- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #1337 üzenetére
Megtaláltam.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #1326 üzenetére
Innen a PH-ról?
-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone #1315 üzenetére
Megnitróztátok?
Amúgy nem lett helyette másik gariba? Komolyan érdekelne egy..
-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone #1313 üzenetére
Elhalálozott? Pedig pont ilyet kerestem az R4G helyett
-
rybka3ctg
tag
válasz
Cybertrone #1185 üzenetére
igazából kipróbáltuk mit tudnánk kihozni processzorhűtés terén Gépész fejjel
anyagok meg megvoltak hozzá csak a szaktudást kellet mellé tenni.
Igazából örömmel csináltuk mert nem csináltunk még ilyet soha ezelőtt / bár az Infopark szerverhűtését mi készitettük be az más az 159-es cső rendszer volt hagyományos fekete (szénacél) cső
Kihívás volt de megoldottuk és elég jól sikerült -
rybka3ctg
tag
válasz
Cybertrone #1183 üzenetére
víz alatt értem ezt:
Wilo keringetó szivattyú+400literes puffer tároló+ press roppantós cső rendszer tubolit csőhéjjal szigetelve (réz)+ glikollal feltöltve télen -18 C jön be Épületgépészettel foglalkozó kft-nk van nem volt nehéz összerakni egy ilyen rendszert
Koolance vizhűtő blokkra van szerelve
Radiátorra nincs szükség ugyanis a vezetett csőhossz 22fm ami tökéletes hőleadónak illetve a viztömeg felfűthetetlen egy processzorral
Nevezhetem Gravitációs rendszernek is de hogy a szivattyú elinditására se legyen gond egy honeywell termosztát inditja a a szivattyút ami a koolent blokkra van forrasztva (érzékelője) 0.2C diferenciára kapcsol van hogy melegebb nyári napokon ha nem kapcsolom ki anélkül üzemel hogy a gép menne ez kicsit zavar de nem tudtuk másképpen megoldani viszont tökéletes a rendszer -
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #1172 üzenetére
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cybertrone #1170 üzenetére
Tapasztalataim szerint a 3930K esetén jobb esélye van a nagyobb MHz-nek, mert az a -3GB L3 cache sok tranzisztort kapcsol ki, és ha ott a gyenge rész...
De reméljük jól mennek majd ezek is. SB alapján azonban a 2700K sem ment semmivel jobban, mint a 2600K.
HGyu
-
tomic
addikt
válasz
Cybertrone #1160 üzenetére
Szerintem ebben a lapban meg egy ici-pici benne van. Alapon olyan 40 fokos, mintha ezt láttam volna a biosban mikor állítgattam. De nem tudom pontosan nem néztem.
Csak ugye nem egyszerű belőni így. Ugye a szorzózár miatt. Hirtelen nagy az ugrás mhz-ben. -
tomic
addikt
válasz
Cybertrone #1158 üzenetére
Köszönöm.
7. eredmény HWBOT on . -
tomic
addikt
válasz
Cybertrone #1124 üzenetére
Nálam sem volt gond. Eddig Szandy rendszerben, aztán Ivyben, most ebben a rendszerben is mennek a Geil ramjaim és a G.Skill ramok is gond nélkül. Különböző lapokban.
-
KAMELOT
titán
válasz
Cybertrone #1124 üzenetére
Hát ezt mondom én is. Akkor a 8GB-s 1600Mhz-s corsair ramok jók lesznek a P9X79-be?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #798 üzenetére
Ez a Sandy-E topic, ide jövök majd
Akartam, de elég harmatosra sikerült. Melegedik, stb. Levegővel megszívnám vele.
-
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #793 üzenetére
Abban gondolom nem 4.4Ghz megy majd a procid ugye? Mennyi lessz majd a vege,leggel vagy vizzel???
-
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #791 üzenetére
Persze ertem en hogy ez a lapok Rollsa de extrem tunning?? 4,5 Ghz felett?? ott mar mennyi ideig el egy proci??
Megmondom neked oszinten,nezegettem a legdragabb a kozepsot,meg a legolcsob konfigot.Azert arban iszonyatos,tul arazott szerintem.Meg is tudnam venni,de annyi penzt kiadni ra,no way
Neked milyen lapod van??
-
d.beni
aktív tag
válasz
Cybertrone #787 üzenetére
hát a procit tuningolnám mindenhogyan
-
d.beni
aktív tag
válasz
Cybertrone #782 üzenetére
tényleg tudsz ajánlani alaplapot nekem? 4 rendszerhűtőt akarok rátenni. nézegettem asusokat nem tudom érdemes e 100e ft osat venni vagy jó e a 65e ft os is?
-
d.beni
aktív tag
válasz
Cybertrone #782 üzenetére
köszi a gyors választ!
akkor nyugodtan cserélhetek lga 2011-es lapra meg procira anélkül hogy amiatt aggódnék hogy rá 1 hónapra kidobnak egy uj foglalatot meg hozzá procit. -
Tidus
addikt
válasz
Cybertrone #760 üzenetére
Én is gondolkodtam sokat a két alaplapon, de ki tudtam sajtolni az extreme árát. Viszont ha az olcsóbb formulát választod, akkor azt a 20k.-t elköltheted másra is. De ha annyi a keret rá, akkor az is bőven jó.
-
Tidus
addikt
válasz
Cybertrone #758 üzenetére
Most veszel, és mit?
Én azt hittem megvetted BMW001 alaplapját. -
peterm711
aktív tag
válasz
Cybertrone #756 üzenetére
Váljék egészségükre
Nálad mi a helyzet? Van már új alaplap, vagy még mindig a kölcsönlap duruzsol?
-
peterm711
aktív tag
válasz
Cybertrone #754 üzenetére
Valaki linkelt ide ph-ra tesztet, hogy eléggé melegedősek lesznek, szóval....
na majd meglátjuk
-
SimonYana
addikt
válasz
Cybertrone #750 üzenetére
Ugyan már! Igaza van MegalodonS kollégának. Alapon had induljon már el fél milláért egy rakás vas. Ha ilyen nyögve nyelős ...... bár sajna volt már rá példa , de nehogy szakember kelljen már összedugni a vackokat!
Én is köpködtem már sokat a variálás miatt , de akkor is ... !
Nekem ha aznap nem indul el már gurulok is a szervízbe , hogy nézzék meg. No ilyen egyszer volt és akkor csere is volt! -
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #740 üzenetére
Azt elarulnad hogy hogyan frissitesz biost ha az uj geped allandoan lefagy es nincs masik geped??Akkor jon a szet szed,osszerak?? hmm az nagyon jo
Koszonom a segitsegedet
-
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #738 üzenetére
Nem haborgok
de a dobozara ra van irva DD3 az azt jelenti hogy DD3 memoriakat fogad,igy van?? Ezt gondolom Te is felfogod ugye?Na most en is tudok neked olyat mondani amihez nem ertesz,de szerinted mindenki profi es mindenki tudja es oda van irva pirossal nezd meg a memoriat mert lehet nem jo
Itt veszek valamit akkor legalabb tajekoztassanak!!Miert kell mar minden kis dologert hetekig banyaszni a neten.Meg jo hogy a proci elindul benne meg a huto is kompatibilis vele!!
Az en penzemen en dontom el mit veszek,ha nem jo majd veszek mastol ennyi.Viszont tajekoztassanak a dobozon,figyelem nem minden memoriaval kompatibilis,kerdezze meg a forgalmazot es akkor mar figyelek!Tessek a jo kis Asusrol is irnak hasonlot,ne hogy azt hidd csak en vagyok az elegedetlen!
-
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #736 üzenetére
Pont egy olcsobb memoraiara esett a valasztasom,nem akartam annyit ra kolteni.Azt viszont nem hiszem el,hogy az alaplap ddr3 foglalata,valogat a memoriak kozul.Ontik a ramokat de alul tajokoztatjak az embereket.Miert nem irjak ra a nem tamogatott memoriakat,mert a hionlapon ilyen nincsen!!Regen egy ddr2 csak berak es kesz, nem volt ilyen gond.Most meg meg komolyabb rendszer,ennyire erzekeny legyen??Vegyek 5 fele memoriat es talan be jon majd valamelyikkel.Nezem meg a tamogatasi listat pff hol tartunk mar.Lassan mar a biost is kulon kell nezni mert nem megy az eredetivel
Mindjart hivom oket,aztan meglatom mit tudnak majd tenni.Ha holnap reggelre kuldenek bel valo ramot,akkor nem kuldom vissza ha nem,akkor mindent kuldok es akkor el kezdek valogatni egy ujabb konfigot.
-
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #723 üzenetére
Lehet neked volt igazad
Nem indult el a rendszer,ha meg elindult akkor csak egy memoriaval.Kiprobaltam az osszes socketet eggyikben sem ment eggyik sem vagyis 1-1ben.
Azt nem ertem ha ekkora utkozesek vannak a ramokban mirt nem figyelmeztetnek ra??Regen vettem 2 set memoriat ddr2-ot semmi gond nem volt vele,Kicsit ideges voltam tegnap szetszedni a regit,az ujat osszerakni,szetszedni az ujat,osszerakni a regitProbaltam memtest futtatni de nem tudom ez minden memoriara jo,vagy csak a ddr2-re?Mert bootolt aztan ujra indult!!!
Most hivom a ceget aztan kerem a penzt vissza!Fogalmam sincs mit vegyek de lehet veszek egy elore tesztelt konfigot mert en nem kuldozgetek meg szerelgetek allandoan!!
Nagyon kellemesen csalodtam a hutoben Akasa Venom Woodoo Nagyon konnyu szerelni ket ventivel is hangtalan erosen ajanlott
azt nem is kuldom vissza
i7-3820 3.60GHz,Gigabyte X79-UD5,Crucial Ballistix Sport 8GB na ezt NE VEGYETEK!!!!!
-
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #723 üzenetére
Majd meglatjuk,mivel neked nincs igy csak hallomasbol mondasz dolgokat.En is igy nyilatkozom az Asusrol.Viszont en nem is akartam tul dragan bevasarolni.Most kiprobalom a Gigat nekem meg ugy sem volt
3 ev garival meg tolem el is fustolhet mert kuldik az ujat
-
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #718 üzenetére
Nagyon jo
akkor majd holnap kiderul,hogy kompatibilis a ram,vagy sem
Meg jo hogy a procit amit vettem bele az talan,menni fog vele
Mire nem kell figyelni,na ma is tanultam valamit toletek -
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #709 üzenetére
Igen minden normalis ember es mert google a baratod
2db!!! - Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz Dual Channel Kit
2 db latod!!
-
SimonYana
addikt
válasz
Cybertrone #709 üzenetére
-
Lőre
tag
válasz
Cybertrone #689 üzenetére
olyan helyeken ahol nem szabad ott nem, legalábbis nem vettem észre.
még az alaplap lefogató csavarok alatt is ott vannak a szigetelő alátétek, pedíg jópár gépem volt amiben nem is volt olyan.
-
Gdfath3r
tag
válasz
Cybertrone #679 üzenetére
A legtöbb embernek fontosabb hogy alapban mennyi kraft és fogyasztás van, nem mindenki tunningolva használja odahaza.
-
Gdfath3r
tag
válasz
Cybertrone #677 üzenetére
Pontosan az jut eszembe amit a haverom regélt nekem anno a E8400-röl, hogy milyen faszán lehet huzni és a benchekben is jobban szerepel az én q6600-nál....
-
Klikodesh
senior tag
válasz
Cybertrone #667 üzenetére
Kit erdekelnek a markok... engem mar 5 eve teljesen hidegen hagynak.
Boven eleg jatekra is, hisz sok jatek van aminek nem eleg egy alap 3960X.
Ahol meg igazan szamit ott ez az ur. -
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #641 üzenetére
hát szerintem is nyilvánvalóan leírtam hogy aznap lett volna érdekes a sztori mert a 2 beígértből 1 proci sem érkezett meg, de később a nitro is storno lett úgyhogy storno az egész. következő alkalommal ha legalább egy nappal előtte meg tudom kapni akkor megnézhetem Tidusét is.
-
Mexildos
aktív tag
válasz
Cybertrone #603 üzenetére
Én tudom, hogy az EVGA SR-X az dual procis lap. NEm fog bele menni sima DDR3. Ebbe ECC ramok kellenek.
Ne haragudj, de most nem tudom honnan vetted, hogy tuningolni akarok. Én használni szeretném. Egyébként pedig a multi GPU-s rendszert lehet építeni vele.
Én nem hétköznapi használatra veszem. Nekem munkára kell. Nem szervernek hanem Workstationnak. Nem menőzni szeretnék vele. Realflow, Zbrush és egyéb 3d tervezéshez kellene.
Kicsit ellentmondásba kerültél magaddal: "EVGA sr-2, SR-X asztali dualprocis lap... csak xeonnal megy, és ddr3 memó megy bele"
Az EVGA SR-X nem asztali procis lap és nem megy bele sima ddr3.De igazad van elmegyek szerveres topikba mert látom nagyon nem tetszik, hogy kérdeztem egy High end platformról. Amúgy az Intel ezt a platformot high end asztalinak tervezte. Egyébként az egész LGA 2011 inkább szerver mint asztali ha már ebbe akarunk belemenni. Egyébként meg a topik elején is volt szó Xeonokról. Akkor senkit nem zavart? Most igen?
Légyszi írjátok már ki első hsz-be hogy xeonnal kapcsolatban koccoljatok és a topikcímhez hogy csak asztali mert válogatósak vagyunk. És akkor senki nem kérdez tőletek. Amúgy meg akkor megyek inkább külföldi fórumra. Mert ha bonyolultabbat kérdez valaki mint annál, hogy márkás táp vagy noname akkor már senki nem nyilatkozik, segítség helyett.
-
Mexildos
aktív tag
válasz
Cybertrone #601 üzenetére
Ez egy vegyes HSZ. Gondolom mindenki aki 2011-re szeretne építeni az itt kérdez mert itt nem csak a prociról ment a diskurzus hanem a húzástól kezdve mindenről. Gondoltam mivel ez is LGA 2011 felteszem itt. De ne haragudj ha téged ez érzékenyen érintett. Ugye nem baj?
Ettől függetlenül az alaplap topikban nem hiszem, hogy egy ilyesmi kérdést meg tudnak válaszolni, gondoltam aki itt fórumozik ebben a topikban az jobban benne van a témában. Ezért kértem a TI segítségeteket.
Így előre is köszönöm. Mellesleg más is aki ilyet szeretne tud majd pár infót. Amúgy meg procival kapcsolatos kérdés is volt benne. Örülök Cybertone hogy ennyire gondos vagy hogy pont az én hozzászólásomba sikerült belekötnöd. -
peterm711
aktív tag
válasz
Cybertrone #595 üzenetére
De gondolom lesz valami kövérebb is
vagy marad az?
-
peterm711
aktív tag
válasz
Cybertrone #593 üzenetére
Nagyon helyes
Formula?
-
beteg
őstag
válasz
Cybertrone #569 üzenetére
Ötből négy az 80%
-
Tidus
addikt
válasz
Cybertrone #558 üzenetére
De ment privi, előbb mint írtam.
Kutyaól a HAF-X, de szét van döntve. Egyelőre nem rakom bele mert igaz hogy nagy, de nehéz benne bütykörészni. Jó helyen van itt az asztalon a cucc, áttekinthetőbb. Bár a feleségem baszogat érte, de had mondja.
-
Tidus
addikt
válasz
Cybertrone #555 üzenetére
Őszintén megvalva nem tudom hogy mire képes a formula nem próbáltam még, így tapasztalatom sincs,
.
Sőt egyelőre még a Rampaget is léggel hajtom. -
peterm711
aktív tag
válasz
Cybertrone #548 üzenetére
Csak ajánlani tudom a formulát, egy hétköznapi halandó embernek vígan elég (még sok is), felesleges az extreme, ha csak nem tervezel az extrém tuningosok útjára lépni
-
Tidus
addikt
válasz
Cybertrone #552 üzenetére
Szerintem nem olyan vészes a külömbség, bár a Rampage is olcsobb itt. Én Rampaget vennék, ha már ennyi pénzt kiadok.
Ment pü... -
Tidus
addikt
válasz
Cybertrone #550 üzenetére
Formulát is lehet rendelni, mondhatom a legjobb áron 3 év garral, pü.-ben írom hol.
Csak azért mert moderáltak már hasonló állítólagos reklámozás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest