- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem konkrétan Neked szól
jellemzően read-only követem ezt a topikot.Becsszó' nem reklámozni akarom a hölgyet, mindenki el tudja dönteni, hogy milyen feltételekkel vásárol. Ha visszakeresed a hsz-eimet kb. 1 évvel ezelőttről, akkor is leírtam, hogy előre, telibe ki kell fizetni. Utoljára 2014. decemberben rendeltem nála Air2-őt, az valamikor 2015. február/március során jött meg, az Áfa-visszaigényléssel nem volt gond. Ha kijött volna az Air3, akkor ismét rendeltem volna nála, de mivel nem akarok iPaddel seftelni, így csak annyit rendelek ami a nekem kell (ill. 2014-ben rendeltem a szüleimnek).
Akik - számla nélkül - 115-ért árulják a bontatlant, azok hol és mennyiért veszik? Gondolom ők keresni szeretnének rajta.
Az APR miből tartja fenn a belvárosi üzletét, miből fizeti az alkalmazottakat? Árrésből.
Ez a hölgy is keres rajta, de a sűrű fillér elvet követi, amikor először találkoztam vele 2 éve, csurig volt az autója i-cuccokkal, elmondta a forrást, számomra hihető volt - és nem ma jöttem le a falvédőről.Szerintem örülni kell annak, hogy ebből a forrásból meg lehet vásárolni - aránylag olcsón. Ha pedig számla kell, ad, de külön jelezni kell, ettől nem változik az ár (így jogszerű).
Senkit nem akarok rábeszélni, csak jobb ha mindenki tisztán lát.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jellemzően read-only követem ezt a topikot.