Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelenleg a 4. Ipadomat koptatom, ebből 3-at használtan vettem, egyet garanciálisan cseréltek, most jön az 5., az kivételesen új lesz, de lehet, hogy el is adom, es inkább veszek megint egy használtat, olcsóbban.
Amire én figyelek vásárláskor:
1. Ne legyen lopott, link
2. Ne legyen törött, vagy nagyon karcos, mert nehezebb eladni, a javításával meg többe kerül, mint ha szépet vettél volna.
3. Figyeld meg alaposan, hogy nincs-e elszineződve a képernyője, azaz más más a színárnyalat a képernyő két oldalán.
4. Jó lenne tudni, hogy mennyit bír az akksija, de ezt csak akkor tudod megnézni, ha nem frissen volt feltöltve, szóval ez egy kicsit lutri, de ilyen jellegű problémával meg nem szembesültem.Amit linkeltem hirdetést feljebb, azt én is megvenném ha nincs elszineződve a screen.
Nekem szűkösen, de elég a 16 Gb, a 32 kényelmesebb persze. Ha sok filmet akarsz rajta tarolni, akkor kell a nagyobb (en meg nem néztem filmet rajta, de egy hosszabb utazáskor jól jöhet). A mai világban nekem felesleges a 3G/4G, ha nagyon kell, akkor megosztom a telefonom mobiladatforgalmát.
Ezek az en szempontjaim voltak...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- Huawei MatePad 11.5 2025 6/128GB - Garancia
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest