Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
válasz
Freiherr #11254 üzenetére
Upsz.. hát akkor nem tudom mi lesz.. mert most még "mezei" borda nélküli kingmaxok vannak, de most akarok majd venni valami profibb kitet.. és a lapomon meg nagyon közel vannak a slotok a foglalathoz (freezer-nél is épp hogy fel tudtam tenni a ventit, pedig nem nagy valami)
És amik vannak itt aprón is vizes asetek..stb. cuccok ocsóé' azok nem ajánlottak? -
Trebron09
őstag
válasz
Freiherr #11250 üzenetére
Hát nem tudom.. de én még a 60-at is sokkalom.
Mivel járnék jobban? Ha vennék egy komolyabb léghűtőt (pl. Brocken) vagy ha egy komplett "egybevizes" cuccot (asetek/corsair hűtők)? Uróbbitől halottam rosszakat, pl. hogy hangos a pumpa, idő után "kerepel"..stb. viszont léghűtésnél meg a súlyos borda hajlíthatja a lapot hosszú távon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged