Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem konkrétan Neked szól
jellemzően read-only követem ezt a topikot.Becsszó' nem reklámozni akarom a hölgyet, mindenki el tudja dönteni, hogy milyen feltételekkel vásárol. Ha visszakeresed a hsz-eimet kb. 1 évvel ezelőttről, akkor is leírtam, hogy előre, telibe ki kell fizetni. Utoljára 2014. decemberben rendeltem nála Air2-őt, az valamikor 2015. február/március során jött meg, az Áfa-visszaigényléssel nem volt gond. Ha kijött volna az Air3, akkor ismét rendeltem volna nála, de mivel nem akarok iPaddel seftelni, így csak annyit rendelek ami a nekem kell (ill. 2014-ben rendeltem a szüleimnek).
Akik - számla nélkül - 115-ért árulják a bontatlant, azok hol és mennyiért veszik? Gondolom ők keresni szeretnének rajta.
Az APR miből tartja fenn a belvárosi üzletét, miből fizeti az alkalmazottakat? Árrésből.
Ez a hölgy is keres rajta, de a sűrű fillér elvet követi, amikor először találkoztam vele 2 éve, csurig volt az autója i-cuccokkal, elmondta a forrást, számomra hihető volt - és nem ma jöttem le a falvédőről.Szerintem örülni kell annak, hogy ebből a forrásból meg lehet vásárolni - aránylag olcsón. Ha pedig számla kell, ad, de külön jelezni kell, ettől nem változik az ár (így jogszerű).
Senkit nem akarok rábeszélni, csak jobb ha mindenki tisztán lát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jellemzően read-only követem ezt a topikot.