- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
Nálam tökéletesen kiváltotta a mostani 12.9-es Pro a notebookot...
Az alábbi esetek áltak fenn nálam amikor arról beszélek hogy otthoni használat:
Torrent: a router szedi egy külső merevlemezre, eddig sem kellett a gép hozzá
Hálózati fájl megosztás: szintén a router, 4K filmek mennek róla amit a TV-vel játszok le (LG webOS)
Jegyzetelés és írás: OneNote az iPad-en, tökéletesen működik (vagy Notability)
Office termékek használata: Szerintem az alap funkciókra tökéletes a Microsoft Word/Excel vagy az Apple megoldása is.
SSH a routerre a managelés miatt: Szintén iPad, Termius program tökéletes
Olvasás: Google Books
A különböző internetes dolgok használatára már eddig is a telefonon lévő applikációkat használtam/vagy böngésző a telefonon.Hozzá kell tennem hogy a gépelés megkönnyítése érdekében beszereztem egy Logitech K780-at(Amazon U.K.-n talán még mindig akciós 49.99 font). Öröm rajta gépelni, a céges notebookon is ezt használom. Az egér számomra nem hiányzik, az érintés vagy billentyűs “kombók” tökéletesek. Fontos szempont volt még a fényképezőgépről lementeni a képeket, ehhez már befizettem egy HyperDrive-ra (Kickstarter projekt, még pár napig lehet jelentkezni: [link]).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- darkFlash Shadow Pro
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest