Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Ringman
félisten
válasz
taki01
üzenetére
köszi!
jövő héten jutok el megint oda, hogy foglalkozzak a dologgal.(illetve még meg kell szereznem a pppoe user&password párost - szüleimnél kell beállítanom ezt.)
a leírást néztem, de nem tiszta elsőre, hogy ez a beállítást milyen almenüben kell elvégeznem. -
válasz
cellpeti
üzenetére
A díjnet tud segíteni neked. Kell idő mire átfut. Bár az érdekes, hogy azt írod, a számla megjött. Ha a díjnetes fizetés aktív lenne, akkor a díjnettől kapnál értesítőt, hogy fizetendő számlád érkezett. 1-2 hónap mire átfut a dolog a regisztráció elindításától számítva.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Még mindig a díjnet.hu-val szívok! Beregisztráltam magam, hogy Invitelt-t fizetnék. Számla megjött, viszont az oldalon azt írja nincs fizetendő számla. Tudtok segíteni?
-
válasz
frici69
üzenetére
Köszi!
Jó múltkorában volt itt is kint a helyi szerelő, beszéltünk és mondta hogy odébb rakja ő csak akkor még nem volt meg az új fogyasztásmérő szekrény, aminek a légkábel tartójához hozzá lehetett volna fogatni az Invitel légkábelét.
Gondoltam arra is hogy bejelentek valami internet problémát, kijön és akkor megbeszélem vele hogy fake, aztán felír valamit hogy tápegység csere vagy akármit.
Az a baj hogy nem tudom hogy hívják a srácot, kérdeztem az Inviteles hölgyet hogy megtudja-e adni a helyi szerelő kontaktját és azt mondta hogy még ők se tudják hogy kik szerelnek.
Pár hét múlva tetőcsere, remélem addig látom az utcán a srácot.
Tetőfólia miatt problémás ez az egész igazából, nem akarok most egy tök másik helyet kivágni a fóliából azért hogy majd egyszer talán összefutok a helyi szerelővel. -
frici69
tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Pár éve tető csere volt nálunk is és egy régi villanytartó árbócra volt rögzítve az Inviteles kábel. Valami 15-20ezres összeget mondtak Invitel Pontban, amiért átkötik máshova vagy oldjam meg egyedül. Az utóbbi lett. Később amikor jött más hiba miatt egy szerelő és csak lesett amikor elmeséltem neki. Mondta ezt meg lehetett volna oldani ingyenbe is hivatalosan nem ez lett volna az első. Biztos le akartak venni manival vagy csak... de, nem jött össze nekik. Fuss egy kört a helyi szerelőnél!
-
válasz
PitLee
üzenetére
Igazad van, de amikor bekötik a szolgáltatást akkor sem kérnek bekötési díjat, de lehet rosszul tudom!
Nem egy kifizethetetlen összeg az a 7 ezer forint, az zavar a legjobban az egészben hogy a hölgy azt mondta hogy minimum 50-60 napon belül jönnének ki és ha tudom oldjam meg magam.
Azért kicsit felháborító így. Egy szerelő szokott itt a mi környékünkön dolgozni, legalábbis őt ismerem csak és azért annyi munkája nincs szerintem hogy 50 napot kelljen várni.
-
PitLee
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
"egy régi TV antennára rakták fel amit el kell bontani tetőcsere alkalmával, akkor miért nekem kell kifizetni a kiszállás díját"
Tippre
mert a te házadon neked kell biztosítania bekötési pontot szerintem, hogy anno miért került oda az őket nem nagyon érdekli.
Szintén csak tippre, egyszerű logikamentén dolgoznak,
ha a probléma forrása az ő hibájuk akkor saját költségen javítsák,
ha nincs probléma és te kérsz valami szolgáltatást tőlük (rózsaszín elosztó doboz a villanyoszlopra) akkor perkálsz. -
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Betelefonáltam, mondjuk a 1445, ami technikai bejelentő elvileg, ott nem foglalkoznak a bekötés helyének módosításával, érdekes..
Másik oszlopról kellene bekötni a légkábelt, vagyis átkötni. De úgy látszik ennek is megvan a maga díja, 7 ezer a kiszállás+anyag.
Azt nem értem hogyha nem a jókedvemért akarok variálni hanem azért mert egy régi TV antennára rakták fel amit el kell bontani tetőcsere alkalmával, akkor miért nekem kell kifizetni a kiszállás díját. Valahol megértem, de inkább megtudakolom hogy ki a helyi erő, szerintem megoldható olcsóbban, mint 7 ezer forint.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!
Gondoltam bejelentem írásban, de aztán ezzel a hibával le is zárult a dolog,
"Nem érvényes kiválasztást talált a rendszer. Javasolt a webhely gazdájával felvenni a kapcsolatot." -
Online ügyintézési lehetőségek a kapcsolatok menüben vannak jobb oldalon.
Üzenet küldése illetve e-mail-ben az info@invitel.co.hu címen. -
Martin Eden
tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
De gdpr incidenst azt persze be lehet jelenteni.
-
válasz
Martin Eden
üzenetére
Igen, én is kerestem az online hibabejelentőt mert a bekötést szeretném átrakatni másik oszlopról, de nincs, nincs online hibabejelentő. Én legalábbis nem találom, pedig régen használtam.
-
Martin Eden
tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Este 7 előtt elment, reggel 7 után jött helyre. A telefonos hibabejelentő már azzal a szöveggel fogadott, hogy a lakóhelyemen központi hiba van, dolgoznak rajta, nem is vártam meg az ügyintézőt. Először mondjuk még csak azért szakítottam meg a hívást, mert azt is bemondta rögtön az elején, hogy online is bejelentethetem a hibát a weboldalon, mondom megnézem még egyszer, mert biztos én vagyok a hülye, hogy nem találtam ilyen opciót. De inkább csak hülyének néznek ezzel is.
-
válasz
Martin Eden
üzenetére
Megoldódott?
Nálunk most teljesen elment az internet, kb. egy órája.
A Prohardver-en kívül semmi más nem jön be, hívom a hibabejelentőt, most várakozom 10 perce, remélem valaki felveszi..
-
-
C4mp3r
addikt
válasz
Martin Eden
üzenetére
en most vetettem fel egy hibajegyet, mert ez a 10Mbit minden delutantol nem fer bele nalam. elfogadnam ha a 100-bol lenne mondjuk 50-60 a helyzetre valo tekintettel, de ez mar nevetseges.
-
harminc3
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Valószínű hogy a vezetékkel lesz valami...
A tv is elment.Köszönöm a segítséget!

-
Martin Eden
tag
Úgy húsz perce nálunk se net se tv.
-
harminc3
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
harminc3
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
BZT G687 655D 2way splitter 5-1000MHz
-
harminc3
tag
Van két elosztó ami össze van kötve egy kis rövid koax vezetékkel, ami eléggé be van hajolva u betű formába. Ez lenne megtörve?
A modem értékeknél a 8 csatornából csak egy megy, ez is rendben van? -
harminc3
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
Debesq
tag
Sziasztok!
Nekem is kb. két hete az a probléma, hogy elmegy az internet, teljesen véletlenszerű időközönként, és csak akkor van ismét internet, ha a modemet kikapcsolom, majd be. Ilyenkor van internet megint, hol 5 percig, hol néhány óráig. Modemen minden ugyanúgy világít akkor is, ha nincs net. Ügyfél szolgálat szerint minden rendben, viszont mivel ismerős a szerelő, kijött azért megnézni. Ott tartunk, hogy modem, router, valamint a jel átalakító is cserélve lett, egyesével, és még mindig ugyanaz a hiba. Van valami ötletetek, mi lehet még? -
zzola
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pont az volt a probléma, hogy nem állt helyre a kapcsolat...
-
-
zzola
titán
Valamit mókolt egyébként az Invitel!
Pár hete elment itthon az internet.
Egy jófajta Asus router van a kábelmodemre kötve.
Klónoznom kellett a routerben a PC MAC adress-ét, különben nem
volt netkapcsolat a routerben.
+ 1-1,5 évig ugyanaz volt a IP-m, most meg egy új van... -
Ringman
félisten
válasz
taki01
üzenetére
köszi a választ!
az elérést megoldottam, pont a leírás alapján.a h168n-t nem állítottam át bridge üzemmódra, hanem a plusz routert raktam a zte után (mert annak kicsi a hatótávja - kevertem a fogalmakat és ez access point)
tehát ez a rendszerh168n
lan1: access point (Asus RT-AC57U)
lan2: minibázis
lan3: üres
lan4: tvígy a zte-ben kell portot nyitnom, de nem találtam, hogy melyik menüpontban kell ezt megtenni.
-
taki01
őstag
válasz
Ringman
üzenetére
A h168n-t így éred el.
Szerintem a routeredbe kellene dugni mivel, ha jól veszem ki a akkor a zte h168n bridge üzemódba van. Emiatt a routeredben kellene portokat kinyitni. -
Ringman
félisten
sziasztok!
zte h168n-tel használnék vodafone minibázis, sikertelenül.
az alábbi portokat kellene nyitni: [link]ezt hol tudom megtenni a router admin felületén? esetleg a szolgáltatóval kell egyeztetni?
ill. arra van valami megkötés, hogy a lan1-lan4 közül melyik portra kell dugni a minibázist?
remélem nem csak lan1-re kötve megy, mert ott egy wireless router van (bridge módban).vagy célszerűbb lenne a routert csak modemként használni?
-
harminc3
tag
-
-
taki01
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amúgy nagyon lassúnak tűnik ahogy Vácon haladnak. Azt láttam hogy gerincet már bevitték. De többiről semmi hír pedig járkálnak a digis kocsik.
-
l.skywalker
titán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Miért lenne Vác kétséges? Van lehetőség más szolgáltatót választani csak rosszabb minőségben és árban, persze a frekventált területeket figyelembe véve)
-
Lajosnagy17
senior tag
Kíváncsi vagyok, hogy a GVH döntésének lezárása előre mozdítja-e az INVITEL bezárását és a DIGI-be integrálását. Remélem megszűnik ez a káosz hamarosan.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ebben igazad van, de Vác mindig kétséges volt a GVH döntése miatt.
-
steele80
senior tag
A webmail felületet is kilőtte az Invitel?
-
Peter Kiss
őstag
Legutolsó csatornakiosztás merre van? Ami elérhető - analóg - nem a valós, a Muzsika TV helyett pl. M5 van.
-
curmpli
tag
Létezik, hogy az Inivtel miatt nem tudok torrentezni? A sávszélem meg van, csak a torrentek nem töltenek.
-
J.C.G.
aktív tag
Meglepő, utolsó mérésemnél még Invitech volt kiírva szolgáltatónak.

-
l.skywalker
titán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Vác egy éve volt benne. Azóta már le is került
-
C4mp3r
addikt
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
szoktam latni digis autot, de semmi info nincs. telekomnak van gigabites nete 1-2 tarsashazban, illetve vidanet ugyanez. azon kivul ha kertes hazban laksz, akkor beszoptad, van a telekomos tyukbel 30mbit korul meg inviteles koax, ami mar a virus elott is szarakodott estenkent/hetvegente most meg jo lathatoan megadta magat teljesen. csokoltatom azokat a hulyeket is, akik most ozonlenek ide a nyaralojukba es persze mivel nagyon sokban nincs net bekotve most rohamozzak a szolgaltatokat
-
C4mp3r
addikt

jelenleg siofokon ilyen a 100/8-as koax, szanalom az egesz. hetkoznap delutantol hasznalhatatlan, hetvegen meg egesz nap. a garantalt letoltesi sebesseg elvileg 50 Mbit
-
Tewe013
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
A sebesség rendben van, a ping néha néha megugrik, de általában okés.
-
Tewe013
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Így van változatlan a felállás.
-
Tewe013
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Sajnos nem, ugyanúgy csak 1 channel hasonló értékkel.
-
l.skywalker
titán
válasz
Martin Eden
üzenetére
Aki érintett az kb. tudja, hogy ez azokat a településeket jelenti, ahol jelenleg CSAK az Invitel és a Digi szolgáltat és ha megvalósul a felvásárlás, akkor utána csak a Digi lesz azon a területen egyedüliként.
Ez nem érinti azokat a településeket szerintem, ahol most jelenleg is csak az Invitel szolgáltat, lévén a technikai terjeszkedés nem ugyanaz mint az összeolvadás.
De ez településeket jelent, nem pedig település részeket, kerületeket, utcákat.
-
Martin Eden
tag
Jó volna tudni, hogy melyek az érintett települések, hol kell az Inviteles ügyfeleket/infrastruktúrát kötelezően el/átadni egy 2019-ben alapított, feltehetően 1 személyes cégnek... De legalább megmarad a "verseny". Az előfizetőknek biztosan nagy előnnyel fog járni egy ilyen új tulaj...
Magyarország, GVH, 2020...Az Invitel központjában meg majd közepén ketté fűrészelik a switcheket, hogy te mostantól az TM IT Services KFT-jé vagy, mától ők üzemeltetnek téged?
-
supercow
őstag
Mai cikk a Világgazdaságban: Totális káosz az Invitelnél.
-
válasz
cincinatus
üzenetére
Nem lehetett valami sikeres a frissítés, mert egy halom inviteles címre küldött levél áll nálunk a szerveren, némelyik már 2 napja...
-
cincinatus
tag
Az alábbiakról az Invitel elfelejtette tájékoztatni az előfizetőit
"Tájékoztatás előfizetőinknek e-mail szolgáltatásunkkal kapcsolatbanTisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az e-mail szolgáltatásunk elöregedett műszaki hátterének cseréjét 2020. március 9.-én és 2020. március 11.-én fogjuk elvégezni. Ezeken a napokon rövidebb ideig tapasztalhat a szolgáltatás működése során kisebb megszakadásokat, illetve 2020. március 11.-én 20:00 óra és másnap 7:00 óra között a postafiókok nem lesznek elérhetőek."(A selfcare.invitel.hu oldalon futottam véletlen bele.)
-
tmarkee
tag
Sziasztok! Az Invitel hibabejelentője most hogy működik? Egy ADSL előfizetésen nincs net, telefon van, de net nincs. Korábban lehetett e-mail-ben bejelenteni, de most nem találok semmi kontaktot.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan "doboz" amivel össze tudom kötni a padláson lévő vékony DSL kábelt és a régi fekete csavart kábelt?
-
fradi81
veterán
Hali
Egy hívószám kijelzős telefon invitelnél kiírja hogy ki hív, vagy be kell kapcsolni ezt a 'szolgáltatást'? -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Még tavaly december 8.-án rendeltem meg telefonon még egy kártyát tv-hez, akkor azt mondták hogy 60 napon belül meghozzák. Még mielőtt le telt volna a 60 nap, hívtam őket, akkor már 90 napot mondtak...A 90 nap ma járt le, holnap hívom őket újra. A kérdésem az lenne hogy mit lehetne tennyi ez ügyben? Csak egy nyamvadt kártya kellene, kábelezve be van. Esetleg valami kártérítést kérni tőlük? -
Dohren
tag
Üdv
Invitel, digitális kábel tv, koax.
ma vettem egy LG 65UM7100PLA tv-t. Kivettem az előző LG TV-ből a CA modult és beleraktam az újba, de nem ismerte fel. Próbaképpen a másik TV-ből is kivettem a modult, de azt sem ismerte fel. Jól van behelyezve, de beállításoknál nem is érzékeli. Lehet, hogy nem kompatibilis? Esetleg gyárilag rossz a foglalat?
A hangolás rendben lement, az ingyenes csatornák bejönnek, HD is oké.
Ügyfélszolgálat nulla infó, ha nem megy akkor box, de az 60-90 nap

Valakinek ötlete? Esetleg tud valaki új fajta modulról, ami esetleg működik újabb TV-kben?
Előre is köszönöm az ötleteket!
-
beers
addikt
Köszönöm, akkor holnap beballagok!
Azért kíváncsi leszek, mert már nincs rajta hűség.....
-
beers
addikt
Tudja valaki, hogy a névátírás (szerződés átvállalás) jár-e költséggel? Kell-e újra hűséget vállalni vagy a meglévő fut tovább?
Köszönöm
-
l.skywalker
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen ott volt vége. A trafó háznál (vagy mi az a madár szaros épület)
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, sajnos eléggé leálltak. Még a Damjanich téren láttam őket túrni, de aztán vége, beljebb én már nem.
-
l.skywalker
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Úgy értem azóta sem sokat hallani róluk. Pedig láttam őket ahogy vitték le az optikát a már meglévő föld alatti csőbe tavaly tavasszal
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Persze, miután behúzták a kábelt.
-
l.skywalker
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Aztán be is termették

-
-
supercow
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Remélem a Gödöllői úton haladnak Vác felé, mert akkor Csörög után ideérnek Máriaudvarra
és csak utána be a városba. -
raider21
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
HBO HD, HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax 2 volt eddig elérhető, de az összes szolgáltatónál kb. így volt, kivéve a DIGI -t. [link]
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Vírusirtó topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest