- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Első körben mindenkinek köszönöm szépen a válaszát.
(#20474) ittakary
Jelenleg is használok Mobil Wifi eszközt, erről megy az iphone-on is az internet.
Használtat soha, semmiből nem veszek. Nagyon vigyázok minden kütyümre és úgy szeretem, ha én bontom ki és tok+fólia megy rá
(#20476) F.E.K..
iPhone 7 készülékem is van tehát azon tudom használni a GPS-t. Igazából a kocsiban a telefon tartójába nem fér be, illetve nem tudom, hogy mennyire lehet zavaró egy ekkora készülék a műszerfalon használat közben. Van valaki aki használja mint navigációs eszköz?(#20477) z67
úgy vetted észre, hogy amikor wifi-t használ a készülék akkor jobban merül? A Mobil Router egy teljeskörű router, amire pontosan úgy csatlakoznak az eszközök mint egy otthoni routerre. Tehát nem az iPhone-ról van megosztva az internet.PÁR KÉRDÉS MÉG:
- Az iPad Mini 4 jelenlegi hardvere már elavult? értem ez alatt azt, hogy van pl.: olyan játék ami nem fut rajta röccenés nélkül, vagy egyelőre még minden igényt kielégít? Nem sokat játszom, de ha szeretnék akkor ne fagyjon le vagy ne laggoljon.
- Szerintetek egy iPad 2018 sokkal jobb választás mint a mini 4? Utazás közben nem kényelmetlen? Pl előkapni a metrón?
- Kb. meddig lesz támogatott eszköz a mini 4?egyelőre ennyi lenne
köszönöm szépen

Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arena Breakout: Infinite
- Futás, futópályák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest