- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
válasz
lotTóni #3029 üzenetére
Okés irok amint összejött a project meg lesznek szerintem képek is!
Szerintetek ha összedobtam az uj confot elindulna a jelenlegi ssd-re telepitett winemmel vagy mindenféleképpen ujra kell raknom az egészet?! Időhiányban szenvedek csak azért ill a jelenlegi cucc nemrég lett ujrahuzva és most faszán be van lakva...
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
lotTóni #2748 üzenetére
32% lehúzó review nekem azt mutatja, hogy az átlagosnál nagyobb eséllyel nyúlhatok itt trutyiba
-The built in sound is just plain messed up.
-Still DOA after two RMAs
-Starting getting Windows blue screen crashes on USB ports and ports not functioning sometimes. Also did a complete Windows re-install because of the craziness with USB ports and flash player causing major system load for some odd reason when getting internet through USB wireless adapter. The windows re-install was near impossible to do because the board did not recognize any drive for Windows to install too!
Re-install did not solve the issues either. So I put on an O-scope to the USB ports and what do I see? TONS OF ELECTRICAL NOISE. I believe the solder balls under the X79 chipset are coming loose because my board did have this issue until recently and I purchased this board when it first came out. So the thermal cycling has most likely caused solder balls to loosen up, which may also explain why I am seeing tons of electrical noise.
-Bought first board, would not post. Trouble shoot, RMAd first board. Second board same situation, would not post. Trouble shoot, CPU LED is lit so I RMAd the CPU. New CPU came in and system still will not post.
Common issue (roughly 30%) with this board. Don't take the chance with this board.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
lotTóni #2743 üzenetére
Lehet, hogy nálad tökéletes de engem eléggé nyomaszt ha a review-ok 32%-a 1 tojásra értékeli. Elég horror storykat írnak róla itt.
Nem szeretnék beleesni ebbe a 32%-ba azért sem mert garanciáztatni nem tudnám.
Akkor már inkább ez vagy ez csak az a $300 lehetne $250. -
-
-
PPatrik
aktív tag
válasz
lotTóni #1860 üzenetére
Nem rossz, nem rossz. Az én procim alapon csinál hasonlót.
Egyébként többieknek is:
Itt egy kép renderelés közben a procimról. Kb fél perc alatt tudtam neki adni +200Mhz-t, ami igaz nem sok, de azért ez már érezhető. Többet nem akarok kockáztatni, (pedig imádok tuningolni), közben pedig egy kb 4,4-4,5 Ghz-s hatmagos i7 teljesítményét hozza és a fogyasztásról akkor nem is beszélek, viszont így hűteni is egyszerűbb, ergo halkabb. ( És utálom ha valami hangos. )
Na véleményeket várok.Szerk.: Jajj, mekkora beszólás, hogy messze van még a 1.4V.
Nálam 1.168V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged