- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
válasz
kukulec #5222 üzenetére
Oprendszer függő is. Win Vista/7 imádni fogja a 4GB memet. Photoshop meg köztudottan egy memóriazabáló alkalmazás, biztosan gyorsulna tőle. A komolyabb játékok (GTA4) meg egyenesen feltámadnak.
Manapság 2GB a létminimum, 4GB a jólét, 6GB meg a luxus.Most olvasgatom a szendibridzses cikket, éljenek az i5ök, főleg a 750/760ok, sokáig hű társam marad.
-
ffodi
veterán
válasz
kukulec #4999 üzenetére
Ha nincs az általam említett komoly zajforrás, akkor az i5-ös gyári hűtése, halkabb, mint az általad említett gépé. Ha jól tudom a core2 és a core i5/i7-es széria gyári hűtése majdnem teljesen megegyezik.
De a vásárlás előtt bizonyosodj meg róla, hogy nem csapágyas egyik vinyó sem, illetve a tápventik rendben vannak, mert ha esetleg megveszed, ne érjen csalódás.
-
ffodi
veterán
válasz
kukulec #4997 üzenetére
A zajszint a ventilátorokon, vinyókon, egyéb zajforrásokon múlik. Ha van egy passzív bordád az i5-ön, és mellette egy kukabetét 300-as Codegen, amiben a ventilátor csapágyazása már a megvétel napján szar volt, illetve alapban magas fordulaton pörög, akkor k*rva hangos lesz a gép. Ha minőségi alkatrészekből építed a gépet, akkor a gyári hűtőnek nem vészes a hangja, alapjáraton szerintem nem is hallani, terhelve megjön picit a hangja. Tuning természetesen nagyon limitált.
Teljesítményben szerintem teljesen megfelelő amit egy i5 nyújt, főleg a 750-es. Véleményem szerint érdemesebb ezt venni mint Core 2-t(s775)
Más:
Itt vannak a beígért alapórajeles képek:
Szobában még mindig 29-30 fok van.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
kukulec #3314 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. A P4 sem volt tovább fejleszthető egy bizonyos idő után, mert jött a C2D és vége lett. Mégis jól elvoltunk vele a gyártói pőlatformváltás után is.
Amúgy meg jelenleg is igen széles CPU választék van 1156-on és talán 2 év múlva sem lesz gyenge konfig egy p55-ös lap + i5-750 vagy i7-860.
Ha mégis kevés lesz, akkor lapostól kell lecserélni.
-
-
alibaba78
őstag
válasz
kukulec #3306 üzenetére
Mar egyszer leirtam, most megegyszer.
Elnezest mkitol! C2d e6750 @3.2ghz-en, 700 megas divx konvertalasa DVD-be 20-30 perc volt. I5 750-nel alaporajelen kb.: 5 perc.
Nekem megerte meg c2d-rol is valtani.Felelotlenseg lenne talalgatni arcsokkentessel kapcsolatban. En olcsobban vettem amikor bejott, mint amennyibe most kerul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest