Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Lali-213
senior tag
Telefonon beszéltem az Invitel és Digi ügyfélszolgálatával. Ma kezdték az átállást nálam. Már van digis szerződésszámom. De internet továbbra sincs. Hiba bejelentve.
Nálatok volt hasonló? -
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Veresegyházon nincs net vagy csak nálam van gond? Még elvileg Inviteles vagyok. És több hónapja nem kaptam számlát.
-
zzola
titán
válasz
tothjozsi96 #29797 üzenetére
Voda koax.
-
tothjozsi96
addikt
Megosztó a Telekom, nem tudom hogy a Vodafone optika-e nálatok, de nálunk csak Telekom ami optika, illetve van Invitel ami koax. 1Gbit-es internet+tv+telefon 14 ezer forint T-től, Inviteltől a 100mbit-es csomag meg 6500 forint.
Hogyha a Vodafone is optika akkor van versenytárs így máshogy áraz a Telekom, de hogyha nincs más szolgáltató aki versenyképes lenne akkor drága buli.
-
zzola
titán
válasz
Lajosnagy17 #29795 üzenetére
Ha hagyják, hogy belehúzzon....
Nálunk (Kozármisleny)ez a helyzet:
Vodafone ~150+ csatorna 500-as nettel ~6500-
Telekom ~150+ csatorna VDSL 100-as nettel ~6500-
Invitel ~150+ csatorna 100-as nettel ~6500-Az elős kettőnél mobillal kombinálva több ezer HUF lehet "spórolni".
Amint kiépíti Telekom az optikát, lecsó lesz az Invitelnek.
A település nagy részén van már optika, csak a földkábeles utcákban nincsen...Gondolom csomó pénzt beleöltek a mobil hálózat fejlesztésébe, aztán...tudjuk mi lett.
-
Lajosnagy17
senior tag
CS/1048-3/2021 számú hirdetmény Kemeneskápolna GPON hálózat építés előzetes bejelentés nyilvántartásba vétele
MVMNET ismét.
A DIGI-nek bel kell húzni különben elveszti az Inviteles területek jelentős részét.
-
Lajosnagy17
senior tag
Verőce, Verseg, Domony
Ezeken a településeken is DIGI van már.(volt Inviteles területek)
Érsekvadkert az új.
-
Lajosnagy17
senior tag
MVMNET-SZIP fejlesztés
CS/981/2021.
Csönge (Sárvár és környéke)
GPON hálózat építés
MVM NET Zrt. -
user12
őstag
válasz
Lajosnagy17 #29790 üzenetére
Simán lehet.
Pl én csak futólag láttam, hogy dolgoztak az egyik városrészben (új alépítmény, optika behúzás, minden finomság) és jócskán később került fel az oldalra az előzetes bejelentés. Mire felrakták, hogy az engedélyezést lezárták az oldal szerint, szerintem már volt háztartás, aki használta is az optikát. -
Lajosnagy17
senior tag
Úgy látszik Padragkúttól már volt engedélyezés, lehet, hogy kész is van.
CS/23815-2/2020. számú határozat: Padragkút–Halimba (Ajka járás), optikai gerinckábel
-
Lajosnagy17
senior tag
AJKA
CS/518-5/2021 sz. hirdetmény - Ajka-Padragkút Invitel Zrt SZIP optikai gerinchálózat bővítés, (AJK_PDK_FELH/2021)
-
user12
őstag
válasz
Lajosnagy17 #29787 üzenetére
Szerintem még küzdenek az akvizícióval.
Ott milyen technológia van? -
Lajosnagy17
senior tag
Nincs valakinek információja a szeghalmi járásról?
Minden egyes INVITEL által megnyert SZIP-es járásban történt már valami, legalábbis elkezdődött, de erről még semmit nem találtam.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
zsida.kornel #29781 üzenetére
Így van ez még több helyen. Pl.: Makó, ahol az Invitelnek sok helyen van optikája, csak az Invitellel lehet szerződni. Viszont a net már digis szerverre tárcsáz be és digis ip-t kapnak.
-
Akosman
aktív tag
válasz
l.skywalker #29777 üzenetére
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
zsida.kornel #29778 üzenetére
Igen a lakossági szolgáltatás az lesz, pár terület kivételével, amit a GVH kikötött. Ezek egy másik szolgáltatóhoz kerülnek át (A Diginek át kell adnia). AZt hogy ezt a DIGI hogy működteti nem tudni, vannak akik már átkerültek, és vannak akik párhuzamosan működnek. A DIGI üfsz-en minkét cég ügyintézhető.
-
zsida.kornel
tag
Ezek szerint az is benne van hogy hamarosan optika ide vagy oda, mindenki hivatalosan digis lesz, hiába nem készül el a hálózat?
-
Akosman
aktív tag
válasz
l.skywalker #29775 üzenetére
Nekem épp most jött meg emailbe a számla,így már a számla sorszám is megvan. Igaz most anyaghasználatot számláztak ki a bekötésre 1495ft-ot. RC6 kábel, 3-as elosztó, dugó.. hozzáteszem semmi anyaghasználat nem volt,mivel előre kiépítettem a belső hálózatot. Az optikát húzta be a szerelő és ennyi volt. Nem állok neki reklamálni,mert több nyűg lesz vele,minthogy most kifizessem az 1495ft-ot.
-
Akosman
aktív tag
válasz
Martin Eden #29773 üzenetére
Hívd fel őket,mert egyszerre kiszámláznak majd mindent. Volt nekem is ilyen időszak. Utána jött rendesen. Én is díjneten fizettem az inviteles szàmlákat,de jött az utóbi időben rendesen. Most,hogy átvett a digi,és lezárták az invitelt,még visszatérítésem is van túlfizetés végett.
-
Martin Eden
tag
Én utoljára szeptember 21-én kaptam díjnetre Invitel havi számlát, azóta se számla se levél, semmi...
-
Ladislaoca
tag
tud valaki egy letölthető táblázatot amin rajta van a legfrissebb digitális családi csatornakiosztás, frekvenciákkal együtt?
-
Akosman
aktív tag
válasz
l.skywalker #29768 üzenetére
Szia!
Nekünk most hétfön kötötték be,és szüntették meg az inviteles előfizetést. Nem kell megvárd az első számlát a regisztrációhoz. Még mi se kaptunk,de már regisztràltam a digi ügyfélkapura,és már van digi online hozzáférésem is. Kell hozzá az előfizetésed száma,illetve egy pin kód,amit a 1272 felhívásával megadhatsz. Azt ahogy rögzítették már regisztrálhatsz is mindenre. -
l.skywalker
titán
válasz
zsida.kornel #29767 üzenetére
Én december 18 óta tartozok hivatalosan a Digihez. Az első számlán lesz rajta minden regisztrációhoz szükséges adat. Még nem kaptam első számlát.
-
zsida.kornel
tag
Akinél már bekerült az optika, ő hivatalosan digi előfizető lett? Gondolok itt arra, higy ugye mostmár mindenki digis, de pl DIGI Online (mobiltv) csak annak jár aki a tud regisztrálni a diginél, azok pedig azok, akiknek a számláján a digi szerepel, nem az invitel zrt.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
tothjozsi96 #29765 üzenetére
Nem kell semmi, kábel be az ONT-be, isten áldjon mindenkit.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Peter Kiss #29764 üzenetére
De akkor meg set-top-box kellene, nem? Szerintem legjobb a kártya!
Nekem nem olyan rég még set-top-box volt, kértem hogy cseréljék kártyára, sokkal jobb.Nálunk nagyon stabil a koax-hálózat, nagyon ritka az hogy bármi lassulás lenne vagy bármi egyéb.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
tothjozsi96 #29763 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, hogy a 100-as net is elég falura, de tippre optikai kicsivel stabilabb lenne (főleg nagy melegben), kártya se kellene a TV-be, stb.
-
frici69
tag
Sajnos a mi Pápai(89) körzetünkel elég mostohán bánnak. MVMNET lett anno a befutó.
-
Lajosnagy17
senior tag
CS/448-3/2021 számú hirdetmény - Bakonyoszlop FTTH légvezetékes hálózatépítés – SZIP Zirci járás (Tervszám: BSZP_FTTH_01)
-
Lajosnagy17
senior tag
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1nSSQdP3XCGLF9HQ6Y0Y2qwQ3VKjpSamp&ll=47.661518378325326%2C19.125843818487994&z=8
A DIGI fejlesztések alá raktam.
-
Lajosnagy17
senior tag
CS/443-3/2021 számú hirdetmény - Invitel Zrt. SZIP fejlesztés, Zirci járás Borzavár FTTH légvezetékes hálózatépítés előzetes bejelentés nyilvántartásba vétele
-
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17 #29756 üzenetére
Talán ide érnek, de hogy a Zirci járás február 22.-ig nem lesz optikázva teljesen, az biztos. 1 hónap gyakorlatilag, meg pár nap.
-
zzola
titán
válasz
Lajosnagy17 #29755 üzenetére
Villányban elég gagyi minden, nincsen DTV, netből is talán 30 vagy 15mbit a maximum, ami elérhető.
Telekomnak van optikája a településen. -
Lajosnagy17
senior tag
CS/445-2/2021. számú határozat: Szápár (Zirc járás), FTTH légvezetékes hálózat (SPR_FTTH_01)
-
zzola
titán
válasz
tothjozsi96 #29753 üzenetére
Villányban és környékén nincsen optika.
De ez már jó jel, hogy közelednek Pécs felé. -
user12
őstag
Vajon "csak" valamilyen dokumentációs hiányosság vagy már itt is kezdődik?
-
taki01
őstag
válasz
Alien666 #29748 üzenetére
Ezt nem neked kell kiásni, valamint szerintem csőbe megy a földbe kábel és csak régire rákellene kötni az újat és behúzni. Ha nem csőbe megy akkor se neked kell kiásni, mert szolgáltatóé a kábel. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és nyittasd újra a hibajegyet és mondom meg az ügyintézőnek mit mondott a szerelő.
-
Alien666
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy VDSL vonal rézkábelen 30/5 Mbit eőfizetéssel, IPTV vel, telefonnal.. Ősszel leesett a sávszélesség 15/0.5 Mbit-re, majd pár hétre rá már a modem nem tudott felcsatlakozni. Villogott DSL led, de az internet led nem világított se pirosan, se zölden. Hiba bejelent, szerelő jön, hümmög, kicseréli a szűrőt, közli, hogy rosszat tettek be eredetileg ADSL volt VDSL helyett. Internet visszajön, zölden világít, de csak 15/0.5 továbbra is. Kb 2 hete megint nem csatlakozik fe a modem. Szerelő kijön, az utcán egy házzal feljebb van az utcai doboz, ahonnan hozzánk jön a kábel kb 30 méter hosszan a föld alatt. Az utcai doboznál a névleges értékeket méri az én modememmel, gyönyörűen megy minden. De bent a házban nem csatlakozik. Viszont telefon működik tiszta tárcsahang. Szerelő konklúziója: a földben, ahol van egy kötés ami összeköti az utcai kábelt a házba jövővel, beázott, berohadt. Ki kell ásni, újrakötni. Szóljak, ha kiástam, jönnek, összekötik. Lövésem sincs, hol van a kötés a föld alatt, mindenhol térkő, beton. Kérdésem: Tutira a vezetékkel van gond? Ki lehet valahogy mérni egy kábel szakaszt VDSL minőségileg, mert kábelszakadás biztos nincs, mert a telefon működik.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Anonymus23 #29745 üzenetére
Lehet kérni igen, viszont hogyha lejárt a hűségidőd akkor újra hűséget kell aláírnod.
Illetve igen, 690 forint/kártya ha jól tudom! -
Peter Kiss
őstag
válasz
Anonymus23 #29745 üzenetére
Valami 600 forint, és talán max. 3 kártyád/boxod lehet (csak Invitel box és kártyaolvasó jó, ha minden igaz).
-
Anonymus23
veterán
Mennyibe kerül most (már ha egyáltalán el lehet intézni) egy plusz TV-hez a CI kártya?
A jelenlegi előfizetésben a TV-hez már van egy CI kártya, lehet egyáltalán másodikat kérni?
Box az nem kell...
Próbáltam keresni az Invitel honlapján, de nem találtam érdemi infót.
Köszönöm ha valaki segít! -
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #29743 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #29741 üzenetére
Nekem Androidos Philips van...
-
kabelmania27
félisten
Web os lg tévénél a csatornarendezés menüpontban ki kell jelölni a csatornákat és utána kiválasztani az elrejtést, átrendezésnél pedig először kiválasztod az áthelyezni kívánt csatornát, bepipálod utána kiválasztod az áthelyezést utána arra a csatornára kell kattintani, amely elé szeretnéd a kijelöltet átrakni.
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #29739 üzenetére
Biztos én vagyok a láma, de még nem jöttem rá, hogy hogyan kell átrendezni/elrejteni a csatornákat...
-
kabelmania27
félisten
válasz
E.Kaufmann #29738 üzenetére
Olyan sorrendet állítasz be amilyet akarsz csak a csatornafrissítést kapcsold ki, hogy megmaradjon az egyéni sorrend. Törölni nem biztos, hogy lehet, viszont a csatornarendezés menüpontban van elrejtés funkció.
-
E.Kaufmann
veterán
Nálunk jött a szerelő, betette a kártyát az LG tv-be, digitális csatornák megjelentek (mondjuk a Duna pl ment CA nélkül is digitálisan, valamint a pontos műveletet nem láttam, nem voltam otthon). Az internet viszont még mindig a régi, azt majd valamikor központilag intézik (miért nem lehetett azzal kezdeni
) valamint előjött a HD átka, szegény Holló Márti nagyon megöregedett HD-ban.
PS: Gondolom nem gond, ha újrakerestetem és átszámoztatom a digitális csatikat, a nem fogható műsorokat kivéve a listából? Tudom, hülye kérdés, de sosem volt még szerencsém CA kártyás kódolt adásokhoz eddig, mert nekem elég volt akár az alap Mindig TV, vagy akár az analóg kábel, csak ugye nagyobb netet csak digit csatornákkal adtak
-
E.Kaufmann
veterán
Ösküdj meg, hogy nem kamuzol
, Dunántúl
-
Lajosnagy17
senior tag
Öskü (Inviteles körzet)
CS/30929-3/2020 számú hirdetmény - Öskü település FTTH hálózat építése (T.sz.: OSK_FTTH_01) előzetes bejelentés nyilvántartásba vétele
-
Anonymus23
veterán
válasz
E.Kaufmann #29733 üzenetére
Azért én már tudok egy csomó helyet ahol átálltak, pl Hajdúszoboszló, de itt nálunk is már lehetne, ha a városvezetés nem akaszt be (Hajdúböszörmény). 2 éve húzták be nálunk a városba a fő optikai kábelt, és még abban az évben át is lett volna húzva optikára ha a kicsinyes önző anyagiasság nem lenne itt is akadály.
-
plevips
tag
válasz
Anonymus23 #29731 üzenetére
Itt nem koax van, elég új utcában lakok, itt egyből ilyen kis vékony kábelt húztak.
Írtam fb-n a Digi-nek a számlákkal kapcsolatban, azt írták érdeklődjek telefonon a 1443-as számon. (ami ugye az invitelé.) -
E.Kaufmann
veterán
válasz
Anonymus23 #29731 üzenetére
FTTC-re szerintem már sok helyen átálltak
, de neked gondolom inkább az FTTH feküdne jobban, na olyat még itt keleti végen inviteltől nem láttam, igaz csak két településről tudok nyilatkozni
-
regvoltrossz
aktív tag
Csekkfizetéssel kapcsolatban: Én az Invinetwork-hoz( hez, höz) kerültem át a nyáron.A szolgáltatás full ugyanz mint eddig. Egy darabig semmilyen csekk nem jött, aztán ősztöl már jön rendesen a csekk, de ami sokkal kiakasztóbb az az, hogy az utóbbi három hónapban rendszeresen úgy érkezik, hogy összesen 1 (azaz egy!!) nap befizetési határidővel. Most pl. 30-án hozta a postás és a befizetési határidő dec 31. volt, ami szerintem nagyon nincs rendben így!
-
hcus
újonc
Sziasztok!
A következő problémám lenne. A 4 új HD csatornát sikerült befogni minden tv-n (digitális kábeltévé) már december elején. Viszont az egyiken (Philips 32PFT4132/12) név és epg nélkül a csatornalista végén jelenik meg mindegyik. Próbáltam már szinte mindent: csatornák újratelepítése kb 20-szor (több országgal is próbálkoztam, többek között Magyarország, Csehország, Szlovákia, Németország, Finnország, Svédország), manuális keresést, ezeket a tv-ben levő modullal, másik tv-ből kivett modullal, modul nélkül is, szoftverfrissítést a tv-n, valamint a műsorújság kézi frissítését is, tényleg szinte mindent. Ilyen még sose volt és már ötletem sincs, mit lehetne még megpróbálni.
Van még tippetek, esetleg valaki találkozott hasonlóval?
-
E.Kaufmann
veterán
A 90 napos csomagváltás valójában mennyi szokott lenni? Próbáltam párszor áramtalanítani a modemet, hátha váltották már központilag, de még semmi az elmúlt két hétben, mióta meg lett rendelve.
-
Batib
őstag
Van itt valaki aki csekken fizeti az Inviteles számlát? Gyanús, hogy a decemberben kiküldendő csekket nem kaptuk meg. Legalábbis az asszony könyvelése szerint nem fizettük be és a levelet nem találjuk. Esetleg más megkapta?
Valszeg bemegyek érdeklődni Jb-be.
Az Inviteles honlapon néztem a csomagajánlatot. VDSL, tv+telefon+net elektr. fizetés 5700ft.
Azt nem találom, hogy 2. box mennyi lenne. Tudja valaki?
Köszi! -
kijan5
csendes újonc
Sziasztok! Egy kis infó: invitelesként, ha van digi mobil előfizetés is mellé, lehet regisztrálni a digi ügyfélkapun a mobilos szerződésen található szerződésszámmal. A 6 jegyű pin kódot, amit kér a szerződésszám mellé, azt a telefonos ügyfélszolgálaton lehet beállítani (bediktálni az ügyintézőnek...) Az inviteles szerződést viszont továbbra sem hozza a rendszer, mintha a 2 szerződés (DIGI mobil és invitel vezetékes) külön lenne kezelve.
-
zzola
titán
Valamit már igazán csinálhatnának, mert egy káosz szolgáltató lett!
Online gyakorlatilag nem léteznek.
Legalább olvasztanák be a rendszerüket a Digiébe, ott legalább van valami online felület...Én pl. telefonon szerződtem le, szeptember óta nem tudnak küldeni egy szerződés másolatot...
-
Zolee888
tag
Sziasztok!
Valahol meglehet nézni online, hogy meddig van hűségem az Invitellel vagy ezt csak telefonon lehet lekérdezni?
-
supercow
őstag
Iptv ethernet kábelen jön, előre megadott modem/ont porton, legalábbis itt dsl területen. Én powerline eszköz párral oldottam meg, amikor szükség volt. A 220v hálózaton továbbítja, a másik oldalon vissza. Pl Tplink pa4010p ami nekem volt. Nagyon fontos külön tartani a net és iptv adatfolyamokat. Ezek a powerline cuccok kényesek a villamos hálózatra, de ha sikerül akkor stabil.
-
C^^
őstag
Sziasztok!
Akinek esetleg van infója Gödöllőről (vagy bárhonnan máshonnan, ahol FTTH volt) az átállással kapcsolatban az tudna segíteni TV-vel kapcsolatos kérdésben?
Jelenleg van egy olyan felállás, hogy FTTH-val jön be a lakásba az internet, TV pedig nincs. Ha végre valahára megtörténne a DIGI átállás, akkor viszont lehet, hogy kérnénk tőle TV előfizetést is. A kérdés technikai: milyen módon fog adni TV szolgáltatást a DIGI a (volt)Invitel FTTH területen? Ad egy eszközt, ami az optikáról alakít koaxra, vagy egy set-top-boxot ad, és a modemből megy bele egy sima UTP?
Bónusz kérdés: bármelyik megoldás is lesz, van-e olyan technikai eszköz, amivel vezeték nélkül meg lehet mindezt oldani? (A modem és a TV között nehézkes akár koaxot, akár UTP-t elvezetni, csak végső esetben oldanám meg.)
Köszönöm a válaszokat.
-
zzola
titán
válasz
Anonymus23 #29709 üzenetére
AZ a hajó sajnos elment már....
-
Anonymus23
veterán
Azért a nagy ugrás a mobil lett volna, és azon belül is az 5G, mivel kvázi jóval kisebb befektetés mellett sokkal több ügyfelet tudtak volna elérni jóval oclsóbban, mint a 3 kamu-versenyt folytató "nagy" és állami hátszéllel rendelkező szolgáltató.
Ez ott felül több mindenkinek jó, nekünk "kisembereknek" csak a további rohadt drága szolgáltatást betonozták be megint sok évre... -
zzola
titán
válasz
Lajosnagy17 #29707 üzenetére
Remélem, hogy vezetékes szolgáltatás fejlesztésére költi, hamár a mobil üzletág bebukott...
-
Lajosnagy17
senior tag
50 millió Euro kölcsön további fejlesztésekre. Digi group kölcsön, remélhetőleg Invitel integrálására is futni fogja.
Invitel is benne van mint hitelfelvevő. -
Lajosnagy17
senior tag
Ránéztem, hogy hogyan haladnak Gyula DIGI integrálásával és meglepetésre az utcák javarészt a József Attila szanatórium szemközti részén vannak, ami Gyulához tartozik, de Sarkad és Gyula között van.
Sarkad beoptikázása már nincs messze innen.
-
Lajosnagy17
senior tag
Remélem a következő évben minden volt Inviteles kapni fog ajándékot a DIGI-től, ha eddig nem kapott!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!
-
kabelmania27
félisten
-
Diák66
őstag
válasz
zsida.kornel #29702 üzenetére
Azon kívül, hogy papírra van vetve? Semmit..... várom Én is.... nem kicsit, NAGYON!
-
zsida.kornel
tag
Valaki nem tud valamit zirci járásról? Február 28.ig van kiírva de már évek óta tologatják, talán 2018 december volt az első kiírt befejezés
-
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17 #29698 üzenetére
Hát Pétfürdőn a jelek szerint elkezdik az optikát kihúzni.... [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ford topik
- Politika
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest