- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
manzold82 #34 üzenetére
Nem hiszem, hogy itt erről lenne szó. Az X99 a flagship PCH mégis csak négy darab SATA3-as drive-ot tud RAID-be fűzni? A Z97-nél hat darab SATA3-as port működik RAID-ben gond nélkül.
Értem én, hogy a gyártók alkalmanként egy vezérlőn megosztanak egy-egy portot, de ott egyértelműen le van írva, hogy vagy az A portot használod, vagy a B portot. Az ASUS manual-ja szerint két vezérlő van (controller), amiből az egyik nem is RAID képes. Egyébként én sem értem, hogy lehetne két vezérlő, amikor csak egy van.
Megnéztem jónéhány képet az X99 felépítéséről, de igazából sehol nem írták, hogy mind a 10 SATA3-as port RAID-be lenne fűzhető. Ha tényleg csak négy portot lehet összefűzni, akkor ez nálam epic fail a Z97-hez képest.
Ja, és kíméljetek meg attól, hogy: "ha komoly RAID-et akarsz, vegyél egy komoly vezérlőt".
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest