Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Számomra a megbízhatóság elsődleges szempont, nem azért vettem Asust mert csőlátásom van, hanem azért mert ők nem hagytak még sosem cserben. Volt Giga is, menet közben halt meg, MSI nekem nem volt, de ismerősöknek igen és nem szerették. Asrock volt utoljára AMD vonalon, ez a két márka mai napig működik gond nélkül, Asus tízen éve. A mostani platformmal sincs semmi bajom, főként az itt lévő kollégák győztek meg, hogy ez a vonal legyen, az akkor csak Z170-el szemben. AMD sehol sem volt még a Ryzennel, mikor beruháztam ez tűnt a legokosabb döntésnek. Ma egyértelműen visszaülnék az AMD vonatra. De a kérdés és ez a poszt sem kapcsolódik a kérdéshez, ami továbbra is fenn áll az X99 Strix tulajokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest