Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• smallmer

őstag

Első körben mindenkinek köszönöm szépen a válaszát.
    (#20474) ittakary
    Jelenleg is használok Mobil Wifi eszközt, erről megy az iphone-on is az internet.
    Használtat soha, semmiből nem veszek. Nagyon vigyázok minden kütyümre és úgy szeretem, ha én bontom ki és tok+fólia megy rá :)

(#20476) F.E.K..
    iPhone 7 készülékem is van tehát azon tudom használni a GPS-t. Igazából a kocsiban a telefon tartójába nem fér be, illetve nem tudom, hogy mennyire lehet zavaró egy ekkora készülék a műszerfalon használat közben. Van valaki aki használja mint navigációs eszköz?

(#20477) z67
    úgy vetted észre, hogy amikor wifi-t használ a készülék akkor jobban merül? A Mobil Router egy teljeskörű router, amire pontosan úgy csatlakoznak az eszközök mint egy otthoni routerre. Tehát nem az iPhone-ról van megosztva az internet.

PÁR KÉRDÉS MÉG:

- Az iPad Mini 4 jelenlegi hardvere már elavult? értem ez alatt azt, hogy van pl.: olyan játék ami nem fut rajta röccenés nélkül, vagy egyelőre még minden igényt kielégít? Nem sokat játszom, de ha szeretnék akkor ne fagyjon le vagy ne laggoljon.
    - Szerintetek egy iPad 2018 sokkal jobb választás mint a mini 4? Utazás közben nem kényelmetlen? Pl előkapni a metrón?
    - Kb. meddig lesz támogatott eszköz a mini 4?

egyelőre ennyi lenne

köszönöm szépen :R

Új hozzászólás Aktív témák