- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
Giggles #6657 üzenetére
köszi a tesztet, ahogy látom nem kell sz@rrá húzni a kis wolfot, hogy kihajtson egy 4850-est FC2 alatt
OFF: amit írtál, az nem OFF, mehetett volna ONba is
(#6659) syC
sokan 32 bitesben is beleteszik a 4 giga RAMot, meg lehetne XP és 7 64 bit is(#6662) D@ni88
valós 1,35V-től még nem lesz baj
(te lemásoltad a konfigom?)
-
zoo8800
veterán
válasz
Giggles #6289 üzenetére
Nem, a CPU-z a valos orajelet olvassa be, tehat mindket sort.
A procifesz, amit a CPU-z mutat, az a drop utani, valos fesz. Nem az, mint amit a BIOSban adsz.
(#6296) darál0w
ugyan mar, ilyenekre ki figyel?ja, es nekem semelyik progi se irkal ki hulyesegeket, tehat erdekes
par progi a max szorzot nezi a valos helyett, ennyi -
vzsryl
nagyúr
válasz
Giggles #6269 üzenetére
A realtemp jó értékeket mutat elvileg. Viszont van 1-2 érdekesség, pl: Cpu-z-ben nem írja a feles szorzót, coretemp-ben meg igen, és Cpu-z-ben most hirtelen 1,216V lett, ami az előző 1,088V-hoz képest kicsit nagy ugrás.
Nézd meg, hogy Bios-ban Manual-on van-e a System Voltage Control. Ha auto-n van, akkor attól ugrál így. Állítsd Manual-ra. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Giggles #6267 üzenetére
Hát így alapjáraton szvsz. jó 10fokkal hűvösebb kéne legyen. Legalábbis nekem 30fok környékén mozgott úgy, és terheléssel ment csak 40fok fölé.
Légyszíves küld rá a prime95-öt úgy 20 percig, aztán küldj arról is print screen-t.
Ja, és mindenekelőtt RealTemp-ben állítsd be a TJmax-ot 100-ra. -
-
kriszbon
őstag
válasz
Giggles #6263 üzenetére
Én ezzel teszteltem ki a procit, hogy mennyit megy stabilan értelmes fesszel, és azt állítottam be a bioszban! Utána jöhetett a többi állítgatás próbálgatás vele, hogy mennyit megy még a proci és milyen fesszel, ha valami gáz van(kifagy, újraindul akármi) akkor nincs gond mert azzal a beállítással indul a gép, ami a bioszban be van állítva, és tuti hogy jó! Használni is szoktam, ha kell egy kis plussz még, mivel már tudom hogy mit mennyire állítsak, és ha úgy is marad, nincs semmi, mert a következő indítás a biosz szerint megy(winnel együtt indulás kikapcsolva) Szerintem hasznos kis progi
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Giggles #5706 üzenetére
1. ARCTIC COOLING Freezer 7 PRO vagy COOLERMASTER Hyper TX2
2. 3,5Ghz-en még a HD4870-et is simán kiszolgálja. Én a Vapor-X-es HD4850-et venném a helyedben, mert kicsit erősebb kártya és sokkal jobb a hűtése. Igaz, hogy a HD4770 tuningban odaveri a HD4850 alapjáratát, de az utóbbit is lehet tuningolni.
3. Az Enermax tápok tudtommal nagyon jó minőségűek, tehát a 350-es is elég kell legyen. De ha már nagyon régi és esetleg nem bízol meg benne annyira, akkor 6-8k-ba belefér egy FSP 350PNF, ami simán kiszolgálná ezt a konfigot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő