Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Előre is elnézést a banális kérdésért, sosem volt még IPadem, és bár utánaolvastam mindennek a hivatalos supportnál, a végére maradt bennem egy kis kétely. Páromnak vettünk egy IPad 4-et, elég jó áron (használt). Az eladó nagyon készséges volt, szemünk előtt törölte a készülék tartalmát teljesen, felkerült az alap szoftver tisztán, újraindítás után a beállítási felület fogadott.. Rögtön csináltunk is egy új apple id-t, a barátnőm el is kezdte belakni, fizettem, tag balra el. Eddig minden tökéletes, örülünk, le se tette azóta kb
elégedett, minden rendben levőnek tűnik. Ez tegnap volt. Engem egy dolog zavar, kissé paranoiás természet vagyok. Hivatalos oldalon azt olvastam, hogy ha az előző tulajnak az id-jéhez van még regisztrálva ez az ipad, abból itt gond lehet, erre elfelejtettem rákérdezni, törölte-e, mert nem egyértelmű, hogy ha ugye mindent megcsinált, törölte a készüléket (tartalmát), és már az én párom id-jéhez van kötve a kütyü, akkor az övéhez nyilván nem (nekem ez így logikus), de szeretném én látni ezt a saját szememmel
ugyanis ha jól értem, a készülék törlése nem egyenlő az előző tulaj id-jéhez kapcsolódó törléssel. Remélem érthető vagyok, lehet kissé túllihegem a dolgot, csak nem szeretnék meglepődni (nem itteni tagtól vettük).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
elégedett, minden rendben levőnek tűnik. Ez tegnap volt. Engem egy dolog zavar, kissé paranoiás természet vagyok. Hivatalos oldalon azt olvastam, hogy ha az előző tulajnak az id-jéhez van még regisztrálva ez az ipad, abból itt gond lehet, erre elfelejtettem rákérdezni, törölte-e, mert nem egyértelmű, hogy ha ugye mindent megcsinált, törölte a készüléket (tartalmát), és már az én párom id-jéhez van kötve a kütyü, akkor az övéhez nyilván nem (nekem ez így logikus), de szeretném én látni ezt a saját szememmel
ugyanis ha jól értem, a készülék törlése nem egyenlő az előző tulaj id-jéhez kapcsolódó törléssel. Remélem érthető vagyok, lehet kissé túllihegem a dolgot, csak nem szeretnék meglepődni (nem itteni tagtól vettük).