Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95
    félisten

Köszönöm, egy kicsit elbizonytalanodtam :( , lehet hogy nem is olyan királyság a toll, mint a SAmsung Note esetében? (mert ott nagyon jól működik és még van aktív gombja is, mondjuk a Apple pencil is biztosan megkapja a 2. ill. 3. verzióban)
    Document 5 alkalmazást próbáltad esetleg? Szerintem az a legjobb PDF reader.
    A PRO előtt írtál bármilyen stylustal a Noteabilityben? Ha igen, akkor mennyivel jobb, rosszabb?

Ragnar95: A noteabilityben lehet zoomolni is.

univerzita : Ha OTA frissítésem volt tegnapelőtt apukám Air1 készülékén vissza tudom rakni a 9,3-at?

Köszönöm

Köszi, közben ki is próbáltam és itt végre folyamatos a zoom, asszem exportálom az összes jegyzetem és áttérek a Notability-re, köszi az ajánlást :R
    Paperben is van zoom, de ott sajnos inkább nagyítóként működik, nem zoomként, tehát egy kör felugrik, amin belül nagyobb lesz a nagyítás, de cserébe ez a kör kitakarja a lap nagy részét és a kör mérete sem állítható, így elég kényelmetlen nagyítva írni a Paperben.

Igen, ha letöltöd a 9.3-as ipsw-t, shift+restore-al felmegy a 9.3. Viszont arra készülj, hogy a 9.3.1-es backup nem megy vissza régebbi rendszerre.

Új hozzászólás Aktív témák