Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• silmatauki
    őstag

Azt nem értem, hogy egy 4-5 éves készüléken miért várjátok el, hogy jó legyen a legújabb rendszer? El kell fogadni, hogy a hardverek és a szoftverek is fejlődnek és van az a pont ahol már a régit nem érdemes frissíteni a legújabbra, ha nem felel meg a régi akkor bizony nekünk is frissíteni kell a hardvert, ennyi. Ez az összeesküvés elmélet, hogy az Apple szándékosan lassítja az új rendszerekkel a gépeit egy hülyeség, 20 éve használok Applet, nem ez a tapasztalatom, igaz nem frissíteni minden adandó alkalommal, mert minek.

"Azt nem értem, hogy egy 4-5 éves készüléken miért várjátok el, hogy jó legyen a legújabb rendszer?"

1, ott a MS példája: ha van akarat, van normális szoftveroptimalizáció is régi hardverre.
    2, továbbra sem értem, mi indokolja többek között a 4S “mágikus” (fél sebességre) lelassulását iOS9 alatt. Az új iOS9 feature-ek? Az nem lehet, ui. azok közül szinte semmit sem kapott meg a 4S. Akkor meg mi? Bármi is (1, akarattal lelassították VAGY csak 2, b@sztak az egészre és nem foglalkoztak az optimalizálással), az iOS9-re upgradelő end userek szívnak.

Új hozzászólás Aktív témák