Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
Szeretnék egy kisvállalat számára internetet előfizetni.
Felhívtam őket, kérték, hogy emailben küldjem el a szükséges dokumentumokat.
Elküldtem, jött is a válasz, amiben leírták, hogy milyen csomagot ajánlanak. 100/13-as net, ami a honlapjuk alapján a lakossági ügyfeleknek szól. Vállalatok számára 100/30-ast írnak a honlapon.
Most akkor kamu ez, hogy a kisvállalatoknak gyorsabb netet lehet előfizetni, vagy csak az ügyintéző volt béna?
Más: most próbálom őket hívni két számukon, de "előfizető nem kapcsolható"Ez mégis hogy lehetséges egy hivatalos ügyfélcsatornán?
-
kabelmania27
félisten
válasz
regvoltrossz #28895 üzenetére
Próbád meg másik csatornán. Összefoglalóban linkelt programmal tudsz keresni szabad csatornát. Saját routerrel lehet jobban járnál.
-
regvoltrossz
aktív tag
Nem biztos, hogy ebbe a topikba tartozik a problémám, de azért hátha tud valaki segíteni, vagy másik topikot ajánlani
Alcatel Lucent modemem van az optikai nethez. Ez egy wifis modem ugye, aminek úgy néz ki, hogy a wifi jeletőssége az utóbbi hetekben, napokban nagyon lecsökkent. Korábban is használta már pár szomszéd a házban, akiknek megadtam, és én is már a saroktól fogtam a jelet, az autóm androidos fejegysége is simán vette ha megálltam a ház körul valahol. Mostanában már ha az ablak előtt állok meg, akkor is olyan gyenge a jel, hogy az autó fejegysége nem veszi rendesen.
Sőt már a szomszéd szobában a falon keresztül ha át is megy a jel, az ott levő eszköz(ök) rendszeresen szétkapcsolódnak. Lehet ezen állítani, vagy lehet, hogy csak az elektronikája gyenge már ennek a modemnek, ami már nem is tudom igazán hány éves (olyan 5-6 legalább ha nem régebbi). Egyszer régesrégen beszerelték a netet, azóta megy. -
Staradder
tag
válasz
Yahhher #28891 üzenetére
Köszi a választ, az jó hogy utp mert nem akarnék újra koaxot elhúzogatni minden tv-hez.
Az a komplett (opti) kábel vastagsága érdekelne ami az oszloptól bejön az Ont-hez, mert én alakítom ki a helyét az eszköznek és a vezetőcsatorna amiben fut majd, elég behatárolt átmérőjű. Így ha cserélnem kell még lenne elég időm rá. -
Staradder
tag
Sziasztok
- Érdekelne családi házas környezetbe az új optikábel-es Ont-ből milyen vezetéken fut a Iptv adás a Tv-ig. Mert most a régi rézmodem-es rendszernél a modemből Utp kábel megy a tv-nél lévő set-box-ig ami Hdmivel van kötve a Tv-vel.
- Másik kérdés kb milyen vastag a bejövő opti kábel az Ont-be? "Kb 3x 1.5 hosszabbító kábel" vagy valami hasonlító átmérő is jó, de mm adat is jöhet.
Köszi -
Tonyk
veterán
válasz
l.skywalker #28887 üzenetére
.
-
tothjozsi96
addikt
Akinél koax-os set-top-box van, az megtudná esetleg mondani hogy mi a készülék azonosító száma?
Úgy néz ki a set-top-box mégis megadta magát, megint eldobja a HDMI-t, be is jelentettem.
Nálam ARC-1010YR van, viszont ez már legalább 5-6 éve üzemel. -
l.skywalker
titán
Csak olyan helyen vannak/lesznek ahol csak Invitel és Digi volt eddig átfedésben:
3.2. A Szolgáltatás igénybevehetőségének földrajzi területe
(1) A Szolgáltató a jelen ÁSZF hatálya alá tartozó egyes elektronikus hírközlési szolgáltatások igénybevehetőségének részletes földrajzi területét az 1. számú melléklet tartalmazza. A Szolgáltató szolgáltatási területe Bátonyterenye, Békés, Békéscsaba, Dorog, Dunaújváros, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Pásztó, Pécel, Tiszaújváros, Tököl, és Vizslás települések korábbi Invitel hálózata, valamint Szeged azon korábbi Invitel hálózata, amely
átfedésben van a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. hálózatával. -
Tonyk
veterán
válasz
Akosman #28885 üzenetére
Ezzel a logikai eszmefuttatással én is tisztában vagyok, köszi. A kérdés, hogy tud-e valaki tényleges, konkrét infót. Azért kérdeztem, mert Szegeden pl (mint írják is feljebb) 6791-et az Invinetwork vette át, ott pedig ha jól tudom nincs Digi. (bár lehet tévedek, de az oldalukon nincsenek ottani utcák feltüntetve)
-
Akosman
aktív tag
-
Tonyk
veterán
Szeged - Béketelepről (6728) tud valaki valamit, hogy itt mi van/lesz?
Számla még nem jött erre a hónapra (eddig két hónapra előre küldték). Értesítést sem kaptunk, hogy változna valami. Digi itt eddig nem volt itt csak Invitel.
Most akkor itt Digi vagy Invinetwork lesz? -
tothjozsi96
addikt
válasz
inf3rno #28882 üzenetére
Köszönöm!
Tegnap amikor írtam teljesen használhatatlan volt.
Egy órát pihentettem, megvártam míg teljesen kihűlt.
A csatornákat újra bekerestem, a HD adások szétestek, a menü minden akadt.
Kb. 1-1,5 óra múlva már minden hibátlan volt, nem értem..Most is jó! Lehet hogy valami központi újraindítás történt a set-top-box-on vagy nem tudom, mert többször elment a kép eleinte, meg voltak furcsaságok de most minden olyan mint eddig.
Köszi mindenkinek!
-
inf3rno
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #28881 üzenetére
Szerintem a doboz mehetett szét. Az mondjuk érdekes, hogy a TV-nek nem lett baja, annak örülni kell. A koaxra van valami villám védelem, azt esetleg meg lehet próbálni bekötni. Pár ezer forint, csodákat nem várnék tőle, de talán többet ér, mint a semmi.
-
tothjozsi96
addikt
Tök érdekes, áramtalanítottam egy órára a set-top-box-ot.
Bekapcsoltam, újra bekerestem a csatornákat.Először azt írta ki jó pár HD-ra hogy nincs jel, M1 és Duna szépen mentek HD-ban, TV2-re nincs jel.
Kb fél perc után ment a TV2 is HD-ban, viszont az összes HD adás csíkozódik, szét esik a kép.
De most nem értem, a set-top-box a rossz vagy pedig az oszlopon lehet a gond az erősítővel?
Kíváncsi vagyok pár óra múlva is jó lesz-e a set-top-box, nem ismerek senkit aki Inviteles lenne itt a környéken set-top-box-al, csak CA modulost.
-
raider21
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #28877 üzenetére
Létezik! Bár a telefonos rézen gyakoribb, mint a koax légvezetékeken, de ettől létezik, csak kisebb a valószínűsége.
Optikai kábelen azaz üvegszálon kívül mindenféle fémtartalmú kábelen keresztól jöhet be túlfeszültség a házba/lakásba ha villámcsapás miatt kóbor áram v. túltöltés éri az adott vezetőt. Ez ilyen sajnos!
-
válasz
tothjozsi96 #28877 üzenetére
Szia!
Egyszer nálam olyan fesz jött be a telefon rézvezetéken keresztül, hogy konkrétan megfeketedett a csatlakozó. Cserélni kellett a vezetéket csatlakozóval, a szűrőt és a modemet is. Szóval igen, bejöhet a fesz az elektromos vezetéken, telefonvezetéken és mindenféle kábelen keresztül is.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Tegnap este/hajnalban elég nagy vihar volt nálunk, nem is tudom mikor volt utoljára ekkora vihar. Éjjel elment az áram, 2 órán keresztül nagyon intenzíven villámlott. Egyszer hallottam egy pukkanást, először arra gondoltam hogy valami kint lehetett, vagy a klíma talán, mert áram alatt volt.
Modem, router, set-top-box áramtalanítva voltak, viszont egészen eddig nem tudtam mi volt az a pukkanás. A koax-kábelt én nem szoktam kihúzogatni, viszont lehet ez volt a baj?
Délelőtt ellenőriztem mindent, néztem is a tv-t legalább 2 órát, minden rendben volt.
Apa hazajött, bekapcsolta a tv-t és egy ideig jó volt, aztán a set-top-box eldobálta a HDMI-t.
Gondoltam átdugom a másik HDMI portba, de ugyan az.Az a baj hogy csak egy HDMI-s tv-nk van, monitorral próbáltam összekötni a set-top-boxot de arra no signal-t ír a monitor.
Összegezve, valami pukkanás biztos hogy volt éjjel, gondolom hogy ez volt az. De, délelőtt jó volt a TV, viszont most 10 másodpercenként elmegy a kép, van amikor a TV már kiírja hogy nincs HDMI 1-ben semmi bedugva. Cseréltem HDMI kábelt, azzal se jó. Most bedugtam simán a TV-be a koax kábelt, így megy, csak hát nincs HD adás.
Létezik hogy a koax-kábelen túlfeszültség érte a set-top-box-ot?
Köszönöm.
-
Dreimus
senior tag
6791-et Invinetwork vette át, jelenleg Ők se igazán tudják sztem mit akarnak, mi lesz, az Invitel már nem küld számlát így a következőt az új cégtől kapom, ma a következő levelet kaptam, mert hogy a jelenlegi 2e ft-os havidíjam helyett 4500 Ft-os havidíjat írtak a weboldalukon így inkább lemondanám és nem akarnék az ügyfelük lenni, erre ez a levél jött:
"Invinetwork ügyfélszolgálat 2020.07.01. 13:52
Kedves ... !Megkeresését köszönjük.
2020 július 1. napjától kezdődően a kábeltelevízió, IPTV, illetve az internet- és telefonszolgáltatást az Invinetwork Korlátolt Felelősségű Társaság vette át az INVITEL Távközlési Zrt.-től.
A szolgáltató váltással nem történik lényeges változás az előfizetői szerződésében, mert változatlan áron, változatlan kedvezményekkel és megszakítás nélkül nyújtjuk tovább az előfizetői szerződésének megfelelő szolgáltatásokat.Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal. Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai iss készséggel állnak rendelkezésére a hét minden napján 06:00-22:00 között a díjmentesen hívható 06-80-101-513-as telefonszámon.
Üdvözlettel:
Invinetwork ügyfélszolgálat" -
Tonyk
veterán
válasz
gerenda110 #28869 üzenetére
"invinetwork vett át mindent ami szegeden van."
Ez szerintem nem így van, de javítsatok ki ha tévedek. Én úgy tudom csak ott kellett átadni, ahol párhuzamosan volt Digi és Invitel. Ott ahol csak Invitel volt miért kellett volna eladni?
-
válasz
Üdv!
"üdülő terület de be van nepesedve és sokan laknak kint"
Akkor csak érdemes lenne becsengetni egy-két leendő szomszédhoz, hogy mégis ők milyen netet használnak. A bemutatkozást úgyis meg szokták ejteni ilyenkor. -
kabelmania27
félisten
válasz
Üdv!
Ha légkábeles az utcai telefonhálózat akkor vagy a villanyoszlopon megy vagy a másik oldalon.
Érdemes lenne a szomszédokat/környékbelieket megkérdezni, hogy náluk van-e vezetékes internetkapcsolat. -
Frond
csendes tag
válasz
l.skywalker #28871 üzenetére
Hát ez szomorú
-
Frond
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy Makó térségben van tervben, hogy fejleszt valamit a Digi (mondjuk az Invitel hálózatát, ha már felvásárolta)? -
gerenda110
aktív tag
Sziasztok. Nemtudom most mi van, de új szolgáltatást szeretnék kottetni a 6791 szeged venyige utcába, (üdülő terület de be van nepesedve és sokan laknak kint mocsok nagy házakban.... ) invitel azt mondta hogy nincs, majd később hogy van az utcában, de 1 hónap múlva lehet kötni, majd tegnap előtt hogy van de az invinetwork vett át mindent ami szegeden van. Az invinetwork, meg azt mondja nincs lefedettség.. Már szét vág az ideg, mert lassan költöznenk be a házba.... Hol nézzem meg, a valós lefedettség et? A szelessav keresőt hagyjuk... Szemernet et nem jöttetek, netsurv meg úgy hulladék ahogy van... Segítsetek nekem valahogy legyszi:)
-
Dreimus
senior tag
"Tisztelt Ügyfeleink!
Tiszaújvárosban, Dunaújvárosban, Békéscsabán és Szeged meghatározott területein az INVITEL Távközlési Zrt.-től 2020. július 1. napjától kezdődően a kábeltelevízió, IPTV, illetve az internet- és telefonszolgáltatást az Invinetwork Kft. veszi át. További információk az Invitel Pontokról: http://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/kapcsolatok/szemelyes-ugyintezes/invitel-pontok.html
További részletek: ugyfelszolgalat@invinetwork.hu, www.invinetwork.hu
Megértésüket köszönjük!"Díjak miatt ebből lemondás lesz részemről, mert a dupláját nem fizetem a netnek mint most
Szerintem az ügyfeleik száma most fog esni drasztikusan. Hát ez a DIGI/INVITEL váltás inkább pokol lett mint megváltás
-
Martin Eden
tag
válasz
Martin Eden #28862 üzenetére
Akkor csak nálam vannak ilyen fél percenkénti akadások az iptv-n a környéken (Dunakeszi)?
-
raziel01
veterán
Kecskemeten jó mindenkinek a kábeltv meg a net?
Tegnap este vihar volt, akkor elment azota nem megy. -
Martin Eden
tag
Most az akadozó IPTV adások miatt írtam nekik, jónéhány csatornán 20-30 másodpercenként bithibák vannak, kiesnek képkockák, picit elcsúszik a kép/hang. De van olyan csatorna, ami meg hibátlan. Tavaly novemberben is ugyanez volt vagy egy hétig.
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #28858 üzenetére
Köszi!
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #28856 üzenetére
Köszi! Telefonon lehet vagy csak írásban, nem tudod véletlenül?
-
zzola
titán
Nem hűségidős előfizetést hány napra lehet lemondani? 30 vagy azonnal?
Köszi -
válasz
Martin Eden #28852 üzenetére
Ebben jó szokott lenni az invitel, persze hibák mindenhol becsúszhatnak. Nekem még a legömbölyített modemem van fő használatban, hibátlan.
-
Martin Eden
tag
válasz
Anonymus23 #28844 üzenetére
Megkövetem magam, ma este már jöttek is modemet cserélni. Igaz a tönkrement 2016 januári h168n modem helyett kaptam egy 2015 áprilisit. A szögletes helyett egy lekerekítettet, nem tudom verzióban hogy viszonyulnak egymáshoz, de mivel csak bridge módban van használva, remélem nem lesz különbség...
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
van esetleg közületek, aki Siófok Kiliti városrészen inviteles? Elérhető kábeles internet arrafelé?
Köszi!
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #28848 üzenetére
Jó drágán adják! Nekem 4390- most...igaz már rég lejárt a hűségidő....
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
kabelmania27 #28848 üzenetére
Én csak telefonban lengettem be a lemondást, azóta se kerestek minket ilyennel, mármint a 4500 Ft-s ajánlattal.
-
kabelmania27
félisten
válasz
E.Kaufmann #28847 üzenetére
Elvileg 6100Ft-ért van a 100Mbites net, digitális tévével, telefonnal, évekkel ezelőtt páran kaptak itt a topikba 4500Ft-os ügyfélmegtartó csomagot.
Lemondás gombot érdemes megnyomni. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
kabelmania27 #28846 üzenetére
Most újítottunk TV-t, még tán a HEVC is menne, csak megpróbáltam, mint régi ügyfél (legalább is a párom az), egy kis plusz netet kapni, mert őszintén, pláne a digitális jóllét meg a nem tudom milyen program kihirdetése után a 15 MBit-es net kicsit vicc kategória, Youtube HD videók épp át tudnak még folyni rajta, pláne, ha egyedül használom, de egyébként kevés.
Tényleg, ha már azt mondta a kormány, hogy 30Mbitet a népnek, nem lehet panaszt tenni, hogy technikailag megoldható lenne, de nem adják, csak a felét? (sóhivatalan túl)
-
kabelmania27
félisten
válasz
E.Kaufmann #28845 üzenetére
Azért mert csomagba szeretik eladni a szolgáltatásokat.
Technikailag mindegy, mert a letöltési csatornák és a dvb-c csatornák külön vannak.
Szerintem rendben vannak a dvb-c adások, amennyiben a tévében van CA modulfogadó és dvb-c mpeg4 tuner lehet kérni ca modult, első ingyenes. -
E.Kaufmann
veterán
Valaki szaki meg tudja mondani, hogy az miért lehet, hogy Invitel kábelnet sebességet csak akkor tud (akar?) a szolgáltató emelni, ha digitális kábelTV-t rendelünk hozzá? Ennek van technikai oka is? Tudom, digitális átvitelnél egy mux-ba több TV adás is beletehető, míg analógnál minden csatorna 1 adó. De tényleg a digitálisnál felszabaduló csatornák miatt kaphatok gyorsabb netet vagy csak üzleti húzás?
Milyen a minősége a digitális csatornáknak? Speciel arra gondolok, mostanában több csatornán is előfordul, hogy akadozik a kép (kimarad képkocka, meg-megfagy a videó) , ami vélhetően nem az analóg átvitel hibája, de nem tudom, hogy már kapásból szar videóanyag jön át és azt alakítják analóggá, ezért a digitális is ugyanúgy vacakolni fog, esetleg csak az analóg kábeladáshoz használt átalakítók vacakolnak ilyenkor? -
Anonymus23
veterán
válasz
Martin Eden #28839 üzenetére
Hibákat másképp kezelik.
A múltkor Péntek este szállt el a modem tápegysége, Szombat déluátn hozott a szerelő másikat. Mondjuk ez még a Covid őrület előtt volt. -
Martin Eden
tag
Hibajegyem van persze, neten jelentettem be. Habár a mobilnetünk korlátlan, de a lakásban bent a vastag falak miatt nem valami villámgyors, úgyhogy a felső szomszéd megadta a wifi-kódját, így a párom azzal tud majd home office-ban dolgozni itthon a héten. TV-t keveset nézünk, igaz a spanyol bajnokság 3 hónap után végre újraindult, úgyhogy kedd este már jó lenne, ha nem kellene stream-et keresni a Barca-meccshez, hanem egyszerűen menne a Spíler2 itthon. De ha nem fog, akkor is megoldom majd, letöltött tartalom is akad a hétre, tehát most kíváncsian várom, hogy mit lép a szolgáltató. Holnap simán bevinném majd a legközelebbi digi pontra is a döglött modemet, de félek úgy néznének az Inviteles vdsl modemre, mint borjú az új kapura, vagy paraszt bácsi a zsiráfra, hogy ilyen állat márpedig nincs...
-
Martin Eden
tag
válasz
Diák66 #28840 üzenetére
Nekem egy plusz is pont elég lenne most.
Csak bridge módban van használva, arra meg bármi jó lenne, de mondjuk a vlan-t tudnia kellene meg a vonal paramétereit is valahogy szabályozza az Invitel (elvileg 100 megát is bírna itt a vonal, mégis 30-ra van korlátozva, mert hivatalosan az itt a maximum). -
válasz
A csomagmódosítás egy másik téma. Nagyon valószínű, hogy 1-2 napon belül megoldják a hibádat. Talán már holnap. Amúgy érdemes lenne a hibabejelentő vonalukat felhívni.
-
Diák66
őstag
válasz
Nekünk azért van itthon két modem pluszban.A régi Siemens-et nem vitte el annó a szerelő, mondván olyan régi, megy a kukába. Kiderült nem azzal volt a baj... így megmaradt. Plusz vettem kemény ezresért egy vadonat újat is, ami kapott egy módosított firmware-t. Nem volt rá szükség az utóbbi évben.
-
Martin Eden
tag
Ma délután a vihar + a villám az udvarban kinyírta a DSL-modemünket, úgyhogy nincs itthon semmi. Jelentettem a hibát, kíváncsi vagyok, milyen gyorsan lesz megoldva a dolog. De látva az itteni "100 nap alatt sincs meg a csomagmódosítás" eseteket, sok reményt nem fűzök a "villámgyors" megoldáshoz. Persze jeleztem, hogy beviszem ahová kell és be is üzemelem az újat, de eddig még csak egy automata válaszüzenetet kaptam, hogy köszönik szépen, hogy felvettem velük a kapcsolatot.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
J.C.G. #28834 üzenetére
Ja, ezek szerint nem sűrűn frissítik. Nekem mákom volt, mert az elmúlt 15 évben nem fejlesztett az Invitel itt. Ugyanaz a csomagjuk van, mint amit annak idején lemondtam, amikor UPC-re váltottam. Jó lenne, ha ide is behoznák az optikát és nem kéne a connect box-al kínlódni, meg a verseny miatt az árak is feleződnének a mostanihoz képest.
-
beers
addikt
Sziasztok!
Invitel előfizetőként működik a digi online?
-
törölt tag
Berettyóújfaluban az Invitel ED 3.0 fejlesztéséről van valami hír?
-
kisapa
senior tag
válasz
Ladislaoca #28828 üzenetére
Nekem gyakorlatilag semmi nem jön be. Mindenre azt írja, hogy kódolt jel. Jelentettem hibára de ez már a harmadik eset az idén. Kezd elegem lenni belőle.
-
Ladislaoca
tag
Sziasztok!
Változott mostanában a Családi HD csomag csatornakiosztása?
Vannak adók amik nem jönnek be.
Hangoljam újra a tévét? -
trec12
addikt
Talán Pápán kiépíti a Digi az optikát?
Reméljük Vas megye is sorra kerül.... -
inf3rno
nagyúr
válasz
Anonymus23 #28824 üzenetére
Én is gondoltam már rá, hogy mobilról kipróbálom, de csak 100MB-os előfizetés van, az meg roppant hamar elfogyna. Nem is nagyon terveztem fejleszteni a mobilt, mert szinte mindent online végzek PC-ről, laptopról, stb.
-
Anonymus23
veterán
válasz
inf3rno #28823 üzenetére
Online játék:
A múltkor meghalt az egyik Péntek este a modem tápegyságe, ugye nem volt netem.
Beraktam egy wifis kártyát a gépbe, mobilnetet megosztottam a telefonról, konkrétan jobb volt a pingem játékban mint a vonalas nettel
Ja és nem szakadt meg őállandóan játék közben a net, csak ugye nem nagyon van már normális áron mobilnet korlátlan csomag, a DigMobilt meg igyekeznek elkaszálni kormány szinten, így persze nehéz lesz megfelelő alternatívát találni. -
inf3rno
nagyúr
Na felhívtam az 1443-at. Azt mondta, hogy nálunk nincs optikai és csak 30-as netet tudnak adni 3500-ért. A kereső is ugyanezt dobta: [link] VDSL 30/6, 3500Ft, csak nehezen akartam elhinni, hogy nem fejlődött semmit a netjük az elmúlt 15 évben. Szóval felejtős. Túl nagy visszalépés lenne sávszélességben a mostani 500/25-ös lagnethez képest, amit a UPC ad. Ennyit az online játékról. :-) Idővel úgyis elköltözök majd a környékről. Azt hiszem ezek után szempont lesz az is, hogy van e optikai net az új helyen.
-
inf3rno
nagyúr
Lehet én néztem be valamit, de nem létezik olyan, hogy csak internet csomag? [link] Igazából az érdekelne, hogy csak internetre milyen árak vannak.
-
zzola
titán
válasz
Csabesz666 #28815 üzenetére
Nincs már UPC....
-
kisapa
senior tag
válasz
Csabesz666 #28813 üzenetére
Bocs de ha szívatni akarod magad akkor használj továbbra is szolgáltatói email címet.
-
Csabesz666
aktív tag
válasz
Peter Kiss #28812 üzenetére
Igen, közben megtaláltam! Tudnál, abban segíteni, hogy mobilról , milyen szerverbeállításokat kellene beállítanom, hogy a szerverről is törölje, a leveleket? .... vagy ha ez nem lehetséges akkor a webes felületen, hogyan tudom egyszerre kijelölni, az összes levelet törlésre..... régebben meg lehetett csinálni, de most megkavarodtam egy picit....
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Csabesz666 #28811 üzenetére
invitel.hu, jobbra fent: https://webmail.invitel.hu/
-
Csabesz666
aktív tag
válasz
kabelmania27 #28810 üzenetére
Bebmail hivatkozást, nem tetted be... mégegyszer kellene..... Köszi!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Csabesz666 #28809 üzenetére
Üdv!
Webmail ITT van, email beállításokat pedig ITT tudod megnézni. -
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok! Az inviteles webmailos elérés, tehát weblapon keresztül, totálisan megszünt? Telefonon mail kliensbe egyálatalán beállítható még?.... A segítséget előre is köszönöm!
-
kabelmania27
félisten
Július 1-től érvényes ASZF szerint változik az analóg kiosztás: Baja régió, Balkány, Borsodnádasd, Fehérgyarmat, Füzesabony, Hajdúbagos, Mérk -Vállaj, Mezőkövesd, Nyíradony, Pécs-Vasas, Siófok (DVB-C is változik), Tiszatenyő régió, Törökszentmiklós.
Egyéb változás: "A kábelhálózat értékesítése nyomán Bátonyterenye, Békés, Békéscsaba, Dorog, Dunaújváros, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Pásztó, Pécel, Tiszaújváros, Tököl, és Vizslás településeken, valamint Szeged azon részein, ahol az Invitel hálózatok a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. jelenlegi hálózatával átfedésben találhatók, az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 133. §-ában meghatározottak szerint 2020 július 1. napjától kezdődően az Invitel kábeltelevízió, IPTV, illetve az internet-és telefonszolgáltatás megszűnik."
Ezeken a területeken az új szolgáltató TM IT Services Kft. lesz, bővebben ITT lehet erről olvasni. -
rongaucho
tag
Sziasztok! Valakinek Vác belvárosára van esetleg infója, mikor ér ide DigiAnyu optikája?
-
Ferrari fan
tag
Sziasztok!
Egy kis információt szeretnék kérni tőletek, hátha van tapasztalata már másnak is.
Bridge módba tették ma nagy nagy nehézségek árán, a Huwaei ONT HG8245H csodás eszközüket nálam.
Viszont csak UPnP bekapcsolása után lesznek nyitottak a portjaim amit szeretnék használni, aminek nem igazán örülök. Hiába állítottam be bármit a router-ben a portok zárva maradtak kifelé már. Többek között egy NAS külső elérése lenne a cél, ha lehet UPnP nélkül.
Valakinek sikerült UPnP nélkül portot nyitnia már?
A Stroy röviden:
Kedd hajnalba elment a net. Eddig tökéletesen működött minden, mindent elértem távolról, minden működött UPnP nélkül.
Újraindítás után már nem értem el az eszközöket kívülről, de lett netem legalább és ezután jött az Ügyfélszolgálat majd a Helpdesk másnap.
Gondolom duplán NAT-olva lettem. Egy megoldást tudtak javasolni csak: Bridge mód, mivel idézem "A port átirányítást beállítását nem támogatjuk a mi eszközeinkben" ....érdekes hogy előtte meg működött. -
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ford topik
- Politika
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest