Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Calibra72
aktív tag
Én tavaly nyáron váltottam invitrlre /kis betűvel !!!/ de már nagyon megbántam. Ősszel és a tél elején még csak jó volt a net, de December óta megbízhatatlan, szinte minden vasárnap elmegy, vagy iszonyat lecsökken a sávszélesség. Többször telefonáltam nekik, volt hogy több mint egy hónap múlva csörögtek hogy kijavították a hibát. Persze nem javítottak ki semmit.Már nagyon tele van velük a t..öm. 50/5-ös net helyett ez volt ma is:
Stabil
-
C4mp3r
addikt
válasz
Intruder2k5 #13792 üzenetére
ok hogy nem indokolnak, de megis szakadozik. na mindegy felhivtam oket felvett az ember egy hibajegyet majd jelentkeznek
-
Cinibn
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #13794 üzenetére
Típus: ZyXEL VMG1312-B30A
-
-
Cinibn
csendes tag
Sziasztok!
Kb. egy hete tapasztalom, hogy a számítógépeken egyszer csak elmegy az internetkapcsolat. A böngészők a weboldalakat nem töltik be, ami az érdekes, hogy a windows sem jelzi az alsó sarokban, hogy nincs internetkapcsolat. Ha a hálózati elosztóban a PPPOE kapcsolatot lecsatlakoztatom, majd vissza, akkor megjavul.
IPTV + internet + telefon előfizetésem van, 30/5 Mbit/s + alap IPTV csomagom, VDSL kapcsolattal.
Már bejelentettem a hibát, szerintetek mi okozhatja? -
-
C4mp3r
addikt
hi,
par napja elkezdte a csodas thomson modem hogy random alkalmakkor eldobja a csatlakozast es par masodperc kell amig megtalalja. mondanom sem kell online game ilyenkor azonnal kibasz. mi lehet a gond? illetve 10/2-es netre hosszabbitottunk meg nyaron es par honapja csinaltak belole 10/1-et szo nelkul. ez mennyire korrekt dolog? holnap azert felhivom a hibabejelentot ugyis reg anyaztam mar veluk.
-
pohár
félisten
nálunk azt hiszem, hogy novemberben volt a korszerűsítés (eddig 15Mb/s volt a max), most itt is 60Mb/s lett a max, az magában itt 8k/hó, a 30-as 6,5k lenne, de mivel a TV-t (családi csomag, DTV) és telefont is az Inviteltől kapjuk, így a havidíj kijön valami 8k körülre emlékeim szerint
-
veze
őstag
oktoberben kötöttem szerződést két évre, netre telefonra fix havi díjért ( ez utobbi nincs is bedugva..)
Januártól be lett harangozva a díjemelés, ami engem telefon terén havi 250 Ft mértékben érintene.
viszont azt látoma számlámon hogy a szerződött fix havidíjat számlázza továbbra is. megjelent ugyan a számlán a telefon magasabb havidíja, de ezzel egyidejűleg megjelent egy 250 Ft-os speciális kedvezmény is, ami egyúttal leírja.
pedig felkészültem már rá hogy szépen burkoltan, a kedvezmény mértékét megtartva de az alapdijat emelve emelkedik a havidíjam.. de nem..
Nem tudom meddig tart ez így, de egyelőre betartják a szerzödött díjat az emelés ellenére.. -
válasz
Intruder2k5 #13781 üzenetére
Hello!
Koszonom, ez jol hangzik!
Sajnos felenk nincs se digi se upc kabel, marad az invitel, orulni kell ennek is, hogy fejlesztik.
-
-
Sziasztok!
Legutobbi hibajavitaskor emlitette a szerelo srac, hogy lesz valami fejlesztes, de nem optikai, hanem ez is rezkabel. Elvileg lesznek majd gyorsabb csomagok. Jelenleg a leggyorsabb a 15 megas adsl. Ezek az ujak milyen csomagok lesznek szerintetek?
Koszi!
-
törölt tag
Rosszabb nem igen lesz a pinged a fél optika gyakorlatban azt jelenti, hogy a közelben húzódik egy kiépített hálózat, amire téged rákötnek közvetetten egy attól eltérő platformmal (például VDSL), és az az előnye, hogy mivel a távolság lényegesen kisebb mint általában a DSLAM és a végpont között, így a vonali tulajdonságok is (sebesség) jelentősen kedvezőbbnek várhatóak.
-
MurdR
veterán
Sziasztok.
Ha minden igaz, akkor most mifelénk lehet kérni, hogy kössenek át ADSLről valami féloptikára. Nekem 40-50körüli a pingem, féloptikával ez változhat?
-
Orbb
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13772 üzenetére
Hello!
ADSL!
A telibe kötés nem megy, mert telefon kábelen jön a net...
Kb másfél éves, tipusa ZTE!
De amúgy fura, mai nap este jó volt... -
válasz
frici69 #13773 üzenetére
Ez kamu, szerintem az ilyenek megvettek valami adatbázist az Invitel-től, vagy nem tudom! Lehet csak találomra próbálkoznak. Engem is hívtak ilyenek, 1-2 évvel miután felmondtam az Invitel-nél mindent, már régen UPC-s voltam, és erre jön nekem, hogy "mert régi hűséges ügyfele az Invitelnek"! Ja, mondom, hogyne...
-
frici69
tag
Tegnap telefonált egy ürge az Invitel nevében,hogy mivel régi előfizetők vagyunk baleset biztosítást ajánl fel. Már ezzel is próbálkoznak. Inkább az áraikat vinnék lejjebb ADSL területen vagy fejlesztenének!
-
-
Orbb
aktív tag
Szép Jó Reggelt!
A következő "téma" játszódik, remélve, hogy tudtok segiteni.
Sok-sok éve Invitel előfizető vagyok, és aktivan játszom is.(Q3,QL)Sajnos kb másfél éve a megszokott és Stabil 37-es pingem felmászott 59-re, majd Vasárnap óta stabil 84-en áll, ami azért a HC kategória.
Német szerveren van ez az érték, ami távolabb esik tőlem,(Spanyol, angol, olasz) botrányosan emelkedik.
Köszi a türelmet.
és a válaszokat is.
-
Oszy88
csendes tag
válasz
kabelmania27 #13767 üzenetére
"Digitális tv nem vesz el a netsebességből."
Nálatok nem tudom, hogy csinálja az Invitel, de nálam az 5 MB-os netből csak 3 MB-os marad ha 2 IP-TV-m van.
Szóval jócskán levesz a net sebességből. -
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Hosszú évek kihagyása után ismét Inviteles leszek.Márc. 15-el lejár a telekomos szerződésem és érzékeny búcsút veszek tőlük.
A kérdésem az lenne, mitől függ, hogy mennyire lesz stabil az internet, mennyire közelíti meg a szerződött sávszélességet a valóságban?
60/5-ös netet szeretnék telefonnal és családi TV csomaggal. Ha digitális tv csomagot választanék itt befolyásolná-e az internet sebességét mint a telekomos iptv?További technikai kérdésem még az lenne, hogy tudnátok-e nekem ajánlani koax kábelhez elosztót ?Olyat szeretnék amivel jó minőségben tudnám elosztani a TV jelet 3-4 készülék részére.
Előre is köszönöm a segítséget. -
K6000
aktív tag
Kecskeméti Invitelt használóktól kérdezem, hogy Invilág L / LX csomagnál milyen ping értékre számíthatok? Online játékos vagyok, és a jelenlegi ADSL kapcsolatomat a Telekom szétbarmolta. Mivel a Telekom már nem fejleszt / javít réz érpárt így részükről gyakorlatilag le vagyok ***** . Alternatívákat keresek, mert a jelenlegi állapot katasztrofális
-
Sqveeze
tag
Sziasztok, pár napja kezdte el a net azt csinálni, hogy reggel elmegy a net. És eddig csak du jött vissza most meg már akkor se... Hívtam a hiba bejelentőt és azt mondták náluk minden jó. Ez volt tegnap utána viszont megjavult. Most ma pedig dél körül ment el és azóta sincs. Aztán kideritettem a router beallitasaiban, hogy a statusznal azt irja connecting, alatta authentication failed a disconnect reason résznél. Szóval ez most mi? Volt már valakinek ilyen?
-
start2
csendes tag
válasz
#41133696 #13758 üzenetére
Kb két éve ásta ki az invi egyik alvállalkozója az árkot a réznek. Elmondásuk szerint invi és réz volt, múlt héten pedig megjelent a pr is, de bix terheltségeket nézve az Invitelnél nincs akkora leterheltség mint a pr-nél, így ők a favoritok. Kérdés persze, hogy mennyit tud egy 15 mbites vonal. Nekem a stabil 7,5 már örömünnep lenne.
-
-
rigor789
csendes tag
Sziasztok, Invitelnél normális hogy 5 év alatt semmit fejlesztés nem történt? 10 megás a legnagyobb csomag, de az is csak 6/0.3... ami igen csak nevetséges.
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
#41133696 #13758 üzenetére
Itt a környékben nem igazán veszik igénybe az invitel dsl hálózatát.
aki tud inkább PR kábel, invi és T optikát használja és még van egy kis cég a lakótelepen ami elég korrekt.
Persze vannak a környéken területek ahol elég tré pl a PR hálózata. Ismerősöm Tököli parkerdő végében invis és nem panaszkodik(jó nem is boldog), pedig ott nincsen optika.
-
start2
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek környékén milyen sebességeket mértek 15 illetve 30-as Invitel vonalakon?
Itt nálam Invitel, pr telekom illetve gnt szolgáltatása érhető el, ebből az utolsó a garantáltat sem hozza mindig valamint a 6 mbites net annyiba kerül mint az invinél a 15-ös. Ha tudtok néhány speedtestet feltenni, azt megköszönöm. -
ScomComputer
veterán
válasz
Intruder2k5 #13752 üzenetére
"attól nem fog megoldódni, hogy két hetente betesz ide egy speedtest képet"
A hsz-d második részére csak annyit reagálnék,már megtörtént,és foglalkoznak az üggyel elég komolyan,naponta hívnak hogy javul e.....és javul!
A képeket meg csak infóként teszem be,hogy sajnos ilyen is van!
GoodSpeed:Igen ez, van nincs váltási lehetőség csak rosszabbra (T-Home adsl)!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #13752 üzenetére
Átfutottam nagyjából az eddig itteni 12 posztját, de nem láttam arra való utalást, hogy lenne alternatíva másik szolgáltató személyében. Ha mégis van, és velük meg nem megy dülőre, akkor érdemes lenne megfontolni, hogy amennyiben kell, hatóságot is bevonva, de úgy válthasson, hogy neki nincs semmilyen kötbér... ha nincs alternatív szolgáltató, akkor viszont mindenképpen szívás van addig, ameddig ez az állapot marad. Ha leterhelt a hálózatuk, akkor azzal sem megy sokra, ha csökkentik a havidíjat, vagy a céget elmeszelik. Nem tudom egyébként, mennyi az invitelnél most a minimum sávszélesség, illetve milyen csomagja van, de én ezt ameddig lehet jogilag kimaxolnám.
-
válasz
#41133696 #13751 üzenetére
Ez lehet, de amint azt már korábban is leírtam, attól nem fog megoldódni, hogy két hetente betesz ide egy speedtest képet, ha pedig a szolgáltatóval nem jut dűlőre, az nem tesz érdemi lépéseket az ügyben, akkor össze kell gyűjteni minden rendelkezésre álló infót, meg kell fogalmazni egy szép kerek levelet, és elküldeni azt a felettes hatóságoknak, hogy vizsgálják ki az esetet! Jelen esetben az NMHH és az NFH jöhet szóba...
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #13750 üzenetére
Pedig valamit csinálni kellene, mert ezzel a nettel még HD Streamet sem tud nézni, mivel nem arról van szó, hogy egy 60-as net megy 30-cal.
-
válasz
ScomComputer #13749 üzenetére
Egyértelmű, hogy ők azt mondják, nem is fogják bevallani soha, ha így is van...
-
ScomComputer
veterán
válasz
Intruder2k5 #13748 üzenetére
Én is ezt mondom,de ők azt mondják nem ez okozza...
-
válasz
ScomComputer #13747 üzenetére
"a hibajelenség kb. 17 órakor kezdődik és 22-23óráig tart utána megjavul"
Akkor lehet szimplán csak túlértékesítették a környéket, nincs elég kapacitásuk csúcsidőben!
-
ScomComputer
veterán
válasz
poli27 #13746 üzenetére
Oh azon már rég túl vagyunk, ez a hibajelenség kb. 17 órakor kezdődik és 22-23óráig tart utána megjavul a sebesség....
Jelszintek,erre azt mondták jó! -
poli27
veterán
válasz
ScomComputer #13745 üzenetére
modem jelszintek?
-
ScomComputer
veterán
Nekem dec.20-óta nem tudják megcsinálni a netem, 30/4-s lenne de jó ha 2/2,4/4-et hozza.
Kábelnet és nem messze lakom a központól,voltak már nálam egy párszor, de csak fogják a fejüket....
Most ilyen!
Nem tudják mi lehet a gond,abban maradtunk, hogy jóváírást adnak a havi díjból, na kíváncsi leszek rá! -
HaZse
őstag
Aki szegeden be tud nekem regisztrálni az invitel oldalán az ügyfélszolgálatra, annak fizetek egy sört. Vagy bármit, mert már unom, hogy nem sikerül.
-
v-man
őstag
Hali, bár a címben nincs kiírva a mobilnet, nem találtam hozzá másik fórumot, így ide írom kérdésem.
Inviteles mobilinternetet használok 3g-n, még egy régi egygigás csomagot. Ha valaki esetleg használ még ilyet, 4g-s telefonban ezt lehet használni vagy ott is a hdspa lesz az elérhető max sebesség? Köszönöm szépen! -
HaZse
őstag
válasz
Gubek-Einste #13739 üzenetére
A Nod32-t nem, de az IE11 alatt meg nincs adbplock plus. De most mindent kikapcsolok. ÉS megpróbálom újra.
-
-
HaZse
őstag
Egy kis segítség kellene a online ügyfélszolgálat regisztrációjával kapcsolatban.
Hiába telefonáltam a 1443-ra többször és hiába diktálták le a megfelelő adatokat még mindig nem tudok regisztrálni.
Egyszer azt írja ki, hogy hibás az ellenőrző kód, máskor meg, hogy hibás a ügyfélszám ls vagy fogyasztási azonosító.
Nem értem. 3 féle különböző böngészővel próbáltam. (IE 11, Chrome, Firefox)
-
frici69
tag
válasz
bostone #13736 üzenetére
Ugyanarra a címre más névre csak a megszűntetést követő 90 nap után köthető szerződés
A most futó akciós feltételekből részlet: " új (elmúlt 90 napban nem rendelkeztek előfizetői szerződéssel az Invitelnél) lakossági előfizetők számára"
Egyébként úgyis hívni fognak,ne kapkodd el. Ha kicsit rámenős vagy és kifogsz egy korrekt ügyintézőt bármi lehet -
bostone
addikt
Ebben a hónapban jár le a hűségidőm, ami telefon és internet szolgáltatást foglal magába. Az ügyfélszolgálat szerint a továbbiakban némi emelést követően vehetem igénybe a már meglévő opciókat, vagy nagyobb csomagra válthatok, habár a jelenlegi nem rendelhető a honlap kínálatában. A tájékoztatás szerint a promócióban szereplő lehetőségek, az új ügyfelekre vonatkoznak (és további költségeket tartalmaznak, amely a tájékoztatásban nem szerepel), én nem élhetek vele.
Valós ez az állítás?
A család más tagja köthet új szerződést erre a címre?
Harmadával, csökkenne az előfizetési díj. -
philoxenia
MODERÁTOR
Hozzászólások törölve, az indító hozzászólás törlése miatt.
-
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdésem (elfogultság), de hátha reális választ kapok.
Szóval most UPC csomag előfizető vagyok. Érdemes váltani esetleg invitelre? megbízhatóságra, stabilitásra, supportra lennék leginkább kíváncsi.
árban lényegesen jobb lenne mint a mostani lehetőségem. 3Xl-es csomagot néztem ki, elvileg a lakóhelyemre ki is adja.
Lehet-e invitelnél CI kártyát igényelni tévézéshez?
Megoldható-e valahogy hogy a UPC hűségidőt (kb 4 hóna még) átvegye vagy semmissé tegye az invitel? -
HaZse
őstag
válasz
Intruder2k5 #13726 üzenetére
Nekem sajnos fontosabb, hogy az e-mailek NE legyenek egyik nagy céghez se kötve. A saját domain se fontos, mert a szomszéd szobában fut a NAS-om, ami RAID-ben megy és azon fut a mail szerver. Így minden szolgáltatótól független vagyok.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #13726 üzenetére
Ezzel én is így vagyok
Csak az a dontos számomra, hogy ne szolgáltatói legyen
A GMAIL örök
-
-
HaZse
őstag
válasz
Intruder2k5 #13723 üzenetére
Én inkább registráltam egy domain nevet és az azon lévő web-es mailt használom. Évi 4900 Ft-ot nekem megér egy saját egyedi mail cím. Sőt az egész családnak ott van az e-mail címe.
-
törölt tag
válasz
atomchicken #13720 üzenetére
Igen, és ahogy előttem is írták, ezért sem célszerű szolgáltatói email címet használni. Maximum tényleg 10 perces mail helyett
-
válasz
atomchicken #13722 üzenetére
Én épp ezért sosem használok szolgáltatós mail címet semmire, mert a szolgáltatók jönnek mennek, és ilyenkor azzal csak a gond van! Jó kis gmail cím ezer éve kiszolgál mindenféle levelezésre, és a tárhely is több, mint elég, a mindenféle regisztrációkra meg @mpp.hu eldobható címeket használok, szükség szerinti beállítással!
-
atomchicken
tag
válasz
Intruder2k5 #13721 üzenetére
Persze, ez érthető meg minden. De akkor is bosszantó.
Van 2 hónapom hátra a hűségből, addig megpróbálom az összes olyan regisztrációmnál megváltoztatni az e-mail címet ahol az inviteles van megadva. -
válasz
atomchicken #13720 üzenetére
Nekem megszűnt, nagyjából aznap! De nincs ezen mit csodálkozni, ez az Invitel szolgáltatásának része, és onnantól, hogy nem vagy az előfizetőjük, semmi okuk fenntartani a fiókot!
-
törölt tag
válasz
atomchicken #13718 üzenetére
Plusz havidíjért, talán valami 900 Ft/hó körüli összegért dereng.
-
atomchicken
tag
Sziasztok,
Szolgáltató váltás esetén (Invitelről Digire) van lehetőség az inviteles e-mail cím megtartására?
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
ADSL Internetem van,egy Huawei modemmel.
Mitől lehet az,hogy a "Lan"LED villog néha,még akkor is,ha nem történik semmilyen internetes kommunikáció?
(Számítógép ki van teljesen kapcsolva,tehát nem alvó állapotban van.)
Ritkán,de villog,és nem mindig csinálja ezt.
ADSL és Power LED folyamatosan világít természetesen eközben.
A Lan pedig csak akkor szokott villogni,ha netes kommunikáció van. -
törölt tag
Mert netmánia S-ről történt a váltás.
2300 méterre a helyi DSLAM központtól.
Vezetékesen: van a településen, ADSL2+, VDSL2, és Kábelnet. A VDSL2 viszont nem alternatíva neki a távolság miatt.
ADSL2+-nál pedig arról írt a fórumon, hogy kapta az SNR Lockot sorban, ahogyan a fentebbi linkeken látható.
-
válasz
kabelmania27 #13711 üzenetére
Az kit erdekel, hogy az utcaban ki van a halozaton es ki nem? Nalam rossz es kesz.
Amugy nincs kulonosebb bajom a ceggel, a szolgaltatasuk es a szervizuk nalam 5-os, piaci magatartas nulla, csak a forumtarsnak irtam, hogy ha nem akarja lenyelni a dolgot, ez megoldas lehet. -
válasz
headhunter #13703 üzenetére
Ha le akarod mondani, huzd ki naponta tizszer a modemet es dugd vissza es telefonalj be folyamatosan, hogy szakadozik a vonal. Hiaba nezegeti a kozpontbol a modememet, ott is csak azt latjak, hogy valamiert megszakad a kapcsolat, de sosem fogjak megoldani a hibat, egy ido utan meg bedobod az unalmast es lemondod.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #13708 üzenetére
Az a helyzet, hogy én 8 évig voltam az ügyfelük. Olyanra nem emlékszem, hogy így emeltek volna, arra viszont igen, hogy sokáig fizettem magasabb havidíjat, mint az új ügyfelek -itt nem a kedvezményes 3 hónapos időszakra járó havidíjra gondolok, és szerződést módosítani is csak úgy lehetett, ha felfelé váltottál -, de legalább a sebesség emelést mindig megkaptam, mert amikor a Telekom emelt - mivel T-s területen lakom -, akkor nekem is megemelték automatikusan. Így előfordult az, hogy az Invitel a saját területén az ügyfeleinek maximum 8 Mbps-ot adott, nekem meg vígan jött 10-zel. Aztán ment náluk az a móka, hogy a régi ügyfeleknek nem listaáron ugyan, de mint beragadt előfizetésen számláztak, az elején még olyanokat mondtak, hogy a) az új havidíj, csak az új ügyfeleknek jár, b) de amikor lejár a hűség, a hűségidő lejárta előtt 30 nappal fel kell mondani, aztán x napig, talán 90 nap volt, már nem emlékszem jó régen volt, újrakötni új feltételekkel (azaz addig nincs neted, legalábbis tőlük). Ez ment mondjuk 2007-ig. Utána volt már fejlődés, mert volt arra példa, hogy az ügyfélszolgálatos megjegyezte, hogy jaj Önnek még a régi előfizetés van, de már ezt a kanosszát nem kell végigcsinálni, és átpakolt volna kedvezményesebb csomagba. Csak akkor ez nem jött össze (elég érdekes okból, ugyanis azért nem, mert ekkor már eltérés volt a Telekom és az Invitel sebesség profiljai között, és azzal dobták a dolgot, hogy nem tudják a 8 Mbps-ot biztosítani), és ekkor dobbantottam. Szóval ez maradt az elmélet
Szerk: Egyébként a régi szerződés az úgy nézett ki, hogy még akkor is az a sebesség volt feltüntetve (384 Kbps a számlán), amikor már bőven a sokszorásával jöttek a bitek
-
válasz
#41133696 #13706 üzenetére
Sajnos erre nagyon kevesen szánnak időt, meg aztán tenni úgysem tudnak semmit ha nem teszik benne valami, mert nem fogják a kedvükért módosítani, legfeljebb nem szerződnek az Invitel-el, ez viszont ott, ahol nincs más szolgáltató, nem opció! Ezen kívül listaáron sem nagy buli szerződni, szóval még áremeléssel együtt is nyilván így a legolcsóbb, de ez akkor sem ötletes, hanem aljas szemét és gerinctelen dolog a szolgáltató részéről, megkötni az ügyfelet, ugyanakkor ő semmilyen kötelezettséget nem vállal!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Olyan akció szokott lenni hogy két hónapig alacsonyabb havidíj utána pedig rendes havidíj.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #13705 üzenetére
Hát ezért kell átnyálazni az apróbetűs részeket, és értelmezni. Igazából nekik ezt le kellett írni, onnantól meg a lakossági ügyfél oldalán pattog a labda, hogy vállalja e, azaz köt e szerződést. Csak ugye köztudott, hogy sokan nem olvassák el az apróbetűs részt és még hitelszerződéseket is úgy kötöttek... Illetve régen amikor még a személyes szerződéskötés volt a divat, sokan feszengtek, hogy ne húzzák ott az időt, meg nyomták a papírt az ember orra alá, hogy itt meg itt, de manapság otthonról is lehet, és ez is kiküszölbölhető, egésznap lehet a gép előtt olvasni aki tutira akar menni, és csak azután megkötni. A szolgáltató részéről viszont "ötletes".
-
válasz
Szerintem Invitel sajnos igen, mert ha jól tudom akkor ők nem az összegre vállalnak garanciát, hanem a Neked adott kedvezmény mértékére! Legalábbis amikor én Invitel-es voltam, akkor így volt! Elég gerinctelen tetű megoldás, mert ez így végülis őket mondhatni semmire sem kötelezi az árral kapcsolatban, de szerencsére nekem módom volt váltani, így már nem élvezem a szolgáltatásaikat!
-
wagi
senior tag
válasz
Persze hogy emelhet.Nekem 2 év alatt 3490-ről felemelték 3890-re.
Tudod ez ilyen egyoldalú szerződés ők csinálhatnak bármit,de neked a hűség alatt kötelességed fizetni. -
headhunter
addikt
Szolgáltató emelhet előfizetési díjat, hűségidőn belül is?
Tegnap kaptam egy "csomagot", benne az új havidíjról : 8.990Ft helyett, 9.290Ft/hó...
Szolgáltatás : 2014.10.31.-től él...
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest