook-ot. Mert lehetne, de amíg az iOs korlátozza, addig sosem lesz! És ha a telefonok ilyen mértékben nőnek, 6-7"-osak lesznek lassan, akkor nem tudom, hol lehet térnyerése az iPad-nek? Vagy mit akarnak vele?Tudom, vegyen mindenki iPhone-t, aztán vegyen otthonra egy MacBook-ot, és legyen egy iPad-je is, amit tud hozni-vinni, befeküdni az ágyba és ott netezni meg emailezni, vagy utazásnál a gyerek tud rajta játszani/filmezni. Ez az optimális a profit szempontjából.
De user-ként nem azt akarja szinte mindenki, hogy ne legyen ennyi kütyüje, hanem egy eszközről lehessen megoldani mindent? Vagy túl egyszerűen gondolkodom?Főleg azért haragszom kicsit az Apple-re, mert annó ők úttörők voltak az ilyen dolgokban, formálták az embereket, és az eszközeikkel alakították a szokásaikat, egyszerűbbé akarták tenni mindenki életét, de most már inkább azt látom, hogy belesz**nak ebbe, és vegye meg mindenki a telójukat, a tabletjüket és a Notebookjukat is egyszerre, akkor meglesz az Ökoszisztéma, és mindenki boldog lesz, főleg a részvényesek és a tulajdonosok!
Akkor inkább toljanak bele egy egeret 300 dollárért, aztán aki akarja, az megveszi, és használja, még profit is lenne, meg a vásárló is boldog lenne.
Meg 1-2 appot még átírnának az asztali OS-ből, hogy jól használható legyen, aztán kex!Na mindegy, kipanaszkodtam magam legalább!
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Plazma TV topic
- Alkoholista nevelde
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest