Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Első körben mindenkinek köszönöm szépen a válaszát.
(#20474) ittakary
Jelenleg is használok Mobil Wifi eszközt, erről megy az iphone-on is az internet.
Használtat soha, semmiből nem veszek. Nagyon vigyázok minden kütyümre és úgy szeretem, ha én bontom ki és tok+fólia megy rá
(#20476) F.E.K..
iPhone 7 készülékem is van tehát azon tudom használni a GPS-t. Igazából a kocsiban a telefon tartójába nem fér be, illetve nem tudom, hogy mennyire lehet zavaró egy ekkora készülék a műszerfalon használat közben. Van valaki aki használja mint navigációs eszköz?(#20477) z67
úgy vetted észre, hogy amikor wifi-t használ a készülék akkor jobban merül? A Mobil Router egy teljeskörű router, amire pontosan úgy csatlakoznak az eszközök mint egy otthoni routerre. Tehát nem az iPhone-ról van megosztva az internet.PÁR KÉRDÉS MÉG:
- Az iPad Mini 4 jelenlegi hardvere már elavult? értem ez alatt azt, hogy van pl.: olyan játék ami nem fut rajta röccenés nélkül, vagy egyelőre még minden igényt kielégít? Nem sokat játszom, de ha szeretnék akkor ne fagyjon le vagy ne laggoljon.
- Szerintetek egy iPad 2018 sokkal jobb választás mint a mini 4? Utazás közben nem kényelmetlen? Pl előkapni a metrón?
- Kb. meddig lesz támogatott eszköz a mini 4?egyelőre ennyi lenne
köszönöm szépen

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest