Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Castell
aktív tag
Üdv mki,
Invitelesként van esélyem online Digi Sim-et igényelni?
Regisztráltam a Digi ügyfélkapujára, de az adatok megadásánál az Inviteles-es szerződésszámot nem fogadja el.
-
válasz
Killing #29197 üzenetére
Próbáltál parancssorban is mérni?
-
Killing
addikt
válasz
Intruder2k5 #29196 üzenetére
Köszi!
Megvan a komplett kábelezés, (3 TV, vezetékes telefon, meg a router megy ki az ONT-ből) mert a szerelők a telefont meg az egyik TV-t az UTP érpárból választották le, ennek hála a net csak 7-8 Mbit/s letöltési sebességgel hasított, felfele tudta a 100-at.
Kidobtam minden kábelt, mindenhova direktbe megy, feltöltésben most is megvan a 100, viszont letöltéskor kezdetben a speedtest felugrik 140 Mbit/s környékére, utána beáll 40-50-e, onnan fokozatosan csökken 0,xxx Mbit/s környékére minden egyes mérésnél, mindenlétező eszközön
Ennek mi lehet az oka? A net az NetMax csomag (500/100),a kábel vadonatúj Cat5e, rendes fogóval szerelve meg minden.
-
-
Killing
addikt
Sziasztok!
FTTH van nálunk, egy Alcatel-Lucent ONT-be megy bele a kábel, az ONT meg a router között milyen kábelt kellene legyártani? Egyenes vagy keresztkötésű UTP?
-
l.skywalker
titán
válasz
Lajosnagy17 #29193 üzenetére
Rendben. Erre találták ki az OFF gombot, hogy ezzel jelezd, hogy félig tartozik csak a topik témájához amit kiírsz. Nincs bajom vele, csak mikor azt látom hogy van 7 új hsz a topikban és idejövök, akkor nem éppen ilyen információt várok.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
l.skywalker #29192 üzenetére
A célom a linkkel nem egyéb, csak hogy megosszam az információt, mert Inviteles területet érint. Ha valaki ott lakik, utána tud kérdezni, az engedélyezési dokumentumon rajta van a cég neve amelyik az optikát fogja telepíteni, hogy maguknak, vagy valamelyik nagynak azt is meg lehet kérdezni.
-
l.skywalker
titán
válasz
Lajosnagy17 #29187 üzenetére
És honnan tudod, hogy nekik fejlesztenek? Lehet, hogy a Telekomnak vagy a Vodafone-nak.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
kabelmania27 #29190 üzenetére
Az apósom a másik szolgáltatónál van, s gond nélkül, kártya nélkül jön jó minőségben 87 csatorna.
A másik szolgáltatónál lévő ismerősöm azt mondta, hogy 2500 Ft-ért vehetek most egyébként akcióban kártyát modullal, 4 tévére is, s így még több csatorna fog bejönni., -
GEPESZ66
veterán
válasz
kabelmania27 #29188 üzenetére
Annyit még megkérdeznék.
Az a legjobb-e lemondás esetén, ha a modemet, ill. a kártyákat beviszem személyesen az Invitel pontba?
Gondolom így gyorsabban eltudom intézni. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
l.skywalker #29186 üzenetére
Mert mindkettő Inviteles település.
-
l.skywalker
titán
válasz
Lajosnagy17 #29185 üzenetére
Ez miért tartozik szerinted ebbe a topikba? Kicsit kezd sok lenni a nem Invitel tartalom.
-
Lajosnagy17
senior tag
Hátha valakit érdekel Gyula és Kaszaper optikai hálózat fejlesztés
https://nmhh.hu/cikk/214935/Ertesites_epitesi_engedely_megadasarol__CE2211042020_szamu_hatarozat_Gyula_jaras_PON_halozat_IV_elektronikus_hirkozlesi_epitmeny
https://nmhh.hu/cikk/214937/Ertesites_epitesi_engedely_megadasarol__CE2214552020_szamu_hatarozat_Kaszaper_tobbcelu_vezetekes_optikai_halozat_tobbfazisu_fejlesztese_I_elektronikus_hirkozlesi_epitmeny
-
GEPESZ66
veterán
Jelenleg az Invielnél vagyok, 100-as nettel, ill. családi TV csomaggal.
A 3 db CA modullal, kártyával együtt 6700 FT-ot fizetek, kb.
Viszont a 4. tévén csak analóg jön, ami nem igazán jó minőség.
Azon gondolkozok hogy átszerződök egy másik helyi szolgátatóhoz, ahol mindegyik tévén normális minőség lenne, kártya nélkül.
A fiam CSGO-n szokott játszani.
Szerintetek melyik éri meg jobban?
Net120+87 Tv csatorna 6000 ezer Ft
Net500+87 Tv csatorba 8000 ezer Ft
A fiam a 100-as netre sem panaszkodott a CSGO-esetében.
Igaz a hálózaton megy még ezzel egy időben 2 számítógép is, amin netezés történik.
Az új szolgáltatónál is van plussz csomag, amihez kell kártya, amit minimális összegért lehet megvásárolni.
A kettő közül melyiket választanátok, nagyjából azonos összegért?
[kép] -
Anonymus23
veterán
válasz
Lajosnagy17 #29177 üzenetére
Ezt írtad:
"Digi által átvett Inviteles körzetek, ahol tudomásom szerint még nem történt meg az átépítés optikai hálózatra, és a lakosság száma meghaladja a 10000-et."
Ennek megfelel, nem értem amit írsz. Az, hogy milyen más szolgáltatók vannak még mellette, az nem irreleváns? Digi nem votl előtte az fix.
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #29177 üzenetére
Meg van a HBcom.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Anonymus23 #29176 üzenetére
Hajdúböszörmény, ha jól tudom Telekom-os és az Invitelnek csak koax hálózata van, ezt akarja lecserélni a DIGI optikára.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lajosnagy17 #29173 üzenetére
Ebből azért szerintem maradt ki rendesen, pl:
Hajdúböszörmény - 31.200Itt annyi történt, hogy behúzták a városba a gerinc optikai kábelt még a múlt nyáron, azóta egy kapavágás sem történt, részben a köcsög városvezetés beakasztásának (saját netes céget féltik) illetve "vírus"helyzet, + központilag is nyomják Krahácsot...
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
gabor9991 #29174 üzenetére
Lehet, hogy ezért kezdték az optikára cserélést Budapest környéki településeken, egyszerűen csak ott nagyobb igény van rá. Kérdés, mi lesz ha végeznek a nagyobb varosokkal.
Habár egy kérdés van még, hogy az INVITEL koax hálózatát Siófok, Hévíz, Baja lecserélik-e előbb mint a primer körzet rezes hálózatát. Pl Hajdúszoboszló teljesen lecserélésre került már, Cegléden is van már optika helyenként.
-
gabor9991
őstag
válasz
Lajosnagy17 #29173 üzenetére
Orosháza környékén van pár falu ahol szintén nincs optika csak a régi telefonhálózat, azzal együtt szerintem az orosháza mellé írt lakosság száma duplázódik.A 300 fős kis falvakban ahol a nénik a ház előtt ülnek a padon és azt se tudják mi az internet ott meg a szip program keretében kihúzták az optikát csak igény nincs rá
-
Lajosnagy17
senior tag
Digi által átvett Inviteles körzetek, ahol tudomásom szerint még nem történt meg az átépítés optikai hálózatra, és a lakosság száma meghaladja a 10000-et.
Dunaharaszti 22,900
Halásztelek 11,183
Ráckeve 10,520
Szigethalom 18,350
Sárbogárd 12,107
Vác 34,102
Esztergom 29,476
Makó 23,362
Csongrád 16,635
Szentes 27,468
Gyomaendrőd 13,514
Mezőberény 10,280
Sarkad 10,198
Szarvas 15,887
Orosháza 28,647
Pápa 30,053
Celldömölk 10,552
Sárvár 14,705 -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
l.skywalker #29169 üzenetére
Diginek nencsak át kell kábelezni, kihúzni a régit behúzni az optikai kábelt?
-
l.skywalker
titán
-
jose
csendes tag
válasz
l.skywalker #29167 üzenetére
Én ma voltam bent Vácon az Invitelnél megérdeklődni, hogy mi a helyzet az április 21.-én, 5 hónapja megrendelt szolgáltatással. Sok újat nem tudott mondani a hölgy, annyi infóval szolgált, hogy már a márciusi megrendelések végén vannak, lassan jönnek az áprilisiak, a munkalap, amin az én adataim, megrendelt szolgáltatásaim szerepelnek (optikai net+tv+telefon+HBO Max Pak+Film Now), már szerelőnél van, ha minden jól megy, 1 hónapon belül meglehet a bekötés....
Gondoltam magamban parádés... Igazából más választásom úgy sincs, konkurencia a környéken sincs (vác városi kábelt hagyjuk, nevetséges lenne annak nevezni), az 1 hónapot már lazán ki tudom várni, vagy bármennyi is legyen hátra.
Felhozta a hölgy, tehetek írásos panaszt, ha gondolom, mert a 90 nap bőven letelt, de mondtam neki, hogy ennek nem vagyok a híve, ő nem tehet róla, előrébb nem jutok vele, meg ha tehettem volna már rég másik szolgáltatót kerestem volna. Én a Telekomnál dolgozom tudom milyem az asztal másik oldalán.
Beszéltük, hogy az a legszebb, hogy itt Vácon, semmi választási lehetőség sincs. Telekomos dolgozóként, üzletvezetővel közösen (ő ismeri és van kontaktja a hálózatkiépítést üzemeltető kollégához) se tudtunk egy gilisztányit sem előrelépni az ügyben, nem lehet kiépíteni. Megpróbáltam a Vodafone-t, természetesen sikertelenül. A Digi, bár felvásárolta az Invitelt, az ügyfélszolgatos hölgy elmondása alapján, a környező településeken már nagyrészt végeztek, nem sok nagy város maradt, de Vác az utolsók közt lesz és ott dolgozóként még infójuk sincs, hogy talán mikor lesz elérhető a Digi szolgáltatása Vácon...
Kérdeztem tőle, ő hátha tudja, hogy mi az oka, hogy egyetlen normális, minőségi szolgáltató sem tudja kiépíteni itt a szolgáltatását. Engedélyezési gondok vannak, mert nem hiszem, hogy a szolgáltatók ne jönnének?! Annyit mondott, hogy igen, az engedélyekkel vannak gondok, mert váci önkormányzat nem ad engedélyt....nem jegyeztem meg pontosan, de olyasmit mondott, hogy a föld alatti csatornákban futnak egy csőben a kábelek, amik mellé kellene egy újat bevezetni, csak, hogy annak már nincs hely, így új csövet kellene végig húzni a régi csövezés mellett, ami már nagyobb munkát venne igénybe és az utcákat is fel kellene túrni... hát mondom ez gyönyörű és egyben nevetséges is... más környező városokban (Dunakeszi, Veresegyház, Göd, stb), meg tudják oldani ezeket a dolgokat, valamint fejlesztik a várost, de itt sehol semmi évek óta...
plusz valamennyire (véleményem szerint, de lehet nem így van és más az oka mindezeknek a dolgoknak) tuti védik azt a gyatra, drága, szutyok vác városi kábelt is... legalább lenne jó (akár csatornakínálatban is, ami elnézve 3 éve alig változott HD és új csatik terén, a net is drága, 1000 megás net 11 ezer!!! forint, pl Telekomnál 4 ezer forint körül van, vagy még annyi sincs, tv-vel és ha van mobil is, akkor is kedvezőbb árak jönnek ki, de tuti többet kapsz a pénzedért (kinek mi)), de sajnos ez nem mondható el róluk..... majd talán 5 éven belül elindul valami vagy talán még akkor sem, semmi előrelépés nem látszik sajnos, elszomorító ez a 21.században, hogy még mindig ezen kell küzdeni, hogy legyen normális szolgáltatás egyes helyeken...
-
l.skywalker
titán
válasz
Intruder2k5 #29166 üzenetére
Ja, nem ez nem kérdés volt. Csak vannak folyó ügyeim az Invitellel, miközben határozottam kiemelem nekik mindig, hogy a szolgáltatás minőségével elégedett vagyok, csak az adminisztrációval nem
-
válasz
l.skywalker #29165 üzenetére
Hmm... Mindenre én sem tudhatom a választ.
Szívesen!
-
l.skywalker
titán
válasz
Intruder2k5 #29164 üzenetére
Erre emlékeztem korábban, hogy ennyi volt.
De az ügyfélszolgálatos állítja, hogy nekem nem lett még beállítva az új csomag, hanem a régi van, ami 250Mbps és nincs Spíler 2 benne... holott Spíler 2 is van és ez is 500+
Köszi a segítséget
-
válasz
l.skywalker #29162 üzenetére
Annyi, amennyinek lenni kell. Sőt, még több is...
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
l.skywalker #29162 üzenetére
Ez már perfekt.
-
l.skywalker
titán
válasz
Intruder2k5 #29159 üzenetére
LoL
-
l.skywalker
titán
válasz
Intruder2k5 #29159 üzenetére
Holnap. Kikapcsoltam. Mértem egyet az Xboxon, ott 900+
-
válasz
l.skywalker #29158 üzenetére
Igazán nincs mit! Akkor most még mérj egyet parancssorból is, hátha a böngészős / appos mérés sem az igazi, és meg lesz az 500 is.
-
l.skywalker
titán
válasz
Intruder2k5 #29157 üzenetére
Köszi a tippet. Az első kábel volt a gond. Az egyetlen kábel ami gyári. A többit én raktam össze.
Magamtól sose jöttem volna rá. Már megérte regisztrálni íde - ismét - 10 évvel ezelőtt
Most már átlag 290/105
-
válasz
l.skywalker #29156 üzenetére
Igen, utóbbit mindenképp érdemes lenne megpróbálni, és ha ott is ennyi, akkor még mindig lehet az a kábel a rossz, ami az ONT-ból jön ki, szóval akkor kábelcsere.
-
l.skywalker
titán
válasz
Intruder2k5 #29155 üzenetére
HG8245H. 4 port van és tudtommal ez automatikusan érzékeli ill. én úgy érzékeltem, hogy csak az 1-es jó internetre, a többi IP-TV-re van. (nekem az 1-esbe van dugva)
De most megfogtál és megnézem a routereket ill. mérek egyet közvetlenül az ONT-ból is. Köszi a tippet. -
válasz
l.skywalker #29151 üzenetére
A 94Mbps tipikusan a 100Mbps kapcsolat jellemző gyakorlati sebessége, tehát valahol 100 megabites eszköz van a hálózatban, vagy hibás egy kábeled. Ez szinte biztos.
A DIGI-nek vannak olyan ONT-jai, aminek két LAN portja van, de az egyik csak 100Mbps-t tud, a másik Gbit-es. Nálad nem olyan van véletlenül?
-
l.skywalker
titán
válasz
Lajosnagy17 #29153 üzenetére
Nálam FTTH van, de ez Vácnak csak egy kis része
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
l.skywalker #29151 üzenetére
Neked is optika megy a lakásba? Gondolom Vác nem mindenhol optika?
-
supercow
őstag
Ma volt az utcában egy szerelő valami kábelt megigazítani. Vác Máriaudvar. Megkérdeztem lesz-e a környéken fejlesztés, azt mondta itt egy jó ideig nem, “még a belvárost sem kezdték el”. Ennyit a szerelőktől, ügyfélszolgálattól, és általában az inviteltől szerezhető infó pontosságáról. A fejetlenség járja át az egész céget, de örülni kell hogy legalább működik a 10/0.5 dsl netem..
-
olasz61
tag
válasz
Lajosnagy17 #29148 üzenetére
-
olasz61
tag
válasz
Lajosnagy17 #29146 üzenetére
Pápa Huszár Ltp. évek óta Invitel optika van.Ma pedig a Telekom húzta az optikát.
-
Lajosnagy17
senior tag
28-as körzet már majdnem kész nekik. A nagyobb központok közül Vác,Baja, Pápa és Sárvár hiányzik csak már.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
l.skywalker #29144 üzenetére
A környékét már elég jól átépítették,vártam már, hogy Vác i sorra kerül.
-
l.skywalker
titán
Egyébként Vácon megint túrják a földet. Most végig a Budapesti főúton és egyértelműen föld alatti optikai kábelt visznek, mert ezt láttam feltekerve kisebb adagokban:
-
Lajosnagy17
senior tag
Tegnap megnéztem az Invitel szolgáltatási területét, hát elég sok területet kellene optikára átalakitani. Több száz kisebb-nagyobb település. Tavaly a DIGI Romániában 600 ezer új helyet létesített egy év alatt. Legalább 100 ezert kellene évente nekik itt is, ha meg akarják tartani a területeket.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
gyorol #29141 üzenetére
Szerintem bejelentheted nyugodtan, de ezeket az eszközöket nem arra találták ki hogy vezeték nélküli módban legyenek gyötörve.
Érdemesebb inkább vásárolni egy routert és azt használni, ennek a ZTE-nek pedig kikapcsolni a wifi szórását.
Bár lehet ezt is elfelejtené mint a többi beállítást, ezért is gondolom hogy első körben jelentsd be. Túl sokat nem várnék ettől az eszköztől.
-
gyorol
tag
Sziasztok!
Anyáméknál vidéken bekötötték az új netet (TV+Internet+telefon) a régi ADSL helyett. Kapott egy új ZTE F660-as routert is. Beállítása megtörtént szépen. Távolról segíttetem beállítani a Wifit pár napja de random indőközönkét, újraindítás nélkül visszaáll az eredetileg beírtra, úgy hogy napokig működik. Resetelni nem szeretném, mert ha történik valami akkor no TV.
Valakinek valami ötlete, vagy menjen a hibabejelentőre?
-
Zsolty20
senior tag
válasz
l.skywalker #29139 üzenetére
A telekom elküldte a kezdeményezőket sajnos, meg én is beszéltem a telekom egyik munkatársával és mondták, hogy egyelőre nem terveznek a területtel semmit, nincs rá keret.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
l.skywalker #29134 üzenetére
Az a baj, hogy ezen a területen NINCS verseny, mert nincs másik szolgáltató. Ő az egyeduralkodó és azt tesz amit akar. Ha úgy dönt, akkor nem ad megfelelő szolgáltatást és pont. S nem csak mi vagyunk az egyedüli háztartás, hanem az egész utca.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
l.skywalker #29136 üzenetére
Ezt én is néztem. Mit mondjak elég érdekes.
-
l.skywalker
titán
válasz
Lajosnagy17 #29135 üzenetére
Jogilag nyilván. De már a név alapján is azt mondanám, hogy köze van egymáshoz a 3 cégnek. Csomagok ára is ugyanaz. Mintha az Invitel oldala lenne kopizva:
http://invinetwork.hu/ -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
l.skywalker #29134 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy el kell nekik adni, nem egy új cégbe kiszervezni.
-
-
Zsolty20
senior tag
válasz
kabelmania27 #29132 üzenetére
Már minden megtörtént, 72 órán bőven túl vannak a javítási időnek, kötbért fognak fizetni, vagyis a számla annyival lesz kevesebb, de ettől még nem vagyunk túlzottan előrébb. Már nem is számít annyira, inkább lemondásra kerül az a szolgáltatásnak nevezett valami. Ez is valami pénzmosó cég biztos, alig másfél éves.
-
Tonyk
veterán
válasz
l.skywalker #29130 üzenetére
... törölhető
Elnézésed kérem, félreértelmeztem a kérdést, úgy értettem, hogy volt inviteleseknek akiket átvett a digi. Ugyanis mi se tudunk regelni, csak a fenti módszerrel (lévén két hónapja nincs számla, így ügyfélazonosító sem).
Bocsánatodat kérem még egyszer! -
Zsolty20
senior tag
válasz
kabelmania27 #29126 üzenetére
Az Invinetwork nevű fantasztikus cégről lehet tudni bármit is, illetve Tököl területről? Sajnos a duna-parti rész kész katasztrófa ilyen szinten, még csak szerelő sem jön ki.
-
kijan5
csendes újonc
Üdv! Valakinek nincs esetleg információja, hogy mikor akarják már végre elérhetővé tenni legalább a digi ügyfélkapu regisztrációt az inviteleseknek? Pontosabban regisztrálni lehet, de ott nem lehet hozzáadni előfizetést, még digimobilos ügyfélszámmal sem... Nem értem, hogy miért engedték el ennyire az inviteles ügyfeleket. Itt Szarvason pl. mostmár teljesen a fejükre nőtt a Telekom (megvette a helyi szolgáltató koax hálózatát) . Így már optika nélkül nem rúg labdába a digi.
-
kabelmania27
félisten
válasz
GEPESZ66 #29121 üzenetére
Utcában kérdezd meg akinek be van kötve, hogy mennyire stabil.
Érdemes utána járni, mert előfordul, hogy az ember nem jár jól a váltással.
I-TV kábeltévé kiosztását adják ami Digi leányvállalat, ezt viszont sokáig nem adhatják mert a GVH előírta a párhuzamos területeken, hogy I-TV ne szolgáltasson ahol van Invitel/Digi hálózat. -
Lajosnagy17
senior tag
Mostanában sok helyen bekapcsolta a DIGI az optikát, kérdezz rá, lehet hogy hamarosan nálad is kicserélik.
-
GEPESZ66
veterán
Jelenleg az Invitel-nél vagyok.
4 tévé készülékem van, de csak 3 db kártyát tudok bérelni tőlik, így a 4. tévén csak analóg adás van.
A Digi másfél éve kihúzta az optikát, de semmi hír arról, hogy mikortól fog szolgáltatni.
Van még nálunk Net -Tv nevű szolgáltató is.
Ismeritek?
Érdemes ezekre váltani?
Stabil a net sávszélesség?
[link] -
tothjozsi96
addikt
válasz
cellpeti #29117 üzenetére
Azért sokan leírták már előttem, igaz nem ebbe a topikba, de sebességet mérni csak is vezetékes kapcsolaton keresztül mérvadó!
Senki se tudja hogy milyen routert használsz illetve annak lehet más jellegű problémája is, nem azt mondom hogy így van, csak azt, hogy vezetékes kapcsolaton keresztül számít valósnak a sebességmérés eredménye.
-
cellpeti
nagyúr
Szia!
Itt van, ebből mit kellene megállapítani? Egyik percben ilyen a netem a másikban megvan a 25ös letöltés és a 5ös feltöltés. Nem teljesen értem a logikát,hogy mikor mit és miért csinálja
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Létezhet hogy 25-ös körzetben emeltek?
9 Mb az előfizetésem most több helyen is 12-őt mértem...
Köszi. -
taki01
őstag
válasz
cellpeti #29114 üzenetére
Valami ilyesmit.
Ha ZTE H168N HGW-d van akkor így: [link]
és a 192.168.1.1-t kell bírni a böngészőbe -
Martin Eden
tag
válasz
cs-robert #29110 üzenetére
Az ismerősödnek valószínűleg olyan csomagja van a korábbi évekből, amit már rég megszüntettek, de ő maradt abban a csomagban, ami volt. Nézze meg a számlát, azon elvileg rajta van a neve, esetleg találhat hozzá valami archív ÁSZF-et, amiben benne lehetnek az (akkori) csatornák, de hogy az azóta megszűnt vagy az azóta Invitelhez bekerült csatornákkal mi a helyzet, elérhető-e számára vagy sem, szerintem még az Invitel sem tudja... Én például Kolibri L családi csomagban vagyok, ami nem azonos a most kb. egyedüli opcióval, a Családi Prémiummal, habár kb. annyit fizetek, még sincs nálam (sem) annyi csatorna. De amennyit tv-zek, nekem nem akkora gond ez, hogy pár órát telefonálgassak emiatt (esetleg hiábavalóan).
Azt tippelném, hogy új előfizetőként a Családi Prémium csomagra előfizetve az ott felsorolt csatornákat kapnád meg. De persze az Ügyfélszolgálat biztos tud ettől biztosabbat mondani. -
cs-robert
csendes tag
Sziasztok! Most tervezek szolgáltatót váltani. Az Invitel és a Telekom IPTV jöhet szóba, ahol lakom. Egy ismerősnél nézegettem az Invitel IPTV-t. Végignéztem a csatornákat. De náluk valamiért nincs History HD és SD. Azt írja, ha EPG-ből próbáltam belemenni, hogy erre az adóra nincs előfizetése, hívja az ügyfélszolgálatot. Most akkor hogy is van ezzel az adóval? Az Invitel oldalán meg azt írják, hogy ez is benne van a családi csomagban.
A másik dolog amit észrevettem, hogy náluk van Super One HD, amit meg nem írnak a weboldalon. Kipróbálni nem tudtuk, mert gyerekzárral védett, és fogalma sem volt az ismerősömnek, hogy mi lehet a kód. Ez most akkor megy? Csak éjszaka, vagy 24 órában? Mi van akkor a Historyval és a Super One HD-val? Mert nekem fontos lenne a History HD. Működik ez most? Ha igen, akkor az ismerősömnél miért nincs? -
cellpeti
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #29108 üzenetére
köszi,jó lett
-
tothjozsi96
addikt
válasz
cellpeti #29107 üzenetére
Baromi egyszerű.
Ha nem világít a set-top-box-ba a bedugott utp, akkor összekeverted a színeket.
Kíhúzod mindenhol az utp-t, lefotózod, itt az a probléma hogy nem jól vannak a színek. Azonos sorrend kell mindegyiknél, mivel kvázi ez egy szakasz.
Hiába létezik “A” és “B” színsorrend, kábelen belül, vagyis az esetedben a kezdeti ponttól a végéig azonosnak kell lenni. A toldó előtt ugyan annak a színsorrendnek kell lennie, mint amit a box-ba bedugsz.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #29105 üzenetére
Csak az a kérdés, h hol. Padlason elvagtam a vezsteket, ott is van egy dugo, toldó madik felén is, és a boxnal is
-
tothjozsi96
addikt
válasz
cellpeti #29100 üzenetére
Ha nincs adás akkor rosszul kötötted be a színeket, egy toldótól nem fog elmenni az adás.
De amúgy elég egyszerű a dolog, hogyha bedugod az UTP kábelt a set-top-box-ba vagy TV-be és az nem világít zölden, vagyis nem ad semmiféle visszajelzést, akkor hibásan van bekötve. -
taki01
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ford topik
- Politika
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest