- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nekem ismerősöm egy tollal és egy ipaddel csinálta végig szinte az egész egyetemet (építőmérnök, szóval kellett jegyzetelni/rajzolni). füzetet nem nagyon láttam nála. nyilván a tervezési és a spéci programokat igénylő feladatokat nem ezen csinálta, de sose mondta, hogy szenvedés lenne a toll használat. ha pedig belejön az ember, akkor egy megfelelő app segítségével nagyon frankó jegyzeteket lehet készíteni.
én tegnap ruháztam be egy tollra, elsőre furcsa valóban és egy fólia se árt, de megszokható és idővel olyan lesz az egész mint egy papír ceruza páros.igazából nem akartam beleszólni, csak írtad, hogy mire kellene és egy billentyűzet szerintem erre az alkalmazásra nem feltétlenül szükséges. nem mellékesen indokolatlanul drága is szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest