Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
161
csendes tag
válasz
westlake
üzenetére
Ez nem teljesen és általánosan igaz. Kb. 8 éve írtam át először bios -t, eleinte csak a raid rom -ok és sata portok ahci kompatibilissá varázslása érdekelt de az idő úgy hozta, hogy később már a mikrokódok frissítése is csak pár klikkel lett több. Fernando hozott össze egy közösséget a neten meg sokat vezekelhetsz a bios-mods.com is olyan megoldásokért cserébe amire még a gyártó azt is azt mondaná, hogy lehetetlen. Szóval egy biztos: Az AsRock x99 lapok simán beindulnak mikród nélküli bios (uefi) -vel. Egyébként a mentes mikród egy időben divatban is volt mert a v3 -as xeon -ok -hoz van buhera mikrokód amivel allcoretubo lesz viszont ezt windóz alatt szokás betölteni de előtte kell a deszkába egy kódmentes bios. Én csak v3 v4 xeonokat próbáltam kódmentes lapban futtatni, a windózban is ki ki kell nyirni a dll -t ami mikrokódot adja és megy. Mondjuk nem túl stabil az állapot mert általában a proci fixen a legalacsonyabb teljesítményén megy. Hozzátenném, hogy 1150 -es asrock z97 -es lapon is kipróbáltam és az nem megy kód nélkűl pedig az apito4 amit sokkal könyebb buherálni mint az x99 apito5 efijét.
Új hozzászólás Aktív témák
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi