Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Én a 11 colos méret, a megbízhatóság, az akku idő, és a minőségi applikációk miatt döntenék az iPad mellett. Szeretem az Apple termékeit, 4 iPhone is van a családban, köztük nekem is, és nem cserélném le másra!
Viszont, úgy tudom, anno az Apple is azt célozta meg célként, hogy az iPad-ek egy idő után átveszik a notebook-ok szerepét, kiváltják majd azokat, és minden ember ilyennel a táskájában és a kezében fog szaladgálni az utcán, filmet nézni az ágyban, vagy utazás közben a gyerek ezzel szórakozik majd, illetve ezen fogják elvégezni a munkájukhoz szükséges dolgokat.Én magamat egy átlagfelhasználónak tartom, aki, mint az előzőekből is kiderül, átlagos felhasználásra szeretne venni egy szuper minőségű, megbízható tabletet. Talán velem van a probléma, mert nagyok az elvárásaim. Megértem én, hogy ez üzlet, hülye lenne az Apple egy olyan gépet a piacra dobni, ami kiváltja a Notebook-okat, hiszen akkor ki venne Macbook-ot vagy Macbook Air-t?!
Én csak azt kérdezném, hogy akkor ki a célközönsége egy 5-600ezer forintos tabletnek, ha ezekhez az általam is említett dolgokhoz, sok-sok kompromisszum, és google-zás szükséges?
Na mindegy, nem kell nekem mindent érteni, amíg megveszik filmnézésre meg netezésre, addig az Apple-t sem érdekli, hogy ki hogy boldogul vele.
Mindenképpen kifogok próbálni egyet, vagy ha esetleg valakinek van ideje, szivesen összefutok vele, és ha megmutatja az általam kért dolgok működését, azt nagyon megköszönöm! Hiszen én, mint egy sima hülye gyerek, rögtön úgysem fogok tudni rajta semmi komolyabbat csinálni. Vagy a boltokban vannak olyanok, akik ezeket meg tudják mutatni, vagy szánnak erre egy kis időt? (Bár gondolom, hiszen az ő érdekük, hogy eladjanak egy ilyen kütyüt)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest