- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
KAMELOT #3047 üzenetére
Ismerve saját, barokkos-cirádás körmondataimat, lehet, hogy csak egy félreértés, mert nem hiszem, hogy ilyet valaha is leírtam, az X79-es platform megjelenése óta. Habár részegen ki tudja.
De ha linkeled, meg tudjuk beszélni, hogy szerettem volna az adott kijelentés mások általi értelmezését.
HGyu
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
KAMELOT #2966 üzenetére
Nézegettem őket. Mi a véleményed? Én inkább 4930k felé hajlanék de az elég ritkán akad itt és akkor is irreális árakat kérnek érte. Megérné inkább egy itteni jólárasitott 3930k? Különbség kb 5-10% azonos órajelen.
Amúgy hogy megy az új proci? Néztél már vele max-24/7-OC-t?
-
zimi1991
aktív tag
válasz
KAMELOT #2865 üzenetére
Ha ht bevan lőven akkor megy 110-135 fps-ig 1200p ben...
De ugyan ennyit megy az fx-el is csak nem mikrolaggol...
Csak tudnám akkor mi a bántos baja van
A 7970 nél melyik drivert használtad?Azt még ki próbálom hátha az hülyéskedik velem...
Mind1 is igazából, mert a jövőhéten már cserés lesz minden... -
Asbee
veterán
válasz
KAMELOT #2809 üzenetére
Ezek a kompaktok is tudják már azt a szintet halkan, csak ugye az áruk magas. Ez viszont jó áron van, könnyebb szerelni, nem lóg rá a lapján a legfelső pci-e slotra. Persze nálad az ár gondolom nem számít aki nemrég 400k-s vga-t ajánlott bármilyen sli helyett.
(#2808) rup1u5: Szerintem tetszeni fog. Nekem is a giga lapon közel van a pci-e slot, minden rálógott így egy 280-as CM kompakt van és le nem cserélném semmi pénzért bármilyen nagy bordás légre.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
KAMELOT #2801 üzenetére
Nincs szándékomban ~400K-s VGA-t venni, ahogy ~40K-t sem fogok soha elverni kompakt vízhűtésre.
Valszeg kama cross lesz és egy GTX 970 vagy ha a macskák aznap nagyon szivaroznak akkor egy jól árasított, használt 980.Olvasom a teszteket és kíváncsi lennék, van e valakinek tapasztalata ARCTIC Freezer i30-al és Thermalright True Spirit 140-el. Ezek a tesztek alapján jobbnak tűnnek mint a Kama Cross 2 és olcsóbbak is lennének.
-
zimi1991
aktív tag
válasz
KAMELOT #2690 üzenetére
A legnagyobbat tettem fel, mert a legnagyobb nélkül még a corsair mezeibb ramok sem indultak el vele...
Sőt érdekes volt, mert hol indult hol nem...
Jah igen miután feloldotta eza kis program gyorsabb is lett, de még mindíg nem annyiora mint a kis i5-el...
Azért egy olyan lapot eltudnék viselni ami az adatlapodon van... -
-
zimi1991
aktív tag
válasz
KAMELOT #2686 üzenetére
Igen én is erre gondoltam, hogy veszek még ugyan ilyen ramokat...
4930k nem sűrűn szokott lenni a aprón és az új árát nem szívesen fizetném meg pláne, hogy nem is biztos, hogy el érek vele valamit...
Egyébbként nem lehet, hogy a pci-e 3.0 miatt érzem gyengébbnek?
Fel tettem egy kis progit amivel ígyis fel oldja, de még mindíg nem az igazi... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
KAMELOT #2589 üzenetére
a, itt lakok videken kulfoldon, szoval necces a hasznalt
. de szerintem teljesen jo lesz a 3820 is, alapvetoen 4+4 threadnek elegnek kene lennie az orajele meg egesz magas.
amennyit meg megsporoltam a 3820on annyibol meg jon egy EK L120, aztan ha keves lesz, kap egy 280as radit meg.
-
-
_SPD_
tag
válasz
KAMELOT #2506 üzenetére
Nem para. Hűtésem van, cpu kb. 320 körül lesz amúgy, a lap az amúgyis ilyen árban kerestem a ramot meg tudok szerzni majd mindegy mennyiért mert van egy rakat ddr3-as ramom, max eladok belölle.
Van ritkaságnak számító AMD R9 ramom, azt majd veszik az APUsok.
Kivárok. Addig megveszem az új házat meg a tápot hozzáMeg lehet valami nagyobb SSD-t mint ami most van.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
KAMELOT #2500 üzenetére
állitsd be kézzel mindent.ha nemtudod az idözitéseket akkor elvileg a ramok cimkéjén rajta van+a gyári fesz is,azt lödd be és menni fog szépen.én ugyanigy jártam a 2000-es dominatorokkal és xmp-vel még szarabb volt mint 1333-on igy kézzel mindent beállitottam és 2400-on vigan szaladgál kis plusz fesszel.procit meg kapásbol tedd fel a blck-t 125-re és utánna állits szorzot,nekemis 3820-van és 5.4ig birja 4magon szoval valoszinü ,hogy a tied is elmegx ha kell 5ghz-en
-
04ahgy
nagyúr
válasz
KAMELOT #2487 üzenetére
Max. feszt RealTemp GT + Prime95 legújabb verzió (in-place) segítségével kell megkeresned. 80-85°C T(j) rendben levő hosszú távon. Ahhoz belövöd az órajelet, amit bír stabilan, és teszteled. Prime95, IBT, LinX, Aida64 stabteszt (ezek közül egyszerre többet is lehet.
). Persze BF4 és legalább egyszerre két -három böngészőben (legyen ff, chrome, ie is) 8-10 lapon youtube flash playlist loopolva. Mindezek után meg BF4.
Észre fogod venni, ha nem stabil.
HGyu
-
lotTóni
tag
válasz
KAMELOT #2455 üzenetére
Tekintve,hogy a CF esetében nálam is X8-ban volt a slave vga,így tudom.Nem éreztem,hogy bármit is befolyásolna.Más kérdés,hogy nem mindenhol tudtam kihasználni,ezért is kellett mennie.
Pontosan azért is választottam a Noctua-t,mert csak a ventirögzítő lóg rá a vga-ra a felső slotban:[link] -
04ahgy
nagyúr
válasz
KAMELOT #2451 üzenetére
Szerintem nem, de nézz utána, hogy az-e az x16 szélességű slot. Habár mindegy, az x8 sem hátráltat semmiben, többet nyersz a szellős elrendezéssel.
Igen, a második slot csak x8, a harmadik slot a következő x16!
[link]: - 4 x PCI Express 3.0 x16 slots (PCIE1/PCIE2/PCIE4/PCIE5: x16/8/16/0 mode or x16/8/8/8 mode).HGyu
-
jones965
Modder
válasz
KAMELOT #1722 üzenetére
A 4960X proci cpu-z által kiolvasott értéke nem valós, lévén még hivatalosan ki sem adták, így a chipben lévő architektúra kódját nem ismeri fel, Mint ahogy nem ismeri fel magát a cpu-t sem.
A reális core feszültség (V) értéke kevesebbnek kell legyen, lévén a TDP besorolása 130W.
-
rybka3ctg
tag
válasz
KAMELOT #1189 üzenetére
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 28-38-48 W
Emelőmagasság 4 méter
Max folyadékhőmérséklet +110°C-ig
Szivattyú átmérője 180 mm
Szivócsatlakozás 5/4 coll
Nyomócsatlakozás 5/4 coll
igazából még a 48W-t sem használja mert az 5 liter/percen van ami 28W ot fogyaszt
És 17000Ft árával elég versenyképes és 100-szor megbízhatóbb mint egy akármilyen processzorhoz gyártott vízpumpa igazából ha a szobában lenne akkor sem lenne hangos ugyanis ez keringető szivattyú totál hangtalan de így hogy a tetőtérben van semmilyen hangot nem ad
Technológiája pedig messze minden Hardvereknél használt vízpumpa felett áll:Karbantartást nem igénylő, csőrendszerbe építhető nedves tengelyű keringetőszivattyú. 3-fokozatú manuális fordulatszám átkapcsolás. Blokkolási áramot álló motor. Szürkeöntvény ház, üvegszálerősítésű műanyag járókerék, krómacél tengely, grafit siklócsapágyakkal.Ház: EN-GJL-200, tengely: X 40 Cr 13, járókerék: polipropilén, csapágy: grafit.
-
rybka3ctg
tag
válasz
KAMELOT #1189 üzenetére
Igazából maradék anyagokból épült és nagyon nagy élvezettel csináltuk ugyanis az újdonság erejével hatott és szerintem a processzor tuti megköszönné ha tudná.
Polipropilén rendszeren is gondolkoztunk a kivitelezés megkönnyitése érdekében de nem lett volna szép látvány egy dolgozószobában
Polipropilén(régi bojlerek túlfolyóinál a biztonsági 2.5Bar-os túlfolyón használták átlátszó cső fehér)
szivattyú fogyasztása =Technikai adatok:
Feszültség: 230 V
Teljesítmény (P1): 48 W
Kapacitás: 5 - 54 liter/perc
Emelőmagasság: 4 m
Szívócsatlakozás: 5/4″
Nyomócsatlakozás: 5/4″
48W azért nem olyan sok a 130W tdp-hez képest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged