Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• B.Ricsike
    őstag

Mondjuk maga a “hivatalos” és a “torrent” szó együtt... érted. Komolyan utána kellene kicsit gugliznod hogy mennek itt a dolgok. Vannak Cloud Torrent kliensek. Ezekkel meglehet oldani, de szvsz az iPad tárhelye nem erre való. Bármilyen pár10ezer forintos office gépet be lehet fogni erre a feladatra. Aztán mehet iTunesal a VLC-be vagy ki lightning pendrivera a film és kész. iXpandtól olcsóbb bővítési megoldást amúgy aligha találsz. A köv. szint a terrás felhő előfizetés meg a NAS. A lightning usb stickeknél arra kell ügyelni, hogy csak a 128-256-512Gb támogatja az exFat fájlrendszert. A kicsik only Fat, ami HD—> filmekhez kevés.

Igen, érzem, hogy ez eléggé ellentmondásos, de másképp nem tudom kifejezni magam :).
    Ergó, akkor van megoldás? Ez egy igen lenne?

De egyébként ezt a filmletöltést ne úgy képzeljétek, hogy több 100GB-nyi filmről beszélünk, én maximum 2-3 filmre gondoltam, ami maximum 15GB, azt meg el kell bírja az iPad is.

Lassan csak eljutunk odáig, hogy minden amit akartam, az valahogy, ha nehezebbe is, de megoldható.

Az új iPad-ről semmi teszt nincs még? Majd csak Nov. 7-e után esnek neki?

Új hozzászólás Aktív témák