- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Az alany egyy 10 hónapos ipad mini. Három napja nem akar tölteni. Ma kértem kölcsön töltőt, és kipróbáltam, azzal tölt. A konnektoros egységbe másik vezetéket téve is tölt, tehát vezeték hibára gyanakszom. Viszont hiába tekergetem a kábelt, hogy hol lehet kontaktos, nem találom.
kérdéseim:1) garanciában ezt még orvosolják nekem, vagy magamnak kell beszerezni új kábelt?
2) ha csillagászati összeg (márpedig apple, tehát feltételezem, hogy a nyamvadt kábel annyi, mint máshol egy gyengébb telefon), akkor lehet előtte szétszedem ezt. Van olyan pontja ennek a kábelnek, ahol valószínűleg elszakadt? Csak hogy azt a végét bontsam először.
3) ha nekem kell venni, honnan/milyet érdemes? Létezik ebből nem gyári (mert az látszik, hogy a gyári úgy szutyok, ahogy van)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest