- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
brumi1024 #1423 üzenetére
Én pont ezt írtam le már sokadszor.
Mindenki vegyen amit akar.#1424 miklosss2012 :
Haver,ha ezt hozzák ki,akkor nem fog bent maradni.
Akkor lennék agresszív,ha bent maradna.Ezt is olvastátok ?!
Tesztelés helyett sörözést ajánlottam fel,asszem ennél barátságosabb ajánlatot nem nagyon lehet tenni.
De az már nem kellett,mert jajj mit mondtam a soc ch-ra.Jah és úgy látom az is kimaradt mindenkinek,hogy a legtuningosabb Biostar lapokhoz hasonlítottam (ami elég nagy dicséret egy lapnak,feltéve,hogy tudja az user mi az hogy tuning Biostar lap),amik szintén fapadosak voltak,de tuningban nagyon nagyon jók.
-
MPowerPH
félisten
válasz
brumi1024 #1370 üzenetére
Hagyd.... Meg csak azt sem indokolta meg, hogy a Champion ugyan mitol szamit fapados lapnak a Rampage -hez kepest... Kerestem ra a valaszt, es ha nem az i/o cover, akkor a kilincsre akaszthatos gamer tag lehet az oka. Meg nincs vilagitos ROG logo sem, meg ROG matrica.
Egyebkent felig nincs igazad. Mert lehet celiranyosan jo procit keresni, majd kifogni.
Csak hogy on is legyen: Cinebench, 4.7GHz.
-
Maotun
őstag
-
MPowerPH
félisten
válasz
brumi1024 #1230 üzenetére
Ebayen alapbol ugy van, ha kipipalja az elado a return-t, akkor 14 napig koteles visszavenni, persze a visszajuttatas a TE dolgod. Na most itt az is ki volt pipalva, ezert is maradtam az ebaynel. Aztan majd ha jo lesz, akkor lehet trukkozni.
Nem akarom megtartani. Ha jo lesz, kicsit szorakozok vele, aztan feldobom kulonbozo OC-s forumokra eladonak, aztan a bevetelbol veszek egy Skylake-et.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
brumi1024 #1082 üzenetére
Ez X99 sajátosság
Nekem 38-as Uncore szorzoig bekapcsol, amugy meg 42-vel OC hiba, boot kozben kikapcsol.
Bekapcsolom ujra (neha ketszer kell), majd elmentem 38-al, ujraindul, ekkor nem lehet a BIOS-ba belepni..., Win boot uran restart, berakom a 42-es uncore-t es megy, de erre nincs energiam... nem tudom megoldani, hogy rendesen induljon, ezert 38-on hagyom inkabb.
Komolyan AppCenterbe kell profilt csinaljak, ami boot utan bevaltja 42-re? Ez nem hangzik valami jol... -
MPowerPH
félisten
válasz
brumi1024 #1080 üzenetére
Ezek az Asus lapok ugy latszik az alacsonyabb arszegmensben sem brilliroznak.
Oszinten mondom, fogalmam sincs. Nalam eddig ketszer volt olyan, hogy sikertelen elso inditas az OC beallitasommal, es ennyi. Profil betolt, majd restart, es ok.players111: Most nezem. Neked rendben kommunikal a tap a lappal. Nalam valamiert nem, csak neha ad jelet. Elotte a Z87-es lapommal sem ment rendesen, majd az X99-es MSi -vel rendben volt. Ezzel a Gigaval megint nem megy. Mi a trukk? Lehet valamelyik program kavar be neki? Pedig egyebkent mukodik a vezerlese, fentit manual tudom allitani, hofokot majdnem mindig mutatja.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
brumi1024 #917 üzenetére
Nm!
Igen, maradt, jó a lap, tetszik!
Még nem tuningoltam, nem tudom ez a 125-ös strap mennyire jó, nem szoktam elállítgatni. Másik, hogy én C-stateket kioffolom, meg az EIST-et is. Megnéztem 3,6 on és 4,2 ezren is ugyan úgy hajtja ki a VGA-t, szóval nem látom egyelőre értelmét magasabbra vinni, majd az Uncore-al szórakozok ma.
Aztán lehet, hogy a végén 4,5/4,2-re belövöm
Strap-ot néztem, hogy rendesen elállítgatja a memória szorzót is, meg ebben a bios-ban nem egészen értem, hogy melyik CPU fesz mit takar, az uncore-on kívül...ennyiből az asus letisztultabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest