Hirdetés
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
-
-
-
kabelmania27
félisten
5-2500Mhz-s műholdvételkor érdemes használni 1000Mhz-ig kb úgy csillapít mint a 5-1000Mhz, előfordul hogy az mmwo osztó meghibásodik, nézd meg mmwo nélkül javul-e, ha javul akkor cseréld ki kettes splitterre, nyáron lehet a csökkenő ds értékek miatt jól fog jönni a splitter, ha túlságosan leveszik a jelerősséget.
-
törölt tag
Nos nálam is ilyesmit ír, esetünkben nem kell vele foglalkozni, ettől még folyamatban van. Viszont ha nem magunkról beszélünk, hanem általánosságban akkor eléggé probléma, hogy nem ajánlja fel belépés után, hogy válthat nagyobb csomagra, mert a laikus efi nem fog tudni róla, hogy a pénzéért jelentősen gyorsabban is Internetezhetne:
tehát egyszer ott van gond, másodjára a 1288-as számon is kifogtam egy olyan ügyintézőt aki nem igazán volt képben. A dolgot én nem hagytam annyiban, mert tudtam, hogy amit mond, az maximum IPTV-re igaz, és egyébként magán az Invitel oldalán is ott virított, hogy 100 Mbps + 98 csatorna, és hívtam a 1443-as számot, ahol már egy felkészült ügyintézővel sikerült beszélnem, és megrendelnem a váltást. Viszont aki hétköznapi ember, az már egyszer a honlapnál elbukik, de ha ott még nem akkor a felvázolt szituációnál az értékesítő munkatársnál abban az esetben ha az sincs képben. Magyarán amikor két laikus találkozik tipikus esete, csak ugye a szolgáltató oldaláról nem ezt várná az ember, hogy olyan ember fogadja a hívást akinek lövése sincs a dolgokról. Persze Magyarországon mi már ezt megszoktuk egyéb szolgáltatóknál is.
Hétfőre vagy keddi napra várom, hogy aktív legyen a 100 Mbps + a Filmbox Live, ha minden jól megy, akkor sikerült legalább eléggé rákészülnöm legalább:
A Filmbox Live-hoz, hogy ne távirányítóval kelljen a filmeket keresnem, egy Rapoo E9050 billentyűzetet is beújítottam
Az Invitel DKTV szolgáltatással kapcsolatos videókat pedig FHD-ben tudom majd végre rögzíteni, és nem 360p-ben mint a Leon-nal
Egyébként ez az 5 munkanapos várakozás is érdekes... viszont az Invitelnél mindig ennyivel számolok minimum. Aztán még ott volt az Invitel pontban az ügyintéző, aki szentül állította, hogy az ingyenes egység a CA modulos egység lesz és nem az STB, és nem lehet megváltoztatni. Persze annyi kavarodás volt a dologban, hogy bár tényleg STB-okkal kezdtem, és a szolgáltatás megrendelése óta mindig volt legalább 1 STB a házban, de a kezdő két ARC-1011YR visszakerült a szolgáltatóhoz, és szeptemberben érkezett az Intek. Gondolom ez zavarta meg, de berögzítve az van, hogy áprilisban STB igényelt eszköz az első és ingyenes. A 1443-as számon pedig meg is erősítették, hogy az STB 0 Ft-os egység.
-
törölt tag
Amikor itt megjelenik: https://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/
Naponta ránézel legalább 1x, és ha már a nagyobb csomag van, akkor mennie kell.
-
törölt tag
Megrendeltem a kábelnetet 2015-03-18-án, és bekötötték április 1-jén
-
törölt tag
Még nálunk is 2K-val olcsóbban kapod, szerintem is rendeld meg. Egyébként pont azon filóztam, hogy itt majd ha két év múlva lejárnak a szerződések a UPC miatt lesz ügyfélmegtartó opció, ezzel az a gond, hogy egyszer használható, tehát egyszer kap az ember egy speciális árat (most hasamra ütök 9K a 100-as csomag), rendben megkötöd, de ha jön egy újabb csomag az Invitelnél, ami gyorsabb és olcsóbb lesz nála, akkor sem tudsz átváltani rá, csak akkor ha új előfizető leszel, amihez ugye feltétel, hogy 90 napig ne legyen Invitelnél előfizetésed...
Szerk: Ma este láttam, hogy az utcánkban már fektetik az UPC kábelt... A nyomát láttam, és ismerős azt mondta, hogy "kábeltévét" vezetnek, mondtam neki, hogy az csak az lehet, mert az Invitelnek légkábeles hálózata van.
-
-
törölt tag
-
smiti
veterán
Bakker, most nézem, hogy a lényeget lehagytam. Igen, szemcsés és erőteljesen kásás a kép. De most nézegetem végig a csatornákat, mióta szétszedtem és újból összeraktam, már nem minden csatornának rossz a képe. A SuperTV2 a legrosszabb a jelen állás szerint. Az M1 érdekes mód kristály tiszta.
-
-
kabelmania27
félisten
Okés köszi a képet, ezt az osztót akkor kell cserélni splitterre ha -5alá csökken a modem ds szint.
-
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest