Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiegészítés:
2. A kijelzőn kicsi karcok se legyenek inkább, a hátlapon lehetnek apróbb karcok, de nagy karistok ne!
3. Hangsúlyoznám, hogy alaposan nézd meg az elszineződéseket, én kétszer már belefutottam, elsőre nem feltűnő, amikor otthon nyomkodod, akkor veszed észre. Egy hét után már nem zavar, de jobb, ha homogén a kijelző, nekem ilyen hiba miatt cseréltek gariban iPad4-et.Szerk: iPod, vagy iPad Minire gondolsz? IPodot nem ismerem, nem használom, az másra való. iPad minit láttam már, hordozni jobb, mint a sima iPad. Otthon használni meg az utóbbi jobb - szerintem (szubjektív).
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest