- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Az eddigi EE árakat figyelembe véve érdekesen hangzik az 1500$. Ez 50%-os növekedést jelentene.
Az Intel gondolkodhat úgy is, hogy akik megveszik az új CPU-t 1500$-ért, azokon többet keres, mint amennyit elbukik azokon, akik nem veszik meg. És nekik nyilván a bevétel a fontos, nem pedig az, hogy minél több user használjon ilyen CPU-. -
BlackSoft
addikt
Igen. Csak ő leszarja, mert nála jobban megy, azt mondta van, hogy ki-be kapcsol, meg nem indul elsőre, de akkor ki kapcsolja, aztán be, és úgy is feláll akkor a rendszer, onnantól meg nem érdekli, mert megy, és stabil...
De mivel más procink is van, ezért sok beállítás mellett az egyik másképp viselkedhet kicsit, mint a másik. Látod, nálam sokkal rosszabb a helyzet, pedig agyonfeszelve (vcore-tól kezdve a VTT-ken, és VCCIO át, a VRM-ig minden) van 4Ghz-em, 3000mhz-es Cache-el, aztán stabilabb két kavics egymáson ettől a szartól, míg nála 4,5Ghz-et megy alacsonyabb feszekkel, mint nekem, ráadásul kb csak a Vcore-t vette fel, többi AUTO-n van, és a cache is 4000-ren megy neki.
Amúgy kipróbáltam már minden lehetőséget. XMP-t ha beállítasz (nála ugye így van, és megy) akkor úgy le fog fagyni az első komolyabb műveletnél, ahogy annak rendje van, és 105 fokra ugrik az FPU teszt alatt a proci 1sec alatt. Ha manuálisan BCLK-t húzol, akkor megy, de 10-ből 8x kap agyfaszt, és soha többet nem indul, csak LN2 módban lehet elindítani, hogy ne fagyjon BIOS előtt. Full manuálba működik csak, de így is vagy alapon minden, vagy ha tényleg az utolsó szarságot is felhúzod valamennyire. Olyanokat piszkáltam, amihez életemben nem nyúltam más lapnál, mert mindig jó volt, amit ő beállított a többi beállítás alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest