- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #5549 üzenetére
Na örülök, hogy ennyivel megúsztad.
Maradt AHCI módba? Nehogy IDE üzemben menjen.
-
Reggie0
félisten
válasz
Redbull941 #5544 üzenetére
Live debian letolt es memteszt. Ha atmegy SSD teszt.
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #5544 üzenetére
Sata kabel/port jo? Ha igen akkor memoriakat egyesevel az osszes slotban. Ha igy is csinalja akkor a cpu-t masik lapban meg kene nezni vagy a te lapodban egy masik cpu-t.
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #3708 üzenetére
Lehet állítani, hogy Normal módban bootoljon vagy Fast/Quick módban, ekkor nem inicializál annyi eszközt, nem tesztel stb., egyes biosokban van még a Fast/Quick-nél is gyorsabb mód (ha jól emlékszem).
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #3668 üzenetére
Ne koltsel ra sokat, rendszernek siman jo egy sima sata3 -as ssd, mint a 850EVO. A mindennapi hasznalatban nem eri meg a pci-e, mivel masolason kivul sehol nem fogod erezni a tobblet tempot. Az ssd-n pedig otthoni kornyezetben nem igen van nagyobb adatmozgatas.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Redbull941 #3668 üzenetére
x99 lapba nem jo az m.2 sata, csak a pcie. ha meg azt nezed, akkor inkabb samsung 950 pro (nvme), de az dragabb is.
sima sata3 ssd-bol meg barmelyik jo, ami tetszik azt veszed.
-
korion
senior tag
válasz
Redbull941 #3656 üzenetére
Inkább ASUS 3 év garancia,OC Socket és nem a leányvállalata csinálja,hanem fordítva!
volt MSI-Giga-Asus 2011 lapom és X79-ben és X99-ben az Asus volt a legstabilabb a legjobban tuningolható a legkevesebb feszt az adta!pedig én nem szeretem az ASUS-t..
,csak azt sajnálom,h nem az usb 3.1 kivitelt vettem amibe gondolom javítottak pár dolgon
-
westlake
félisten
válasz
Redbull941 #3588 üzenetére
Amelyik 2011-v3-as alaplap "elviseli" a 145W-os processzorokat (szerintem nincs is olyan, amelyik ne tenné), abba nyugodtan bele lehet tenni bármelyik 2011-v3-as Xeon-t. Ebből a szempontból irrelevens, hogy X99-es, vagy C612-es PCH van a board-on. Persze előtte érdemes informálódni, esetleg felvenni a kapcsolatot az adott alaplap gyártójával.
-
válasz
Redbull941 #3588 üzenetére
Naigen, a lap/rack, amibe belemegy ez az 1.5TB RAM gondolom drágább (memóriákkal mindenképp), mint a 22magos proci... Amúgy teljes mértékben van létjogosultsága, jókora RAMdisk pl adatbázisokhoz és hasonlókhoz.
-
válasz
Redbull941 #3507 üzenetére
A skylake-e fog új chipsetet/foglalatot kérni kb másfél-2 év múlva. Örülnék neki, ha a Broadwell-e mellé elvileg érkező x99 refresh támogatná a következő reinkarnációt, de kétlem, hogy így lesz.
Ha az alaplap időtállósága fontos, egy kicsit várnék a Zen-re. Lehet, hogy csak papírtigris (ahogy az utóbbi évtizedben az AMD-től ezt megszokhattuk...), de ha ez tleg odaüt az lga2011-nek, akkor még túllőtt prociárak mellett is érdekes lehet, az AM4-et uis teljesen univerzális foglalatnak tervezi az AMD.
#3510: Nem emlékszem hol találtam, lehet ez tévesztett meg.
-
westlake
félisten
válasz
Redbull941 #3507 üzenetére
A Broadwell-E/EP/EX kopatibilis a Haswell-E/EP/EX-szel.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Redbull941 #3143 üzenetére
Szakmaiság nulla...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #3143 üzenetére
Ez Z170, es nincs. A teszt komolysagat pedig elorevetiti, hogy kinek a csatornajan fut, es kinek a hangja van a video alatt.
-
törölt tag
válasz
Redbull941 #2871 üzenetére
-196 fokos folyékony nitrogénnel.
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #2611 üzenetére
Én 1.15-ot irtam 4ghz uc-ra.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Redbull941 #2609 üzenetére
Hatalmas taps
, igazan nagy segitseg volt.
Egyebkent csak azert erdekelt volna, hogy legyen mivel osszevetnem az enyemet...hatha valahol en hibazom.
-
Walter_White
senior tag
válasz
Redbull941 #2548 üzenetére
Szia.
Én is ugyan ezzel a problémával szembesültem memtest format után- és egyetlen egy program sem tudta ugy formatálni hogy ismét teljes méretben legyen.., és valamelyik topikban pont rátaláltam
erre a progira: ImageUSB ezzel formázd meg(reformat), és tökéletesen helyre fogja állítani, nekem sikerült -
woros
őstag
válasz
Redbull941 #2548 üzenetére
Pl. windows disk management-ben letorlod a kotetet és uj particio vagy, ha az nem akkor pl. minitool partition wizard vagy hiren's bootcd-n vannak jo kis progik.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Redbull941 #2463 üzenetére
2-5 nő
felhasználástól függően.
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #2337 üzenetére
-
gyiku
nagyúr
válasz
Redbull941 #2321 üzenetére
-
trek81
senior tag
válasz
Redbull941 #2315 üzenetére
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Redbull941 #2287 üzenetére
köszönjük!
-
KAMELOT
titán
válasz
Redbull941 #2296 üzenetére
Inkább vegyél másikat!
-
korion
senior tag
válasz
Redbull941 #2287 üzenetére
"az a vicces"hogy nem számít,h mennyi-milyen értékelése van E-bay-en!(nálam ez jött le)
több mint 300 üzlete volt 98.8% értékeléssel!
6 hetet vártam Németből,h megjöjjön az X79-ud3 és mikor megjött nem volt foglalatvédő és nme adott képet a gép!
"tök normálisan írtam neki" erre a válassza az volt,h próbáld meg visszaszerezni a pénzed,sok sikert és egy vigyorgó fej!(se az E-bay,se a Pay-pall nem foglalkozott velem,csak azt írták,h beszéljük meg az eladóval (ő többet nem reagált) -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Redbull941 #2266 üzenetére
miért lenne sok az 1.25? amikor némelyik cpu vid-je 1.1v
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #2266 üzenetére
Ezek nem nagy feszek, bőven határ alatt vannak, az más kérdés, hogy miért pakoltak 4.2-re ennyit, de lehet ezek első körös procik voltak és nem mentek olyan jól.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Redbull941 #2236 üzenetére
While some vendors have put out M.2 PCIe devices that support two lanes of PCIe, Samsung went straight for four lanes with the XP941 drive for OEMs to start. This was then upgraded to PCIe 3.0 speeds with the SM951. Earlier this year, they implemented the NVMe protocol which allows the SM951 to make use of the available bandwidth of the PCIe 3.0 x4 link.
a $200-os ar miatt linkeltem a tesztet, mert mind a 951 es a 950 pro mar NVMe-s, es kb $200 az aruk.
xp941 1170/ 930 MB/s,
950pro 2500/1500 MB/s. -
korion
senior tag
válasz
Redbull941 #2231 üzenetére
jó kérdés!
én is szeretnék egy ilyet,de legalább egy kis személyes tapasztalatot? -
gyiku
nagyúr
válasz
Redbull941 #2231 üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #2195 üzenetére
4.5Ghz is beleferhet, persze jo hutessel. A 4.4GHz meg pont idealis lenne neki olyan 1.25v korul.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #2193 üzenetére
Ebbol az jon le, hogy a stabil 4.5GHz-hez Nalad olyan 1.3v kell. De itt mar az alaplap is befolyasol, nem is kicsit. Egy kozepes kepessegu alaplapban(ahogy a netes teszteknel kiderult) ezen orajel folott mar el sem indult a rendszer, vagy sokkal tobb fesz kellett, mint pl. a Championban. Azert a Champion -t irom, mert a netes tesztek alapjan(-is) tobb mint 100MHz-t vert meg a Rampage -re is.
Szoval nekem ebbol az jon le, hogy jo esetben olyan 1.44v kellene Neked a 4.7Ghz-s Cinebench eredmenyhez. Kerdes, hogy a lap birna e.helkis: Holnapra ide kell ernie, bar nem tudom mi az utolso idopont, amig kiszallitjak masnapra.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #2187 üzenetére
Siman nem birja a proci. Ez az amit irtam mar korabban is, mindegyik mas. Mennyi feszt ker a full stabil 4.5GHz-hez? Ebbol alt. meg lehet mondani, hol lesz a vege. Az enyem 1.225v -ot kert ahhoz, es Cinebenchben a 4710MHz -hez kellett 1.361v. 4760MHz-ig jutottam talan vele, 1.39v-al.
ggeleven: Processzora valogatja. Elvileg a 4.4GHz az majdnem garantalt. Folotte meg minden MHz lutri. De a 4.5 az nem lehetetlen, es alt. max. 1.3v korul elerheto, de ott mar van hotermeles. Ha kifogsz egy jot, akkor ugyan ez 1.2v. Ha tervezel, akkor en a programot is az SSD-re raknam, tehat abbol vennek egy nagyobbat.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #2184 üzenetére
Nem menj vele tovabb.
Maximum ha nagyon hideg lesz, akkor kint 0 fok alatt, de ne eroltesd tul.
woros: Igyekszem. Ugysem lattam meg rendes tesztet ilyen villam memokkal X99-ben. Mindenki Z170-be pakolja oket, az X99-rol meg az megy korbe, hogy 3200 folott mar necces. Most kiderul.
hpeter10: Gya, bocsesz.
Akkor meg nem is irtal nekik? OCUK-nal ez tok easy. Itt van, de gondolom ezt Te is lattad mar. Mire vagy kivancsi?
-
helkis
veterán
válasz
Redbull941 #2157 üzenetére
megrendeltem..
sima lesz, nem a 3.1, szvsz az felesleges, viszont 3év gari van rá, +ingyen kihozzák..
ha nem válik be, megy ez is az apróra.. -
korion
senior tag
válasz
Redbull941 #2170 üzenetére
Csináltam egy 1347 pontot!4.7ghz de durva feszt adott neki!
woros : köszönöm!
Minden automatán van és csináltam egy kicsit komplexebb tesztet!
ez lett!viszont ezen felbozdulva felhuztam a RING RATIO-T felhúztam 37-re és nagyon kiakadt!teljesen leállt,nem is indult magától (nyomtam is kövi indításra egy cmos-t)
azzal hogy játsszak?
igazából a 10 körös IntelBurn.. stressztesztnél 8-9 körig 1.27v volt a max amit adott neki 4.5ghz és utána kaptam kékhalált!(de nálam közben ment google stb..)jó ez a proci,jó ez a lap!
-
korion
senior tag
válasz
Redbull941 #2161 üzenetére
az előző lappal milyen eredményeket értél el?
és milyen hőfogaid voltak?kíváncsi vagyok erre az Asrock lapra..(régen azért vettünk Asrock lapot,h később visszavigyük és akkor már olcsóbb Asus-giga lapokat elhozzuk!(vmi mindig meghalt rajta..)
mindjárt megnézem,h mit csinál 47 szorzóval..
-
korion
senior tag
válasz
Redbull941 #2159 üzenetére
levásárlásra?
én itt vettem most "mindent" és le a kalappal!régen 1 év garit adtak és plusz % adták a "rendes" garit,de erről leszoktak és a legjobb árakkal dolgoznak!
-
Redbull941
tag
válasz
Redbull941 #2130 üzenetére
Reggeli bekapcsolás addig világít a piros lámpa, ameddig be nem bootol, gondolom az normális, de az a hang amit kiad, az nem biztos... :S
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #2108 üzenetére
Igen az a cache és nem sok az 1.25v. A finomhangolás meg arról szól, hogy megtalálod a proci v ram legmagasabb, még stabilan üzemeltethető értékeit minél alacsonyabb fesz. melett. Szerintem.
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #2106 üzenetére
Na alakul ez! 😀 Csak kevés a hűtő az látszik. Biztos menne 4.4-4.5ghz-en is 😎 (nem az uncore), ha jobb hűtés lenne rajta.
-
korion
senior tag
válasz
Redbull941 #2086 üzenetére
szép!!
Nálam ment 10 Google oldal közbeszóval nem ér!! (csak vicc)
arra rájöttem,ha a BCLK húzom akkor ugyanazon az órajelen erősebb,mintha a szorzót!
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #2102 üzenetére
Uncore 4ghz és 1.25v cache/ring voltaget nézd meg.
-
KAMELOT
titán
válasz
Redbull941 #2102 üzenetére
Nekem is a 3200-as ramok 3200-on mennek!
-
KAMELOT
titán
válasz
Redbull941 #2094 üzenetére
Nekem simán megy 3200Mhz a ram CPU starp-ot ha 125-re állítom akkor már 3400mhz-et megy a ram!
Ezért kell OC socketos lapot venni. 04ahgy elmagyarázta nekem és igaza is volt. -
woros
őstag
válasz
Redbull941 #2088 üzenetére
Meg sem nézted milyen lapot veszel?
[ASRock X99 Extreme4/3.1] Írja, hogy X Series OC Socket.
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #2085 üzenetére
Naná! Mivel oc socketes a lapod adj neki 4ghz-et 1.25v-on pl, de feljebb párral bmw001 kolléga írt róla. (meg még sok helyen)
-
korion
senior tag
válasz
Redbull941 #2071 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Redbull941 #2078 üzenetére
Ha 1.95 V lett volna mar mas geprol irnal.
Ugyelni kell, en annak idejen egy 2600K-t vagtam haza ugy hogy 1.18 V helyett 1.81 V-ot adtam neki....pedig nagyon jo peldany volt (4.9 GHz - 1.3 V)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Redbull941 #2074 üzenetére
Ugye azert az 1.195 V es nem 1.95 V
(#2073) gyiku: kicsit frissitettem a profil kepedet
-
Redbull941
tag
válasz
Redbull941 #2068 üzenetére
Cinebench15 tesztet csináltam, kinek mit mond a szám, nekem semmit!?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Redbull941 #1978 üzenetére
Load Line Calibration.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Redbull941 #1976 üzenetére
Piszkálgald kicsit az LLC-t hátha ott a baj.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Redbull941 #1973 üzenetére
Az IBT GFlops eredmenyeid alapjan szerintem nem keves a fesz a processzornak, vagy valami rendesen visszafogja.
Nalam pl igy megyen IBT alatt:
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #1973 üzenetére
Nem stabil akkor sem az oc. ez azért van. A biztonság kedvéért én visszatennék mindent alapra és egy memtest86 6.20 verziót végigküldenék rajta legalább 1 kör erejéig, nehogy úgy járj mint én. Ha lefut hiba nélkül akkor meg a biosban kell magasabbra állítani valamit.
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #1971 üzenetére
Próbáld te is csak very highon.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Redbull941 #1964 üzenetére
Kell több fesz neki. Nálam 4.25 GHz-en 1.15 V-al 180 körülo a GFlops.
-
Redbull941
tag
válasz
Redbull941 #1963 üzenetére
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #1961 üzenetére
Nem stabil a rendszer. Állítani kellene még az oc-n.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Redbull941 #1951 üzenetére
Ott még inkább a RAM-tol fugg az OC.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #1925 üzenetére
24/7= mindennapos hasznalat. 4.2GHz-hez tok felesleges az 1.255v is. Nezd meg 1.1v -on, vagy pakold az orajelet 4.4GHz-re(vigyazz, mert a feszultseg noni fog ez esetben, adaptiv eseten), es ugy teszteld ki.(hutesed mar lehet nem fogja birni, szoval csak alternativ modon)
Az offset az a top feszre(VID) pakol ra annyit, amennyit beallitasz.
Az adaptiv pedig elvileg a turbora vonatkozik. En adaptivot nem hasznalnam, mert pl. egy erosebb terheles alatt(LinX, Prime) siman tulfeszeli a procit, mert ugy hatarozza meg, hogy ehhez a terheleshez adott turbo orajelen tobb fesz kell. -
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #1893 üzenetére
Nekem is az volt a tippem. Mikor a kep megy el, az alt. mindig a VGA. Memoria/cpu hibanal vagy crash van, lefagy, vagy ujraindul, vagy siman lekapcsol.
Ma kicsit dolgoztam a beallitasokon. Akarmit probalok, sajnos nem tudom mar csokkenteni a cpu feszt, teljesen a hataron van. Kiprobaltam mindent, amit lehetett, plusz, minusz, de semmi.
-
Redbull941
tag
válasz
Redbull941 #1892 üzenetére
4óra játék után sem kapcsolt ki, lehet a vga volt a ludas
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #1890 üzenetére
En VGA hibara tippelek mar most. Mar csak azert is, mert elmegy a kep, de a gep nem kapcsol le, nem dob simmifele hibauzenetet.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #1888 üzenetére
En sem nyuzom most. Nincs eleg izmos vga-m hozza, igy nem erdemes nyektetnem a procit.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #1885 üzenetére
A restart utan? Akkor pedig valami megsem stabil ottan. Errol beszeltem, mindennapi hasznalat fogja megmondani, hogy stabil e.
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #1885 üzenetére
Lehet nem stabil az oc.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #1883 üzenetére
Ez nem tulmelegedes miatt tortent. Szamos oka lehet egyebkent... VGA-t huztad?
-
helkis
veterán
válasz
Redbull941 #1844 üzenetére
sajna ez ki kell tesztelni, nincs két egyforma alaplap, proci, ram, vga.. tuning szempontjából.. be kell lőni egy feszt amit még tudsz hűteni, és szépen elkezdeni emelni az órajelet, amíg bírja abban a tesztben, programban amit szeretnél futtatni (akár többen is, játékok, munkaprogik, bench-ek, stb) addig kell tesztelni, amíg minden rendesen megy, ha megy akkor lehet feljebb rakni az órajelet, ha valamiben kifagy, akkor vagy vissza kell venni az órajelet, vagy még egy kis feszt kell neki adni, emelni a venti fordulaton stb..
-
helkis
veterán
válasz
Redbull941 #1842 üzenetére
Ezek az automatikák eléggé megfeszelik a procit, szvsz ne használd..
-
Redbull941
tag
válasz
Redbull941 #1841 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Redbull941 #1814 üzenetére
-
válasz
Redbull941 #1777 üzenetére
Az legyen a legnagyobb hiba gép összeszerelésnél.
Akkor lassan jöhetnek a tesztek.
SSD-k már elég olcsók 60Gb is elég a win-nek,gondolom az lesz a következő lépés.A videó kva jó...
-
válasz
Redbull941 #1765 üzenetére
Milyen ház ez,hogy nem fér el benne az Ashura ?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Redbull941 #1763 üzenetére
Alaplap konyveben benne van, hogy melyikbe kell!
-
válasz
Redbull941 #1760 üzenetére
Ott van a ps2-es catlakozók mellett az a kicsi fekete.
[link]#1759 hpeter10 :
Az is egy megoldás.
Én azt már csak akkor alkalmazom,ha teljesen összeborzoltam a bios agyát a tuninggal,és nem tudja hány óra van délben.#1762 hpeter10 :
-
válasz
Redbull941 #1757 üzenetére
Az alaplapok többségének a hátlapjánál már van egy cmos gomb.
Illetve az alaplapon el van helyezve egy cmos clear, 2 vagy 3 tűs csatlakozó.Nem tudom milyen alaplapod van,nem ártana kitölteni az adatlapodat.
Lehet csinálni bios-ban is load defult settings,de az szvsz nem az igazi.
-
válasz
Redbull941 #1755 üzenetére
Igen,pont ezért van benyilazva,hogy jól legyen behelyezve a proci.
Én egy vékony csíkot szoktam húzni a proci közepére,majd rányomom a hűtőt kézzel,illetve picit megmozgatom oldalirányba a hűtőt,hogy még jobban szét terüljön a paszta.
Összeszerelés után természetesen indíthatod a gépet,nem kell várni.
CMOS resetet csinálj indítás előtt. -
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #1718 üzenetére
Nezd csak. Hutot vettel hozza kulon, vagy a regivel akarod hasznalni?
miklosss2012: Pedig Neked most a turelem elkel, parszor probara lesz teve.
Engem megnyugtat, meg a kabelmenedzsment is. Ellenben mindig elszurom, mert osszerakom, es nem probalom ki, hanem epitett viz leven csak siman feltoltom a rendszert, legtelenitem, megcsinalom csuda szepre. Aztan mikor vegzek, es elegedetten ranezek, akkor beotlik, hogy mi van ha nem indul?!
Mindig elfelejtem kiprobalni elotte....
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #1716 üzenetére
Miert felsz az osszerakastol? Youtube -on talalni millio videot rola, ha felsz. Nezd oket vegig. Az az egyik legizgalmasabb resze a dolognak. Nehogy ezert penzt adj, semmi extra tudomany nem kell hozza.
CPU behelyezest is ha odafigyelsz, nem ronthatod el. Megvan jelolve egy csucsok a lapon es a procin is, azok egy helyre mennek.
En meg pont forditva vagyok, soha nem biznam ra masra. (meg szerintem mindenki innen) -
gyiku
nagyúr
válasz
Redbull941 #1716 üzenetére
miert gond az osszerakas? procit berakod a lapba, hutot rarakod, memoriat bepattintod, alaplapot becsavarozod a hazba, bekototd konyv szerint az IO-t es kb kesz?
-
trek81
senior tag
válasz
Redbull941 #1694 üzenetére
minden rammal elindult még nekem is
asrock x99 extreme 4 is -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Redbull941 #1696 üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
Redbull941 #1638 üzenetére
Azt, hogy valami nem stimmelt. Witcher 3 alatt 4.4GHz-n miert lassabb, mint 3.6GHz-n? Tobbi az rendben van.
Ezt majd sajat magad megtudod nezni. En is ranezek majd 4.5GHz-n, meg alapon is. Nalam a surround miatt lehet erdekes, elvileg az jobban terheli a procit.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Redbull941 #1612 üzenetére
GRAT!
2x2GB-os KIT az? 2x4-et nem jo X99-be, 4x4-et "szokás" vagy dupla, esetleg később bővítheted a 2x4-et, csak ha nem fogsz ilyet talalni, ami gyakran előfordul, inkompatibilitas lehet belole. Szvsz háklis lesz a lap másféle RAM-okra, Quad channel miatt (Dual-ra is igaz).
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Redbull941 #1600 üzenetére
A processzor dobozan, vagy maga a processzoron. #batch szamnak hivjak.
-
woros
őstag
válasz
Redbull941 #1594 üzenetére
Elvileg az L-s jobban tuningolható, majd meglátjuk mit hoz ez a J-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged