Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hajdúböszörményben laksz esetleg?
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Magától vált át ha az első 8 csatorna megtelik. Ilyenkor tapasztalhatsz szakadást. Nálam ez általában 5-15mp alatt lezajlik.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nincsmit. Szerintem is első kőrben nagyváros környékén van esély fejlesztésre.
Ex Aktiv-I területen is megmaradtak a régi csomagok, az jó, hogy nálad 16 letöltési csatorna érhető el.
M@Db0Y: Lehet ott akkor is építenének hálózatot ha nem vették volna meg az Invitelt. -
Anonymus23
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Köszönöm neked és mindenkinek a segítséget!
Magától is átvált ahogy látom, most pl ez fogadott a modemnél, pedig hozzá sem nyúltam:
Akkor ez egyelőre marad így, itt szerintem sajnos nem fejleszt a egyelőre digi, a városnak van egy saját tulajdonú netes cége is, ami optikán és wifis hálózaton keresztül is szolgáltat.
Van olyan része a városnak, ahol 4 féle net is van (Telekom, Invitel, HB Com optika és wifi), és van ahol semmi (kivéve a wifis net, de az gyalázatos áron gyalázatos sebesség) -
M@Db0Y
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Óó akkor ez szuper lesz. Itt nem nagyon van az invitelnek konkurencia. 120-as net +tv + telefon a telekomnál 12k... Szórólapoznak ilyen árakkal míg az invitelnél a 100+tv+telefon 4290.
Akinek kell az 1000 meg 2000Mbit annak alternatíva a telekom. De így , már még jobb lesz remélhetőleg ,hogy a digi is átáll optikára. -
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
M@Db0Y
üzenetére
Igen marad koaxon, DVB-C lesz. Kártya vagy box csak pár csatornához kell, azt hiszem a DIGI Film, és talán a felnőtt csatornák ilyenek, a többi mind kódolatlan. A DIGI behúzza az optikát a lakásba, és ott kötnek rá valamilyen eszközt, ami azt átalakítja koaxra, UTP-re, és RJ11 telefonra. Hogy ez egy eszköz lesz vagy kettő, az csak később derül majd ki, ez területenként változó.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
OK, akkor már csak 1 kérdésem van, te 394 MHz-t, Madboy pedig 386 MHz-et írt, hogy érdemes lehet átállítani a kezdő frekvenciát.
Van ennek valami jelentősége?
Melyiket érdemes beállítani (akár csak próbaképpen is)? -
M@Db0Y
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen , jó hír bár itt elég jól összerakott D3 rendszer volt , elég sokat fejlesztettek rajta tavaly .
Remélem a tv marad koaxon valamilyen módon. Nem lenne kedvem megint szétfúrkálni a falakat UTP miatt

Telekom húzott optikát már tavaly ,de aranyárban van az invitelhez képest. Most megjelenik a digi remélhetőleg olcsó csomagokkal, utána megjelenik a flip mint konkurencia... Lesz miből válogatni év végén

-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszi a képet, ez egy jófajta osztó, nem kell cserélni, modemértékek és a bejövő jelerősség rendben van.
A tévés kimeneten van a hpf szűrő. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
M@Db0Y
üzenetére
Na, ez jó hír, akkor ezek szerint nem akarják megtartani a régi rendszereket. Amúgy nem csak ott, már Hódmezővásárhelyről is jelezték.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Településen
Pilisvörösvár/Pilisszentivánon húzzák az optikát. -
M@Db0Y
senior tag
Na nálunk elkezdett a digi optikát kihúzni
Végre lesz valami fejlődés , bár amióta beraktak 16 letöltési frekvenciát éjjel-nappal stabilan jön a 100Mbit. De ezek szerint a digi úgy ítélte meg ,hogy nem akarja tovább üzemeltetni 
-
Anonymus23
veterán
Ööö, most lehet fordítva van akkor, csak nekem rémlett rosszul, de az a furcsa, hogy ez kb így van 2013 óta, de a net szakadozni csak múlt év Augusztus elején kezdett.
A TV meg csak 1 hónapja sincs bekötve, előtte csak net volt 30 / 60 / és most 1 hónapja a 100-as csomag.És most akkor mit kellene tennem?
-
wmati
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az a netes ág ? Hpf80-al ? hogy van neted ?

-
M@Db0Y
senior tag
Igen. Beírod hogy 386 es Tune gomb.
-
Anonymus23
veterán
válasz
M@Db0Y
üzenetére
+(#26078) kabelmania27
Hmmm, igazad lesz szerintem, a modemen minden rendben világít, külső IP címem is van, de mégis elszáll a net 5-15 mp-re, nálam akár fél percre is...
Holnap lefotózom az elosztót, és majd újra jelentkezem.Ja, 386-ra úgy lehet átállni, mint amikor 314-re állítottam?

-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ha megnézed az osztó tipusát meg tudjuk írni, hogy cserével/átkötéssel lehet-e a helyzeten javítani.
Próbáld meg amit M@Db0Y írt vagy a 394-es frekit hátha stabilabb lesz. -
M@Db0Y
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mondom ,hogy akkor szakad ha az első 8 frekvenciáról átvált a második 8-ra. Ezzel nem tudsz semmit csinálni , max ha olyan modemet osztanának ami kezeli a 16 letöltési frekvenciát egyben.
Amikor átvált a másik 8 csatornára akkor konkrétan majdnem olyan mintha újraindulna a modem. 5-15mp-ig semmi.Legalábbis nálam pont ugyanígy viselkedik. Próbáld ki ,hogy 386Mhz-et adod meg kezdőnek , az talán nehezebben telik meg és akkor kevesebbet fog szakadni
-
Anonymus23
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ki lehetne cserélni toldóra, csak nem egyszerű feljutni, illetve a szakadás sem annyira sűrű, hogy azonnal rájönnék, van, hogy 1-2 napig semmi, máskor meg 1 este megszakad párszor.
A TV-t meg nem tudom addig kikötni (tőlem mehetne, de a család nézi)...
Ma délután is szakadt a net 2x is pedig nem is játszottam azzal a játékkal...
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen. Majd nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax.
Ha ideiglenesen F toldót tudnál az osztó helyére tenni ki lehetne zárni az osztóhibát. -
zzola
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ha ilyen, akkor cseréld!

-
zzola
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nálunk egy 2-es elosztó miatt szakadozott a net...
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Teljesen rendben van.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az jó, hogy újraindítás után a hibás csomagok száma nulla.
Nálam modemindulás után 25perc után nullák az értékek. -
madmike
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Egy ideje Invitel előfizető vagyok, de eddig nem volt a tv szolgáltatásnál rögzítési lehetőségem. Csütörtökön bekapcsoltattam, mert néha jól jönne.
A problémám az, hogy nem tudok semmire felvételt beállítani. A műsorújságban akármire megyek rá, csak a tartalmát tudom megnézni vagy emlékeztetőt lehet rá beállítani.
A már lement, vagy aktuálisan menő műsorokat vissza tudom nézni. Az adást meg tudom állítani.
Ha műsor közben rányomok a felvétel gombra akkor azt írja: "Felvétel nem lehetséges"
A beltéri az egy Albis 8073.
Újraindítással már próbálkoztam.Mi lehet a gond?
-
Anonymus23
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Üdv!
Néha érdemes újraindítani a modemet/routert.
Az elsődleges csatorna kiválasztásához írd be, hogy 3140000 utána nyomd meg a tune gombot -
M@Db0Y
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Kicsit több a zaj 306Mhz-en. Ettől még nem kéne megszakadnia a netednek. Ha jól sejtem nálad is 16 letöltési frekvencia van. Akkor szokott szakadni a net ha az első 8 telítődik és átvált a modem a másik 8 frekvenciára.
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Nemrég lecseréltem a Digis műholdas TV előfizumat az Inviteles TV-sre, illetve emeltettem a sávszélességen (60/5-ról 100/8-asra), ami jön is szépen:
Előtte elég sokat szakadozott a net (elsősorban egy játék közben, Division), most kervesebbet, de azért csak-csak előfordul, hogy kidob a játék.
Meglestem a modemben az értékeket, az első sorban elég furcsa számok vannak, főleg a többihez képest, meg tudnátok szakérteni?
Előre is köszönöm! -
mltw
csendes tag
Meglett a probléma és nem technikai gond volt. Elmaradt egy számla befizetés ezért korlátozták a vonalat. A gond az hogy én befizettem amit már igazoltam is e-mailben a csekk másolattal. Viszont ma kaptam egy levelet amiben közlik hogy felbontják a szerződés 2 tartozás miatt az egyik amit igazoltam hogy befizettem a másik 2014-es elmaradás 312 Ft (!!!) amiről eddig nem is tudtam egy számlán sem szerepel. Mivel szept. 1-től megszűnne a szerződés nem izgat a dolog felhívtam az ügyfél-szolgálatot kértem egy csekket a tartozásról, de valamit elfelejtettem megkérdezni és már nincs időm felhívni őket, ha befizetek minden tartozást de közben felbontják a szerződést akkor a vonal korlátozott marad (én csak ingyenes számokat tudok hívni de engem bárki) vagy onnantól a telekom-hoz "tartozom" és semmilyen korlátozás nem lesz "normálisan" használhatom a telefont?
(Érdekes hogy 4 éve van 300Ft elmaradásom de semmilyen értesítést nem kaptam sem egy felszólítást se egy kedves levelet hogy fizesd már be te barom semmi.)
Köszönöm a segítséget!

-
Tóth11
csendes tag
válasz
ZolaBA
üzenetére
Nyugodtan vedd meg a kiszemelt készüléket. Működni fog. Nekem Amiko HD8260+ van. És akkor a CA modult a kártyával áthelyezed az Amiko-ba és ugyanúgy jön minden műsor. És jól írták, az M4 Sport csatorna kártya nélkül is jön rajta. És még ha van USB csatlakozós háttértárad rögzíti a műsort, vagy visszatekerni illetve megállítani majd folytatni is tudod vele.
-
kabelmania27
félisten
Üdv!
Ha jól értem Telekom primer területről írsz.
Lehet más probléma is van.
Próbáld meg a 1445-öt vagy 1414-t, a technikai ügyfélszolgálat éjjel-nappal hívható.
Amit szeptember 1-ig Invitel hálózaton keresztül telefonálsz, azt az Invitel fogja szeptemberben kiszámlázni, szeptember 1-től Telekom fogja számlázni a beszélgetéseket.
Telekomos topikban is megkérdezheted. -
mltw
csendes tag
Hello
Lehet hogy rossz helyen járok de valaki hátha tud segíteni. Telekom és invitel előfizetésem van, a vonalat a telekomtól kapom de az invitelnek fizetek a hívások után (csak vezetékes telefon). Ma vettem észre mikor telefonálni próbáltam hogy hívás helyett egy gépi hang bemondja hogy 2016 szept. 1. -én megváltozott az előhívószám hívás előtt használjam a 1502-t ha így hívok valakit megköszönik hogy igénybe vettem a szolgáltatást és foglaltat jelez, de engem tudnak hívni. Pár napja kaptam egy levelet hogy 2018 szept. 1-től megszűnik a csomag a hírközlési hatóság határozata alapján mert megszűnik a szerződés a telekom és az invitel között. Ezért nem tudok telefonálni vagy ehhez semmi köze? Én ezt úgy gondoltam hogy a szeptemberi telekom számlán a telefon és internet mellett ott lesz a hívás díj is nem külön számlán fizetem. Valakinek esetleg van valami ötlete? A szolgáltató 1443-as számát és a telekom 1412-es számát is tudom hívni de mást nem. (37perc várakozás után letettem holnap úrjapróbálom)
-
Viszlát Invitel, drága 12 év volt

-
ZolaBA
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Alszom rá egyet...

-
Linem
senior tag
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Na igen, hasonló véleményen voltam. Felénk sem tervezett semmi fejlesztést az invitel, miközben megérkezett tavaly a T optika olcsóbban. Egyébként úgy összességében elégedett voltam az Invitel szolgáltatásával, csak az nem tetszett, hogy minden más szolgáltató elhúzott mellettük fejlesztésekben és ugyanazért a pénzért az ember már többet várna. Főleg akkor, ha van más alternatíva is.
-
Úgy néz ki elkészült a telekom optika, ma dobtak be szórólapot róla. Ár nincs rajta, csak hogy majd felkeres az üzletkötő. Mondjuk az nem fog neki sikerülni, de tárgyalási alapnak jó lesz az invitelnél.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ZolaBA
csendes tag
Sziasztok! Invitel kábeltv-hez kérnék segítséget. Jelenleg CA modullal használjuk, de felmerült az igény, hogy néha lehessen projektoron tv-t nézni ... meccset pl

Próbáltam telefonon érdeklődni, de szerintem nem értettek meg... Mondtam telefonon az inviteles ügyintézőnek, hogy vennék egy inviteles settopboxot, hova menjek? de hülyének nézett, hogy olyan nincs
Szóval kellene nekem egy box, amibe ha kell be tudom tenni az inviteles CA modult és van hdmi kimenete a projektorhoz. Sajnos CI -s settopboxból a kínálat nem nagy, többnyire csak conax olvasósok vannak, de ha jól értettem azzal nem menne... Amit kinéztem az az Amiko HD 8275+ (http://m3digital.hu/amiko-hd-8275-t2-c), szerintetek ezzel jó lenne? vagy esetleg valami okosabb ötlet?
-
-ZeeZee-
senior tag
Múlt hét pénteken délelőtt elment a net (koaxos) az egész faluban. Szombat délelőttre sikerült helyreállítaniuk, a pontos időt nem tudom, mert mire hazaértem már működött. Központi hiba volt, a hibabejelentő szerint senki nem jelentette még be péntek délután, de ők tudtak róla, mert a központ szólt rájuk, hogy hiba van. Tehát közel 24 óráig nem volt net szolgáltatás. Most kedden délelőtt 11 órakor elment ismét a net, kétszer hívtam a hibabejelentőt (kedden, szerdán) mindkétszer leráztak, hogy tudnak a hibáról, központi, a szerelők dolgoznak rajta. Baromira bosszantó, hogy nem tudják megcsinálni. Közben idén már kétszer hívtak, hogy szeretnének felajánlani hűséges előfizetőjüknek (nekem), hogy a jelenlegi 10Mb/s-os netet megemelik 15-re, és persze az analóg TV szolgáltatás alap csomagját (ami csak a hülye "képújság" miatt van) felemelnék teljes csomagra potom 8000 Ft-ért. Persze ahhoz kéne hűséget kötni... Közben a Telekom az egész faluban már fölrakta az oszlopokra az optikai kábeljét... Hát normálisak ezek? Szolgáltatás nincs, vagy csak szar minőségben, tukmálás van, érdemi fejlesztés nincs és legyen az ember hűséges hozzájuk?
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Inviteles STB2101-HD iptvbox nál van lehetőség hogy csak a tv távirányítót használjam mind a kettőre? Elég gáz kettővel hadonászni
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
zala005
üzenetére
Mennyivel csúszott ki? Nincs a városban egy Invitel-pont se, hogy bevihette volna? Talán meg lehetne próbálni egy méltányossági kérelmet, de azért ez a 30 nap elég kellett volna legyen... Túl sokáig ne várjatok az ügyintézéssel, mert a végén behajtják a többszörösét. Mi áll a csekkes levélben?
-
zala005
tag
Sziasztok!
Édesanyám korábban visszamondta az Inviteles internet előfizetését, és megfeledkezett a 30 napos visszaküldési határidőről, és ezért kapott is egy harminc pár ezer Ft-os csekket kiszámlázva a modem díjával.
Ilyenkor érdemes még megpróbálni azt, hogy visszaküldi, és valamennyit engednek a díjból, vagy mindenképp ki kell csengetni a 36 ezret?Előre is köszönöm!
Üdv
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Pár hónapra, csak laptophoz egy valamilyen usb-s wifis megoldás érdekelne korlátlan! internet hozzáféréssel.
Van ilyen szolgáltatás+eszköz, amit csak akkor kell fizetni ha használod és aztán félreteszed, majd megint elő lehet venni amikor kellhet?
Vagy tud valaki vamamilyen ötletet? -
-
törölt tag
válasz
raider21
üzenetére
Szia! Irodai számítógépeink konfigurációja:
Intel Core i7 processzor, 2.4 GHz
8GB memória
120GB SSD tárhely
A sebességet először az alaplapba integrált Gigabites wifi-vevőegységgel teszteltük, mellyel a fent leírt értékek kb fele jött, viszont a fent leírtakat a Huawei digitális elosztóhoz kapott uTP kábellel mértük a számítógép gigabites csatlkozóján keresztül. -
törölt tag
A mai nap kipróbáltuk az Invitel új internet csomagjait FTTH technológián keresztül.
Kipróbált szolgáltatások:
-Invilág 30 (30mbps internet Huawei modemmel) A 30 mega egyértelműen jött az optikai kábelen, tehát a speed a routertől kb 7 méterre 28.9/17mbps volt
-Invilág 50 ugyanígy a Huawei modemmel jött az 50 mega 7 méterre a doboztól 44.3 és 47.9mbps között
-Invilág 100 . . . itt kezdődtek a problémák.. 100 megából mínusz harminc.. tehát kb. 70/47mbps jött, de ez nem a hálózat hibája volt.
-Invilág 1000 . . . Itt már a kábel volt a ludas, no meg persze a router ami nem bírta az 1000mbps sebeséget, csak 562.2/270.7mbps jött, de azt mondom Invilág 100 éri meg a legjobban ár/sebesség arányban.betelefonáltunk Invitelhez, azt mondta a hölgy hogy a kábel megsérült bekötéskor ezért nem meg rajt az 1000mbps net. Megnéztem a kábelt semmi baja nincs. Újból telefonálok azt mondják az utcán levő Invitel kábel sérült meg és nem tudja kiszolgálni az 1000mbps-t a sok előfizető miatt..
-
csacsi67
addikt
válasz
Sarcophagus
üzenetére
Itt egy video ha nem hivd a 1445 [link]
-
Sarcophagus
csendes tag
Sziasztok!
Ha a modemet átállíttatom bridge módra valamelyik portot letiltják?Három tv megy róla(iptv)Nézzétek el a tudatlanságomat.Router(tp-link-wr1043n) beszerzés alatt.Választ köszi előre is! -
@rglaaf
veterán
Üdv
Tv-t wifivel párositanám routert felismeri de kéri a Wpa kulcsot azt honnan tudnám elővarázsolni? Köszi -
tmarkee
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Leellenőriztem a fali aljzat, az elosztó és a modem közötti telefon vezetéket is, hogy hátha az sérült meg az incidens során, de az jó, a vonalas telefon megy róla rendesen.
-
tmarkee
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
A bridge módot beállítottam az új modemen, összedugtam jól a routerrel. Olyan egyszerű, mint egy faék és mégsem megy.

-
tmarkee
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
A tönkre ment Inviteles ZTE modem Annex B volt, ez az újabb, saját D-Link is Annex B-s. Az nem lehet, hogy az Invitel csak a saját eszközeit engedi a hálózatára csatlakozni? Idegent meg nem?
-
-
tmarkee
tag
@Lauda:
Nem. Folyamatban van egy modem csere, azt jelentettem, szerda hajnalban, amikor a vihar során kapott egy kis áldást az eredeti, Inviteles ZTE modem és ettől tönkrement. Ez most még folyamatban van, de nem tudják a kölkeim, meg az asszony kivárni, hogy majd egyszer hívjanak az Inviteltől, hogy mikor tudnak jönni. Ezért vettem egy új D-link modemet. -
tmarkee
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
A modem topikjába beleolvastam és abban az Invitel részére leírtak szerint állítottam be a VPI/VCI értékeket (8/35). Már, ha erre gondoltál.
-
tmarkee
tag
Szerdán hajnali 3/4 3-kor jelentettem, azóta a szokásos protokoll szerint értesítettek, hogy majd milyen telefonszámon fognak keresni a helyszíni meló miatt. A két egyetemista kölköm azóta rágja a fülemet :-) ezért akartam volna egy saját gyors megoldást, de nem akar összejönni. Legyen igazad.
-
tmarkee
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy D-Link DSL-321B modemet, mert a szerdai vihar elkapta a gyári (Inviteles) ZTE H108L modemet. Bejelentettem, de azóta se hívtak, gondolom majd két hét múlva.
A modem mögött egy TP-LINK router működne, működött eddig is. Tudom, hogy a modemet bridge módba kell állítani és a többit majd a router intézi. A router admin felületén látszik, hogy csatlakozna, de nem sikerül neki. Nem akar csatlakozni a netre.
Próbáltam közvetlenül is rákötni a modemet a hálókártyára és a modemben megadni a felhsználónév+jelszót, de nem megy úgy sem. Nem csatlakozik, csak a piros led világít :-(
Tippeket kérnék, hogy mit baltázok el. Köszi! -
válasz
Sarcophagus
üzenetére
Eszköz ajánlás ITT, olvasd el az összefoglalót.
-
Sarcophagus
csendes tag
Sziasztok!
Fejlemény:Azt mondták ez a modem(Nokia)nem támogatja a portnyitást.Felajánlották átrakják bridge üzemmódra azt használjak saját routert.Kedvesek...Egyáltalán milyet vegyek hozzá?Nem tudtok ajánlani az olcsóbb routerekből valami elfogadhatót?Köszi! -
Sarcophagus
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Szia!
Az a baj hogy ma hozták,én itthon se voltam a dobozát meg elvitték.A modemre meg semmi típus szám nincs ráírva.Mindegy holnap bemegyek az ügyf szolgálatra.Köszi! -
Tonyk
veterán
válasz
Sarcophagus
üzenetére
Jajj! A két hete cseréltek nálam modemet, elsőre nem indult el az "új" Alcatel, másodjára szerencsére igen. Az Első nem indulás után a szerelő ennyit mondott: "Van egy új modem még a kocsiban, de azt nagyon nem szeretném behozni!" Kérdeztem, hogy milyen, a válasz az volt Nokia.
Remélem nem lesz vele gondod! -
kabelmania27
félisten
válasz
Sarcophagus
üzenetére
Üdv!
Ha leírod a pontos tipust könnyebben tudnánk segíteni, másik megoldás, hogy felhívod a 1445-öt és segítséget kérsz ha nem tudnak segíteni kérj modemcserét. -
Sarcophagus
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy új modemet (Nokia) a gondom az lenne hogy portot kellene nyitnom.Hogy lehet a modembe jutni?(kalapácson kívül)Köszi! -
se000
tag
Sziasztok
Van egy set box-om és szeretnék még egy CA modult kártyával. Nem tudja valaki mennyi a havi díja?
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Robotporszívók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Bestbuy játékok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)