- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latinovits Zoltán hangján mondd, hogy "bágátelle"
Sajnálom hogy ez van nálad, szerintem próbáld visszacserélni. Olyan hatalmas különbség nincs köztük hogx ennyit szórakozz.
Én egy RIVBE lappal szoptam ősszel, kiderült nem szereti ha a 4 rambol 1 ecc-s mig a P9X79 hibátlan volt vele. -
rup1u5
Topikgazda
Először kivenném és újra visszatenném a foglalatba a CPU-t. Ellenőrizném hogy tiszta, zsírmentes e a CPU alján minden érintkező esetleg átnézném a foglalatba nem került e por vagy valami. Lehúznék minden meghajtót és csak egy VGA-t hagynék benne + egér-bill és próbálnám 1db rammal postol e. Ha így sem indul akkor áttenném a ramot a következő slotba és újra próba. Ha továbbra sincs változás akkor kezdenék aggódni, hogy a CPU döglött és keresnék egy másik lapot amiben letesztelhetem.
(#5980) flash-
Rossz topikban vagy. Én nem vettem észre különbséget napi böngészős felhasználás során 3.9 és 4.4 között de az is igaz, hogy nálam kétszer annyi mag + HT is van. 4 mag azért más tészta lehet ha megtolod a multitaskingot neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged