Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    válasz sebgutkopf #22230 üzenetére

    Én megértem, ez egy, ha sarkosan akarok fogalmazni, a tökéletes 2. munkaállomás.
    Amivel magaddal tudod vinni a dolgaidat, és le tudod azokat játszani máshol, vagy meg tudod nyitni máshol, vagy hasonlók.
    Teljes értékű majd akkor lesz (szerintem), ha megkapja az OSX-et. Addig csak tényleg, effektíve egy nagy iPhone. Az meg számomra most nem igazán szükséges, lévén, hogy egy kisebb iPhone-om már van, fél milliót meg k**vára nem ér meg ebben a formában! Legalábbis egy átlagfelhasználónak biztos nem! Aki zenéhez, vagy más profibb munkához használja, annak lehet más a véleménye, de az ezzel pénzt keres, az más tészta!

    Egy szó mint száz, nagyon szépen köszönöm az útbaigazítást, és a rengeteg segítséget, valamint hasznos tanácsot, és hogy megmentettetek egy rossz döntés meghozatalától, nameg nagyon sok pénz ablakon való kidobásától!

    Sokszor vissza fogok azért még nézni ide, mert bízom benne, hogy szép lassan, amiket szeretnék, hogy jól működjenek, azok előbb utóbb, valami megoldással működni is fognak! Na akkor már érdekel a dolog!

    Alex91 hozzászólásodra csak annyit reagálnék, hogy igen, nem mondom, hogy nem velem van a gond, és biztos, hogy a kisfiam ha esetleg majd olvassa 10 év múlva ezt a fórumot, és visszaolvas idáig (sosem fog, de sosem lehet tudni :) ), majd jól kiröhögi és egy looser-nek tartja majd az apját! :) De ez így természetes. Igen, ezen nőttem fel, a PC-n, biztos, hogy így is gondolkodom, de azért olyan nagy ördöngősségeket nem kértem! Átlag felhasználást akartam, amiket a midennapokban is használok én is, és rajtam kívül szerintem még több millió ember.
    De ha ezekre azt mondod, hogy van megoldás, csak másképp kell gondolkodnom, akkor szivesen beszélgetek veled akár privátban is, és veszek egy ilyen készüléket, mert akkor megtanulom használni, és átállítom magam. 32 évesen még csak tudok egy kicsit változni :) (Bár a párom szerint, már csak rosszabb leszek!)

Új hozzászólás Aktív témák