- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Ismerem és használom is a rendszert! IPhone van 3 is a családban, ebből egy az enyém, egy a páromé, a harmadikra pedig édesapámat beszéltem rá (nagy örömére), szóval nem újdonság, hogy minden azonnal nyílik, fut, nem akad, és MŰKÖDIK!
Pontosan ezért akarok iPad-et is. Ha nem ez lenne a legfőbb szempont, akkor Surface Pro 6-ot vennék. Az tudja azt amit én szeretnék, de pont az a stabilitás, smooth-ség és egységesség hiányzik belőle, amit keresek. És ez az iPad-ban megvan, csak pár funkció hiányzik! Nagyon! És ezt próbálnám áthidalni, egyre kevesebb sikerrel.
Bár nem értem az Apple miért hirdeti, hogy ez lesz az az eszköz, ami kiváltja majd a Macbook-ot vagy Notebook-ot. Mert lehetne, de amíg az iOs korlátozza, addig sosem lesz! És ha a telefonok ilyen mértékben nőnek, 6-7"-osak lesznek lassan, akkor nem tudom, hol lehet térnyerése az iPad-nek? Vagy mit akarnak vele?Tudom, vegyen mindenki iPhone-t, aztán vegyen otthonra egy MacBook-ot, és legyen egy iPad-je is, amit tud hozni-vinni, befeküdni az ágyba és ott netezni meg emailezni, vagy utazásnál a gyerek tud rajta játszani/filmezni. Ez az optimális a profit szempontjából.
De user-ként nem azt akarja szinte mindenki, hogy ne legyen ennyi kütyüje, hanem egy eszközről lehessen megoldani mindent? Vagy túl egyszerűen gondolkodom?Főleg azért haragszom kicsit az Apple-re, mert annó ők úttörők voltak az ilyen dolgokban, formálták az embereket, és az eszközeikkel alakították a szokásaikat, egyszerűbbé akarták tenni mindenki életét, de most már inkább azt látom, hogy belesz**nak ebbe, és vegye meg mindenki a telójukat, a tabletjüket és a Notebookjukat is egyszerre, akkor meglesz az Ökoszisztéma, és mindenki boldog lesz, főleg a részvényesek és a tulajdonosok!
Akkor inkább toljanak bele egy egeret 300 dollárért, aztán aki akarja, az megveszi, és használja, még profit is lenne, meg a vásárló is boldog lenne.
Meg 1-2 appot még átírnának az asztali OS-ből, hogy jól használható legyen, aztán kex!Na mindegy, kipanaszkodtam magam legalább!
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest