Új hozzászólás Aktív témák
-
gizmo20
tag
válasz
Csabee. #5380 üzenetére
nem jók a "szemböl" ventillátorok,nézzük csak a fizika törvényét,a meleg felfelé száll,a ventillátor meg visszanyomja a procira a meleget,vagyis vegyítve kis hűsebb levegővel,jobbról balra jó hűteni a procit,mert a hátsó ventillátor még rásegít szabályosan kiszippantja a meleget.
-
dangerzone
addikt
válasz
Csabee. #5376 üzenetére
Akkor neked ez kell:
Alpenföhn Norwand.
Szép, világít, jól hűt, viszont drága.Egyébként a 12cm-s ventiket bárhogy tudod cserélgetni, akármilyen színűre.
Én meg tuningoltam, és ahogy mondtam, volt ilyen zalmanom, de a választás persze a tied.
ThePoweR:
-
zH.
senior tag
válasz
Csabee. #5376 üzenetére
LoL!! Mi az ,hogy LED-es? Szerintem alapból szebb egy minimal stílusu venti ,mint egy világítós cucc. De nehogymár az alapján vegyél hűtőt ,hogy világít -e
Egy normális hűtőn akármikor letudod cserélni a ventit olyan LED-es cuccra.egyébként pedig tényleg szarul hűt ,de ha nemhiszed vedd meg. ;D
-
dangerzone
addikt
válasz
Csabee. #5365 üzenetére
Ennél olcsóbban már jobb teljesítményt nyújt például a már említett hyper 212 plus
Újonnan túl jó ár/érték arányú hűtő nincs.
Én a helyedben nézegetnék hardverapróban. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Csabee. #5362 üzenetére
Előbb elfeledtem említeni hogy Ezt a Zalman CNPS8700L-t néztem ki..
-
Rover623
félisten
-
C1trom
tag
válasz
Csabee. #2721 üzenetére
Ez a "nem támogatja" dolog nem egészen korrekt.. mert nincs is mit támogatnia. Egyik p55-ös vagy H55-ös alaplapban (amikbe az i3 i5 és i7-ek mennek) sincsen integrált alaplapi vga.
Viszont a legújabb kétmagos i5 / i3 processzorokban van 'beépített' gpu (magában a processzorban), amit H55-ös chipsettel szerelt alaplapokban lehet használni is (Mivel azokon van video kimenet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Synology NAS
- Alkoholista nevelde
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest