Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
kisapa
senior tag
válasz
tothjozsi96 #31396 üzenetére
Sajnos a kártya sem jobb. Persze ez lehet, hogy tv függő de nekem Samsung tv-nél nem igazán vált be.
-
PitLee
őstag
Ide is
"DIGI e-mail szolgáltatás megszűntetése
A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. 2024. augusztus 1. napjától megszünteti az internet díjcsomagokhoz kapcsolódó lakossági és kisvállalati e-mail cím szolgáltatását. "
https://www.digi.hu/webmail -
acel786
tag
válasz
tothjozsi96 #31396 üzenetére
sajnos osoreg lcd tv szinte meg az elso generaciokbol
-
acel786
tag
sziasztok
Dvbc teruleten milyen boxot ad az invitel? Idős rokonnak kellene távolról segíteni, de ugy hogy nem ismerem a menüt es a távirányítót igy nehéz. -
tothjozsi96
addikt
Díjkorrekció május 1-től!
-
Feri1990
tag
Valaki kapott mostanában ZTE F680 as modemet (Invinetwork)? Múlt héten cserélték erre, és az adminban user/user felhasználóval belépve sajnos nem tudom állítani a LAN port bindolásokat, így alapból 3IPTV-re és csak 1 van Internetre állítva. (csak 1 IPTV beltérim van, viszont több eszközt használok néha kábelen). Admin usert esetleg vki tud, vagy hívjam az ügyfélszolgálatot?
-
trec12
addikt
Friss hír; Celldömölkön - ex Invitel terület - a Telekom (Metalcom csinálja nekik gondolom) a héten állítólag ténylegesen is megkezdi az alépítményes lefedő hálózat építését. A Digi is mozgolódik várhatóan nyár közepe felé vagy után már üzemelhet akár mindkét hálózat...
-
kisapa
senior tag
válasz
kabelmania27 #31387 üzenetére
3 nap után kijött a szerelő de ugyanolyan modult hozott ami szintén nem működött. Visszaállította a tv-t alaphelyzetbe most tesztelem. A boxot ajánlgatta nagyon de nekem az nem igazán tetszik. Meglátjuk mi lesz.
-
kisapa
senior tag
válasz
kabelmania27 #31385 üzenetére
Szia! Megnéztem smit modul van nálam. A másik esetleg jobb?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a digi milyen boxot ad most volt inviteles területen? Jelenleg kártya olvasóval használom de mostanában elég sok baj van van vele és lehet ki kéne cserélnem.
-
kabelmania27
félisten
-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27 #31381 üzenetére
Köszönjük, neked is boldogat!
-
kabelmania27
félisten
-
repvez
addikt
válasz
trec12 #31376 üzenetére
hát digire tippelek én is ,de találtam szipre is elfogadott terveket ide , szoval bármelyik jöhet, mert kb 10 éve nem történt semmi elörelépés amiota a 15/0,9-es max inviteles netet beállitották.
Mivel nem én voltam itthon napközben igy nem tudtam megkérdezni, csak másoktol hallottam, hogy valaki sokáig csinált valamit fent az oszlopon. a kocsin nem volt fenn cégembléma
-
repvez
addikt
a tegnapi nap az oszlopon fél oráig szerelö dolgozott és egy fekete dobozt is feltett. ha jol gondolom akkor ez már a fejlesztés része ,hogy optikai kábelt huznak?
Ha igen ettöl a folyamattol, hogy megjelent a szerelö az oszlopon még kb menyni idő, mire elkezdik a házakhoz is bevezetni az optikát?esetleg valakinek infolya, hogy a 89es korzetben mikorra várható ez, ha mégse azzal összefuggésben volt ez a javitás?
egyébként az elérhetö médiahatosági PDF szerint már 2 éve meg keleltt volna csinálni ezen a területen legalább is aki elnyerte a pályázatot annak akkori határideje volt megadva
-
zsida.kornel
tag
válasz
zsida.kornel #31373 üzenetére
Betettem normál módba a ZTE (H108L) modem/router kombót, kikötöttem a TP-Link routert, a helyzet nem hogy javult rosszabb lett
.
5 percenként szakad a net szóval kérni fogom a modem cserét majd.
Ezek az értékek mennyire megfelelőek? -
zsida.kornel
tag
válasz
user12 #31371 üzenetére
Át teszem a nodemet bridge-ből simába és kikapcsolom a wifit rajta, a routert meg access point módba teszem, megnézzük így lesz e változás. TV viszont stabilan jön, csak a net megy el.
Ha cseréltetek a modemet akkor is ezt a fapadost adják vagy van már valami komolyabb?
-
kabelmania27
félisten
válasz
zsida.kornel #31368 üzenetére
-
user12
őstag
válasz
zsida.kornel #31370 üzenetére
Akkor sorban ki kellene zárni a hibákat. Elsőre mondjuk egy modemcsere kellene.
-
user12
őstag
válasz
zsida.kornel #31368 üzenetére
Szülői felügyelet vagy bármi más scheduling nincs bekapcsolva a routeren?
-
zsida.kornel
tag
Sziasztok,
Valaki tapasztalt már olyat hogy szinte minden nap pontban este 9kor elmegy a net?
15 megás adsl, azt hiszem zte h108l modem bridge-ben, mögötte meg egy TP Link router van (Archer C80), ha a routeren ujra csatlakoztatom, vagy ujrainditom újra lesz net, eddig nem volt ilyen gond, már 3 éve mennek párban. Mondjuk 10 éve van ez a modem, ha letörlöd mellette a port attól is elmegy a net, amúgy az adsl jel értékei jók.
-
Diák66
őstag
válasz
Peter Kiss #31365 üzenetére
Na végül csak végig ástam, kábel tv mindegyik.... Mivel már halott a rendszer, elcsíptem. Volt egy részén forrasztás is.....egyszer már valaki belevágta az ásót.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Kistarcsa környékén az egér megrágta a szolgáltató telekhatáron belüli) kábelét, amit szétosztunk több irányba. Kb. egy hete saját mobilnetekről lehet csak melózni, mert nincs vezetékes szolgáltatással kapott net.Amíg még nincs helyreállítás, milyen alternatív megoldást javasoltok?
A lényeg az ideiglenes megoldás, tehát ezért előfizut nem lenne előnyös kötni...Köszönettel várom a tippeket.
-
Diák66
őstag
Ezeket a telefon kábeleket Mekk Elekek fektethették? (Földfelszíni alatt 10cm-re) Ha lenne már optika, nem lenne rá szükség......
-
frici69
tag
Sziasztok! Nektek jött már "Inviteles" online számla októberre?
-
AttyVin
aktív tag
Volt egy kis "csatornaigazítás" felénk.
A hangoláskor az ID "elveszett".
(Nem tragédia, ha nincs - nemigen nézem -, de így zavaró, hogy megoldatlan a dolog. Más csatornával nincs ilyen probléma.)
Korábban ezekkel a paraméterekkel találta meg a TV:
154 MHz; 256 QAM; 6900 kS/s
Eddig sem automatikus, sem kézi kereséssel nem sikerült visszahozni.
Ha a régebbi csatornakiosztást visszatöltöm, akkor mindig visszakerül a helyére.Van erre valami megoldás?
Köszönettel.
-
trec12
addikt
-
frici69
tag
válasz
trec12 #31354 üzenetére
Sikerült ma beszélni az ismerőssel! Azt mondja iptv van. A régi Inviteles boxokat hagyták ott vagy akinél nem volt ott azokat üzemelik be újra. Azt mondta a szerelő azokat osztják, mert új Digi-s box nem sok van. Így oldották meg idén februárban. Azóta lehet már változott a helyzet azt nem tudom.
-
repvez
addikt
válasz
trec12 #31355 üzenetére
megnéztem a határozatot, és 2023 márciustol van épitési engedély kiadva az optikai hálozat kialakitására.DE az érdekesség az, hogy 2020 ban már a polgármnester azt mondta, hogy már megkapta a cég a terület használatbva vételi engedélyét, hogy elhuzzák a kábelt.
Az meg megint érdekes, hogy 3 falu közösen szerepel ezen az engedélyen és abbol az egyiknél már decemberben elkezdék a dobozok felrakását és januártol már be is kötötték a házakba a gigabites netet mig a másik kettöben meg még egy kapavágás sem történt, hogy akárcsak a kábelt elhuzták volna a gerinchez nemhogy a házakhoz.Szóval nem értem én a fejlesztési utemtervet és hogy mikor merre lesz lehetöség bekötni az uj optikát.
-
Staradder
tag
Nálunk két szolgáltató is kiépítette az optikát, mindkettő kb 2-3 hónapra rá kezdte a bekötéseket, hogy az oszlopokon is fent voltak a dobozok.
-
trec12
addikt
válasz
frici69 #31350 üzenetére
nmhh.hu és keres rá a településedre a keresőben. Itt láthatod ki kapott és mikor bármiféle engedélyt.
Celldömölki járásban meg Telekom lesz SZIP-re Ginop-ra épülve MVM net és a Metalcom építette a hálózatot az nmhh-s engedélyeket elnézve. Azért érdekes mert szintén ex Inviteles terület gondolná az ember akkor gőzerővel Digi...Hát nem értek oda megelőzték őket.
-
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok pápa mellett lakom most huztak ki parhonapja az optikai kabelokat a faluba es utana feltettek dobozokatminden oszlopra a kerdesem az lenne mikoruzemelik be a rndszert hogy rá lehesen köttetni regi szar adsl internet van 15 mgps el eremeg csak tv elofizetest sem ajanlanak pedig jo lenne töluk a tv is
-
AttyVin
aktív tag
Van valami kavarás a TV-hálózattal Kecskeméten?
Még a fizetős csatornák is "szabadon" mennek.
DE a Eurosport 1 helyett egy teljesen néma AXN jön (alatta a ES1 EPG is jó)...
Az AXN a "rendes" helyén teljesen jó. -
kabelmania27
félisten
válasz
tothjozsi96 #31346 üzenetére
Korábban előfordult, hogy a koax hálózat település egy részén vagy pár utcában nem épült ki.
-
Debilon
addikt
válasz
tothjozsi96 #31344 üzenetére
mintha itt sem lennénk
-
Debilon
addikt
válasz
tothjozsi96 #31342 üzenetére
hát szomorú, mert ahol lakom ott csak az invitel/digi van értelmes net
telekom felejtős, keresőjük szerint a 30/5 lenne elérhető, más meg nincs
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Debilon #31326 üzenetére
Reagálnék az optika Barcson sztorira. Most beszéltem keresztanyámmal, ők végül kiköttették a DIGI-t, de még ők is kaptak ilyen "digitális átállás" levelet. Mondja nekem keresztanyám hogy hát már itt bizony Barcson is építik az optikát. Mondom na ne b@ssz.
És a digitális átállás levelet értelmezték félre, mert ugye bele van írva hogy várható fejlesztés az analóg csatornák lekapcsolása után, csak hát akivel én beszéltem DIGI ügyfélszolgálatossal, ő meg azt mondta hogy CSAK ott lesz fejlesztés, ahol jelenleg 15/30Mbit-es internet van, azokat a területeket szeretnék feltornázni 100Mbit-ig. De arról szó nincs (ő szerinte) hogy a jelenlegi ahol már 100Mbit-es rendszer van, hogy az tovább lenne fejlesztve. Ez a jövő zenéje, de hogy itt optika nem lesz mostanában, az 100%. Egyébként helyi szerelő állítása szerint a COVID előtt megkapták az engedélyt hogy itt elkezdjék az optikát, voltak leszerződött munkások is, de a COVID bedöntötte az egészet, azóta se tart semerre sem ez a dolog, sajnos.
Úgyhogy látod, egy idősebb simán félreért egy ilyen levelet is. Optikáról szó nincs benne, de azt már ő tette hozzá, mármint keresztanyám.
-
Debilon
addikt
válasz
tothjozsi96 #31340 üzenetére
Nem, mert jött a hétvége, meg senki nem lett volna itthon
Hétfőn terveztem, mert akkor pár napig itthon lettem volna
-
Debilon
addikt
válasz
kabelmania27 #31338 üzenetére
amikor működik, akkor sosincs gond vele, a 60/5 net mindig megvan
legutóbb mondta is szerelő, hogy örüljek, neki, hogy csak a tápja hullik el, mert ennél csak gyengébb modemeket osztanak
-
kabelmania27
félisten
válasz
Debilon #31337 üzenetére
Rendben vannak az értékek, az egyik letöltési csatorna gyengébb mint a többi, ennél a csatornánál az SNR is alacsonyabb. 48-as feltöltési értékkel tudna adni a modem négy csatornán, de ettől még meglesz a feltöltési sebesség. Ez egy jófajta stabil modem, nem lesz gond a kapcsolattal.
-
Debilon
addikt
válasz
kabelmania27 #31336 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
válasz
Debilon #31335 üzenetére
Ellenőrizd, hogy nem lazultak-e ki az F csatlakozók a modemnél és a toldásnál.
1272-es számon jelentsd be a problémát, bentről látni fogják, hogy a modem nincs feljelentkezve a hálózatra, ha másoknál sincs internet lehet gond van az erősítővel vagy a node-al. Letöltési érték és az SNR megfelelő.
Analóg adások megszüntetése után lesz hely új letöltési csatornák számára ezért hálózat építés nélkül is tudnak nagyobb sebességet adni. -
Debilon
addikt
válasz
kabelmania27 #31334 üzenetére
Osztó már régóta nincs benne, tv előfizetés nincs
Köszi hogy raneztel, szerintem holnap én is megkérdezem tőlük, hogy mi a franc van
-
Debilon
addikt
válasz
tothjozsi96 #31328 üzenetére
Amúgy ismerős lehet félreértette a digitális mahinalast, és optikanak értelmezte
Amúgy sem látok itt a környéken senkit aki bármit csinálna, vagy optikara utalna, főleg dravaszentesen
-
Debilon
addikt
válasz
kabelmania27 #31330 üzenetére
Drive link, remélem látszik majd
-
Debilon
addikt
válasz
tothjozsi96 #31328 üzenetére
Emlékszem, hogy barcsi vagy
Nálam pl 2 napja nincs semmi, nem is csatlakozik a modem
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Debilon #31326 üzenetére
Szia!
Nem gondolnám hogy igaz a hír, bár én személy szerint tudnék neki örülni. Mi már szolgáltató váltáson gondolkodunk mert nagyon problémás a szolgáltatás, ami évekig, több mint egy évtizedig nagyon jól működött. Itt is elég problémás a helyzet, főleg a mostani időszakban. Tegnap este baromi lassan töltődött be minden IS. Kikapcsoltam a modemet, vártam jó pár percet, majd bekapcsoltam, de kellett neki vagy öt perc mire felállt a rendszer, régebben azért ilyen sem volt. Szerintem inkább a "digitális átállás" miatt folyhatnak a háttérben munkálatok, ugyanis nemsokára az analóg TV adást lelövik ezen a területen. De bárcsak neked lenne igazad, bár mire ezt megtudjuk valószínűleg Telekomos leszek.
Csak még nem volt idő eljutni odáig..
Lemaradt, barcsi vagyok.
-
Debilon
addikt
Ha már fejlesztés, mi igaz abból, hogy fejlesztenek optikara pl. A barcsi körzetben?
Csak mert napok óta inkább nincs mint van, ismerős hívta őket és ez a szöveg volt a válasz, hogy szeptember vége és október eleje(közepe közt emiatt kisebb kiesések lehetnek
-
repvez
addikt
válasz
hermandani #31323 üzenetére
meg lehet probálni egy emaillel az NHH felé.
Én mikor régebben a internet hajnalán az invitel csinált egy reklámot, hogy most mindenkinek akinek van vezetékes telefonja annak tudnak internetet biztositani, ha jol tudom ez akkor 2mbit volt .Én is bementem a szolgáltatóhot, hogy akkor szeretném bekottetni, mondtam a cimet, mondja, hogy oda még nincs kiépitve a rendszer, de mondom, hát azt mondták ahol van telefon ott tudnak.
Akkor mondta, hogy kell legalább 5 ember aki a faluba szintén bekötné csak ugy érné meg neki elkezdeni, ezért egy szándéknyilatkozattal körkérdést intéztem a faluba, hogy ki akar, osszeszedtem vagy 10 embert, leadtam az invitelnél.
teltek multak a hetek semmi, ekkor mind az invitelnek mind az NHH nak elküldtem az esetet, hogy mi a helyzet. a válaszlevél visszajött, hogy ha ezt válalták akkor teljesiteniuk kell.
Ezzel a levéllel bemenve az invitelhez, másnap, hallom ,hogy épp beszélgetnek a infopultosok, hogy valaki feljelentette öket a hatóságnál, mikor sorra kerültem, mondtam, hogy hát én volnék az aki feljelentette öket.
érdekes modon 1 hét mulva bent volt az internet a lakásba.De azért nem lenne rosz ha ez most is igy mukodne a digi 1000 optikával is., mert kb 10 éve nálam is csak a 15/0,9-es csucs net van és nincs más szolgáltató akihez lehetne menni nincs alternativa
-
taki01
őstag
válasz
hermandani #31323 üzenetére
Váltani mobilnetre ha van jó hálózat vagy starlink. Mindkét esetben meg kell vegyed hozzá a hardvert. Fejlesztés szerintem egy időre tuti lelassúlt még pénzügyileg rendezi a cég magát.
-
hermandani
tag
Üdv!
Volt invitel területen lakom, évek óta várok, hogy történjen valami...
2023 lassan vége és egy kb 15 éve menőnek számító 30-as nettel küzdünk.
Digi honlapja szerint a lakcímemen elérhető a digitől 500-as net.
Megörülök, bemegyek a veszprémi digibe, kérdezem a (nem túl kommunikatív) srácot, hogy ha már a diginek fizetem lassan a havi 10ezret, akkor jöhet az 500-as net.
Mondja, hogy ott invitel van, úgyhogy nem jó...
Mondom ti vettétek meg az invitelt + az oldalatok alapján stb, stb...
Most akkor mi van?
Nem létező cég netét használom, váltani nem tudok, mert nincs más csomag, de a diginek fizetek, aki nem foglalkozik velem.
Nagyon tele van a hócipőm, valakinek lenne valami tanácsa, hogy mit lehet tenni?
Köszönöm -
leo81
aktív tag
Ki hogy áll a számlákkal mostanában..?
-
user12
őstag
válasz
gingerbalm #31320 üzenetére
Valami más gebasz (is) lehetett, mert reggel fél 6 körül a pékségben mondták, hogy nem megy a kártyás fizetés és még később 7 körül se működött a terminál a közeli kisboltban.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #31319 üzenetére
Most végre betöltött és ki is lehetett fizetni, de ott virít még egy header:
Lehet, hogy ez húzódott el. -
tothjozsi96
addikt
válasz
gingerbalm #31318 üzenetére
Én se tudok belépni.
-
gingerbalm
aktív tag
a digi ügyfélkapu másnak is döglött? érkezett számla, de a linkre kattintva hajnal óta csak forog a fül, nem jön be az oldal
-
Xantomas
őstag
válasz
tothjozsi96 #31316 üzenetére
Azért megvárom mit mond a Digi, hátha lekapják hivatalosan.
-
Xantomas
őstag
Adott egy régi ház. Esélyesen inviteles felsővezeték bevezetés. Anno az egyik szarufát áttolták, s elrepesztették a feszítővel, aminek hála, a szarufa elrepedt, a tető ott megrogyott, s most a két mellette levő szarufa vette át a terhelést.
Eközműn, térképen néztem, a házba nincs szolgáltató bevezetve. Mindegyik, arra levő szolgáltató ügyfélszolgálatát felhívtam, érdeklődtem, tudni-e róla, hogy kié. Senki nem tud semmit.A szarufákat cserélni kell, mert ha nem teszem, borul az egész.
Ha egyszerűen fogom, levágom, s feltekerem az oszlopra a vezetéket, lesz belőle bajom? -
Lacusghj
friss újonc
válasz
lszlogal #31313 üzenetére
Igen a műholdas net elég problémás, arról én is hallottam. Én a Skydsl-re gondoltam, mint szolgáltató, de itt is nagyon magas az ár, 40Mbit/s havi 40 Euróért és gondolom ez sem a legstabilabb, meg még a Starlink is van elvileg magyarországon (Ez elvileg Elon Musk-hoz köthető) de ez is horror áron, valai 200 valahány ezer a cucc, meg nem tudom havonta mennyibe kerül és ezért kapsz, ha jól tudom olyan 100Mbit/s sebességet. Meg még biztosan van olyan szolgáltató, amiről nem tudok, de úgy gondolom ha nagyon alternatíva kell, akkor már inkább a mikró, vagy a mobilnet, mint a műholdas.
-
Lacusghj
friss újonc
Sziasztok!
Én is ex Inviteles területen lakok (Lovászpatona) Pápa primer terület, ADSL nettel és pár hete itt a faluban is kiépítették az optikai hálózatot, sok-sok digis autóval voltak kint, kb 3 hétig csinálták és azóta csend van. Persze semmi infó róla, hogy mikortól lehet szerződni az új hálózatra, pedig már nagyon ránk férne egy használható hálózat, mivel nemsok alternatíva van (Hir-Sat kábelnet, ami nem túl stabil, vagy mikrós net, vagy mobilnet, esetleg műhold).
Egyenlőre várakozunk, hátha érkeznek újabb fejlemények. -
Gabengocia
tag
válasz
kabelmania27 #31309 üzenetére
Ekkora keveréseket! Ügyfél szolgálat 1272 digi optika 1000 net+ tv dvb-c ajánlott régi optikai invitel területén. Invitel kp. -ban invitel IP tv 1000 net akivel szerződés kötés volt szerelő Huawei OptiXstar hg8147x6 modem routert hozott. Rámért a régi kábelre nem volt kikötve csak levágva. Be is kötötte egy forrasztással. A router jelszó meg nem az ami a matricán van. Hanem user a felhasználó név jelszó meg a gyári szám utolsó 6 karaktere. Hátha szükséges ez az infó másnak is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
kabelmania27
félisten
válasz
Gabengocia #31308 üzenetére
Létezhet, iptv területen az invitel építette ki a hálózatot, a digis területen pedig a digi.
-
Gabengocia
tag
Létezhet olyan hogy az utca egyik oldalán iptv invitelt adnak optikai 1000 mbit nettel míg a másik oldalon digis modemmel coaxon tv és optikai 1000 net szintén?
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok a lakohelyemen behuztak miden oszlopra a kabeleket az a kerdesem hogy innentöl menyi időbe telik mig beköthetik a hazakhoz az optikai kabeleket??
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Felhívtam a DIGI-t, rákérdeztem a digitális TV átállásra. Nálunk már ezeréve digitálisan működik a TV, tehát engem nem érint, viszont a levélben csak is set-top-box lehetőségről írtak. Azt mondta a hölgy továbbra is marad a CA-modul, tehát nem köteleznek senkit sem set-top-box használatára. És akkor rákérdeztem arra, hogy mi a helyzet az internetsebesség növeléssel, hiszen a levélben arról írnak hogy kiveszik az analóg csatornákat. És azt mondta hogy ahol eddig már volt digitális adás, ott semmiféle előnyre nem kell számítani, mert ez a fajta internetsebesség növekedés azoknál lesz várható akiknél eddig csak analóg adás volt és ilyen 10-15Mbit internetcsomagokat tudtak adni. Szóval a fejlesztés a hölgy elmondása szerint csak azokat a területeket érinti ahol alacsony sebességű internetcsomagok elérhetőek. Direkt rákérdeztem hogy nálunk a 100/8Mbit-es internetcsomag változik-e, fejlesztik-e ezt is, és megerősítette hogy nem, csak a 10/15Mbit-es internetcsomagok miatt kerül kivezetésre az analóg hogy ott is legyen nagyobb sebességű internetelérés.
Nem tudom hogy pontos tájékoztatást adott-e a hölgy, de ha igen, az elég szomorú. Nem tudom hogy hány évig kell még tolnunk magunk előtt ezt a 100Mbit-es internetcsomagot. Nálunk van Telekom optika is, de továbbra is a CA-modul nagyon jó lehetőség, sokkal jobb mint a set-top-box, illetve a vezetékes telefon is szinte ingyen van, tehát ezek a dolgok miatt továbbra is toljuk a DIGI szekerét, de ha ténylegesen marad a 100Mbit-es internetcsomag, akkor eléggé szomorú leszek.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #31300 üzenetére
Okés, megnéztem, tehát kb 2.2km kellene, hogy meglegyen itt is. Mondjuk Invitelt is sokat kérdeztük, ők simán rámondták, hogy ennyi van, elérték a tech limitet
.
A letöltés még csak hagyján, mert lehet venni egy gépet rá külön, aztán menjen 24/7, de a feltöltés kb élhetetlen a modern használatra nézve. -1 bevétel forrás pont ahol már így is küzdünk..
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ford topik
- Politika
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Háztartási gépek