- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
válasz
ThePoweR #5409 üzenetére
Menne, de a dupla adatvesztési kockázat miatt nem éri meg azt a ~20% teljesítménynövekedést. SSDnél 0.2ms winyónál 8-20ms az elérési idő, így SSDnél jóval nagyobb teljesítmény (esetemben szekvenciális értékeknél effektíve dupla) javulással jár.
Vannak már egész "olcsón" SSDmeghajtók rendszerhez.(20-40k)
A van pé'z hozzászóláshoz annyit még hozzáfűznék, hogy 17 vagyok és a fedélen kívül mindennek megkerestem az árát.
Viszont vagy keressük egy témák, hogy megvitassuk ezt vagy zárjuk le mert nagyon offolunk.
-
LW
őstag
válasz
ThePoweR #5391 üzenetére
Alapfeszültségen minimális többletfogyasztással(melegedéssel) simán be tudod lőni 3.2-3.8TB Ghz-re. [160x20+TB]
Memóriáid is gyorsabban vakernak, és a CPU órajele is ~20%al magasabb. 1156nál übervékony a gyári hűtő, de sztem még az se érzi meg. Feszültséget se kell buherni.
Nálam az alapfeszes tuning alatt nincs is élet.
-
LW
őstag
válasz
ThePoweR #5370 üzenetére
Feszbeállításokról légyszi lökj egy képet. Régen játszottam én is magasabb órajelekkel, de utáltam amikor összeomlott nyomorult rendszer.
Most itt a tél, új lehetőségek. Új értelmezést adok a Tél toposzának.
Amint 1600 fölé ment a mem már el se indult.Hátőőő, az a 120 ikon szembetűnőnek látszik.
-
-
ThaBoss
senior tag
válasz
ThePoweR #5275 üzenetére
Akkor rendben! Mert nagyon alacsonynak tűnt a Vcore, nekem ilyen beállításokkal 1,33V-on maradt meg.
Ami káros, az elvileg 1,4V és fölötte, Intel ajánlás szerint.
A hőmérséklet is elfogadható ekkora teljesítménynél, és az pedig természetes, hogy a gyakorlatban nem igazán fogod kitenni ekkora terhelésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged